Hét business- en mindsetboek voor therapeuten, coaches, counselors en healers

Claim Je Waarde

Hoe je stopt onderbetaald en ondergewaardeerd te worden en een goed inkomen realiseert door te verdienen naar de waarde die je biedt

Ontvang jouw gratis deel uit dit boek

privacy Ik ben 100% ANTI-SPAM en ANTI-VERKOPEN van jouw email adres. Je privacy en vertrouwen zijn zeer belangrijk voor mij.

Tekst Achterflap

Veel therapeuten, coaches, counselors en healers met een praktijk verlangen naar financiële stabiliteit en overvloed, maar ze weten niet hoe dit te realiseren. Naast dat ze zich onzeker en gestrest voelen, voelen ze zich ondergewaardeerd en onderbetaald en hebben ze onvoldoende kennis om dit te veranderen. Binnen de branche lijkt er een taboe te heersen om over financieel succes en geld te praten. Dit heeft grote ondermijnende gevolgen voor de professional. Het is misschien wel een van de meest genegeerde onderwerpen in de praktijk, literatuur en opleiding voor deze doelgroep.

Claim Je Waarde bevat essentiële informatie die je nodig hebt en niet via beroeps-opleidingen en beroepsinstanties met je wordt gedeeld. Sandra Derksen, zelf sinds 1998 therapeut, neemt je mee naar de kern van het niet claimen van je waarde. Er is een shift nodig in je manier van denken om je waarde te claimen en meer inkomen te realiseren. Want het is de professional zelf die de grootste belemmerende factor is in het proces om vanuit de waarde die je hebt te bieden goed te verdienen. Sandra breekt dit gevoelige onderwerp open door persoonlijke ervaringen uit haar praktijk, tips en strategieën te delen. Dit wordt ondersteund met inspirerende verhalen van collega’s die waardegericht zijn gaan werken met programma’s. Haar krachtige en bemoedigende advies is een uitnodiging om zonder verontschuldigingen voluit je waarde te omhelzen, zodat je een toekomst van financiële overvloed en vrijheid kunt creëren. De keus is aan jou… jij bepaalt!

Sandra is echt één van de Nederlandse experts op het gebied van verdienen naar de waarde die je hebt te bieden, misschien wel dé Nederlandse expert.
- Jeanet Bathoorn

Naast therapeut in haar eigen grotendeels online praktijk, is Sandra Derksen Bloeiende Praktijk® businesscoach voor professionals met een praktijk. Zij is onder andere auteur van het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk dat zij samen met Jeanet Bathoorn heeft geschreven.

Ontvang jouw gratis deel uit dit boek

privacy Ik ben 100% ANTI-SPAM en ANTI-VERKOPEN van jouw email adres. Je privacy en vertrouwen zijn zeer belangrijk voor mij.

Copyright 2011 - 2017 Sandra Derksen | BeVision | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Policy