LEES GRATIS HOOFDSTUKKEN UIT MIJN BOEKEN

.

.

BLOEIENDE PRAKTIJK BUSINESS ACADEMY

Online community voor support, training & coaching

.

Bloeiende Praktijk Business Academy is de online plek om de lifestyle business te creëren door de mindset, tools en technieken te gebruiken van een collega therapeut (en haar team) en tevens enthousiast fan van online marketing en business strategieën.

Dit is de plek om te leren hoe je praktijk te starten, uit te bouwen en op te schalen, terwijl je mijn en mijn teams - in het bijzonder van mijn businesspartner en tevens man en businesscoach Peter Derksen - ondersteuning krijgt.

LEES HIER VERDER

HIGH-END PLATINA PROGRAMMA GEHEIMEN

Persoonlijke coaching met Sandra

HIGH-END PLATINA PROGRAMMA GEHEIMEN

High-End Platina Programma Geheimen is een bewezen stap-voor-stap programma waarbij ik jou aan de hand meeneem en gedetailleerd laat zien hoe jij de transformatie en heling die je hebt te bieden, vertaalt naar een cliëntmagnetisch high-end programma waar men graag 'Ja!' tegen zegt en bereid is je zéér goed voor te betalen. Aan de hand van waardevolle trainingmodules begeleid ik je persoonlijk naar een hele andere - veel leukere en lucratievere - manier van waarde bieden aan jouw cliënten.

LEES HIER VERDER

SUCCESVOL JE ONLINE CURSUS CREËREN EN LANCEREN

SUCCESVOL JE ONLINE CURSUS CREËREN EN LANCEREN

Leer hoe je met jouw expertise meer waarde biedt en slim inkomsten op de automatische piloot creëert waarmee je een sprong in je inkomsten kunt realiseren.

In dit programma laat ik je zien hoe jij heel makkelijk zelf je online programma maakt tegen minimale (nauwelijks) kosten.

LEES HIER VERDER

SUCCESVOLLE EMAIL MARKETING EN EMAIL NIEUWSBRIEVEN

SUCCESVOLLE EMAIL MARKETING EN EMAIL NIEUWSBRIEVEN

Het bouwen van een lijst en het onderhouden van een goed contact met de mensen op je lijst is één van de allerbelangrijkste marketingstrategieën om een succesvolle (online) onderneming te creëren.

In dit online programma leer ik je met een serie duidelijke videotutorials van circa 2,5 uur totaal stap voor stap hoe jij een ezine maakt, deze verstuurt en hoe je mensen op je lijst krijgt.

In deze tutorial werk ik met YMLP (YourMailingListProvider) waar ik al jarenlang heel succesvol mee werk.

LEES HIER VERDER

© 2015 Sandra Derksen - BeVision - Alle rechten voorbehouden