AAAHHH... WAT JAMMER!

De speciale aanbieding is niet meer beschikbaar.

Maar... als je wilt kun je het boek gewoon nog steeds via bol.com verkrijgen voor € 17,95 (eboek) of € 29,95 (boek) via onderstaande button.

Tekst achterflap Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk

Het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt. Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en meer willen verdienen door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd. Het neemt je mee door het proces van kiezen wie je waarmee wilt helpen, hoe je een waardevol programma creëert waar cliënten graag ja tegen zeggen én bereid zijn heel goed voor te betalen, en hoe je zichtbaar wordt.

De tips en strategieën in dit boek móet je weten omdat het informatie bevat die je niet op beroepsvormende opleidingen leert. Leren hoe je een succesvolle praktijk creëert vraagt hele andere vaardigheden en strategieën dan weten hoe je een inhoudelijk goed opgeleide professional bent. Het betekent het verschil tussen succesvol zijn, overleven of falen. Daarbij heeft de komst van internet het landschap om cliënten te vinden en te begeleiden revolutionair veranderd. Dit biedt heel veel nieuwe kansen.

DIT BAANBREKENDE BOEK LAAT JE ZIEN HOE JE:

  • stopt met uurtje-factuurtje werken en een grote sprong in inkomen realiseert
  • je ideale cliënt kiest en welk probleem je voor deze cliënt oplost
  • high end programma's creëert en van daaruit meer inkomstenbronnen
  • je cliënt beweegt van interesseren naar investeren
  • social media en internet inzet om zichtbaarheid en expertstatus te claimen
  • dankzij marketing met plezier IN en vooral AAN je praktijk werkt
  • effectief je tijd inzet zodat je met minder inspanning meer resultaat haalt
  • welke mindsets een 'must' zijn om een succesvolle praktijk te creëren
  • en nog ongelofelijk veel meer!

Dit boek is geschreven door twee professionals. Sandra, therapeut en business coach, met meer dan 15 jaar een eigen, inmiddels grotendeels online praktijk. Zij is een van de pioniers in Nederland in een andere manier van praktijk voeren. Jeanet is social media bestseller auteur, spreker en business coach met meer dan 25.000 verkochte boeken. Je krijgt de beste kennis en praktijkervaring van twee experts die een passie delen: jou leren hoe je meer mensen helpt, meer geld verdient en het leven leidt waar je van houdt... NU!

Willeke Oskam | willekeoskam.nl | Recensie voor Tijdschift voor Coaching

"Dit grensverleggende boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors met een eigen praktijk. Dit revolutionaire boek rekent af met het principe dat veel geld verdienen niet zou mogen. Hun stelregel is dat veel geld verdienen mag en kan.

Dit boek biedt de lezer goede functionele oefeningen en een leerzame uitleg van de marketing, vele reflecties op haar denkpatronen en haar actuele handwijze in haar wijze van werken in de Praktijk.

De beide schrijfsters Jeanet Bathoorn & Sandra Derksen van dit revolutionaire boek zijn erin geslaagd aan de hand van het top of mind probleem van hun doelgroep (waaronder ik behoor) en de geboden oplossingen, het nut van marketing en online werken in mijn mindset volledig te transformeren."

Mireille de Roo – Harteman | LivLevenscoaching.nl Mireille de Roo – Harteman | LivLevenscoaching.nl

"Ik heb zojuist m’n eerste cliënt mogen contracteren. Was al een poosje op het uurtje factuurtje pad en ‘liep te leuren’. N.a.v. jullie videotraining was mijn interesse volledig gewekt, heb ik het boek besteld, begonnen en al snel gekozen (niet de training af of het boek uit), dat ik (alleen nog) op high-end basis wil werken. En hup, 2 weken verder dient de eerste cliënt zich aan en ervaar ik het al. Bescheiden gestart, maar hey, o.k. om zo te starten, begreep ik ook uit jullie voorbeeld. Geeft de burger/ de levenscoach moed! Ik vervolg het boek en volg jullie inspiratie."

Nienke Lokhorst, De coachloper Nienke Lokhorst, De coachloper

"Dit boek was er nog niet en ik ben ontzettend blij dat het er is! Wat mij betreft mogen veel meer coaches vanuit hun waarde gaan werken, in plaats van met een uurtarief. Ik durf dat zelfs stelliger te zeggen. Alle coaches, counselors en therapeuten MOETEN vanuit hun waarde gaan werken. Daarmee gaan wij – voorlopers op het gebied van communicatie, sociale omgang, talenten benutten, verbinding en respect – een grotere positie innemen in onze maatschappij. Met alle positieve invloeden van dien. Wij mogen veel meer van ons laten horen en zien. Met elkaar een stevige positie in de markt innemen. En daarom ben ik zo blij met dit boek. Want dit boek helpt jou als zelfstandig coach om jezelf onderscheidend neer te zetten en daar een goed belegde boterham mee te verdienen. Dank je wel Jeanet en Sandra! Fijn dat jullie je kennis op dit gebied in zo’n praktisch en inspirerend handboek met ons delen."

Dit boek biedt de lezer goede functionele oefeningen en een leerzame uitleg van de marketing, vele reflecties op haar denkpatronen en haar actuele handwijze in haar wijze van werken in de Praktijk.

De beide schrijfsters Jeanet Bathoorn & Sandra Derksen van dit revolutionaire boek zijn erin geslaagd aan de hand van het top of mind probleem van hun doelgroep (waaronder ik behoor) en de geboden oplossingen, het nut van marketing en online werken in mijn mindset volledig te transformeren."

Mariella Serra, SERRACOACHING, voor ambitieuze vrouwen met pit Mariella Serra, SERRACOACHING, voor ambitieuze vrouwen met pit

"Ik ben heel blij dat ik het heb aangeschaft. Ook voor coaches die al voor een doelgroep hebben gekozen en met producten werken is dit boek ontzettend waardevol.

Ik had nooit verwacht dat het boek zo waardevol zou zijn. Veel herkenning. Jeanet en Sandra geven je het gevoel alsof ze heel goed weten en begrijpen waar je tegenop kan lopen als vrouwelijke ondernemer. En dat was ontzettend fijn. Je voelt je begrepen en krijgt ook meer inzicht in waar je op vastloopt. Behalve veel herkenning en erkenning vind je ook hele fijne opdrachten die helderheid creëren waar je naartoe wilt met je bedrijf en wat je volgende stap kan zijn.

Waar ik onder andere tegenop loop als ondernemer is dat ik geen geboren tekstschrijver ben. Ik heb wel heel veel ideeën maar om het onder woorden te brengen kan ik soms wel lastig vinden. Voor coaches zoals ik bied dit boek een oplossing. Er staan ontzettend veel bruikbare formats in die je heel goed ondersteunen om vorm te geven aan je woorden en ideeën. Geweldige 'basis formats' van waaruit je je eigen tekst kunt formuleren. Het helpt je ontzettend goed op weg om de juiste tekst te creëren. Niet alleen maar een tekst die goed klinkt, maar ook een tekst die je klanten aanspreekt. En daar gaat het tenslotte om.
Kortom. Je maakt je leven als coach of psychotherapeut veel makkelijker als je dit boek aanschaft en natuurlijk ook daadwerkelijk iets doet met de tips en opdrachten die erin staan."

© 2017 Sandra Derksen - BeVision - Alle rechten voorbehouden