Exclusief voor therapeuten, coaches, counselors, healers, e.d.

10 Daagse Webinar Bootcamp

CLAIM JE WAARDE

Hoe je stopt met jezelf onder te waarderen en verdient wat je waard bent met gecommitteerde cliënten die je graag goed tot zeer goed willen betalen

Waar ga ik je over vertellen en wat is de planning?

 • Dag 1 - Start en inleiding (maandag 14 november)
 • Dag 2 - Claim je droom (dinsdag 15 november)
 • Dag 3 - Claim je zelfvertrouwen (woensdag 16 november)
 • Dag 4 - Claim je ideale cliënt (donderdag 17 november)
 • Dag 5 - Claim je high-end aanbod (vrijdag 18 november)
 • Dag 6 - Claim je tarief (maandag 21 november)
 • Dag 7 - Claim je transitie (dinsdag 22 november)
 • Dag 8 - Claim je zichtbaarheid (woensdag 23 november)
 • Dag 9 - Claim je impact (donderdag 24 november)
 • Dag 10 - Afronding en Q&A (vrijdag 25 november)

Tien dagen lang - met uitzondering van het weekend - geef ik a.s. maandag 14 november tot en met vrijdag 28 november dagelijks om 09.30 een korte krachtige live webinar van circa 20 á 30 minuten. Dat wordt dus zo'n 4 á 5 uur waardevolle informatie over het claimen van je waarde.

Er is ook kort tijd vragen te beantwoorden naar aanleiding van het betreffende onderwerp van die dag. Voor de 10e en tevens laatste webinar is extra tijd ingepland om de laatste vragen over alle webinars in de bootcamp te beantwoorden.

Als je niet aanwezig kunt zijn bij een of meerdere live webinars, geen probleem! Alle webinars zijn tot en met de laatste dag van de bootcamp elk moment terug te kijken, zo vaak als je wilt!

Over je host - Sandra Derksen

Profiel Rond transparantIk ben multipreneur met twee ondernemingen, auteur van diverse boeken waaronder co-auteur van het “Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk”.

Ik ben o.a. hypnotherapeut en heb sinds 1998 een praktijk. Ik ben één van de voorlopers in Nederland en België om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Sinds een aantal jaar begeleid ik zowel nationaal als internationaal mijn cliënten vanuit mijn praktijk grotendeels online zodat ik waar dan ook op de wereld mijn praktijk kan voeren.

Daarnaast ben ik Bloeiende Praktijk® Businesscoach exclusief voor collega professionals die zich richten op heling en transformatie van mens en/of dier.

Logos totaal

TESTIMONIALS

De normale prijs voor deze bootcamp is € 97, maar op dit moment kun je tijdelijk meedoen voor een early bird actieprijs van € 47.  Deze is slechts voor korte tijd beschikbaar, dus zorg dat jij er nu meteen je voordeel mee doet, voordat de prijs omhoog gaat!

 • Q.Waarom niet gratis en nu € 47?

  A.Alhoewel ik hou van veel gratis weggeven, geldt dat niet voor deze webinar bootcamp. Je krijgt per slot van rekening 10 dagen lang, in totaal zo’n 4 á 5 uur, zinvolle informatie om je waarde te claimen. Als je denkt dat € 47 dan goedkoop is, dan klopt dat. Dit heeft een drietal redenen:

  #1. Deze prijs maakt het voor IEDEREEN mogelijk om deel te nemen. Als je het geld niet mocht hebben, is dat eigenlijk extra reden om mee te doen!

  #2. Het sluit degenen uit die alleen maar gratis willen halen. Ik deel graag de informatie in deze bootcamp met de serieuze professionals die in actie willen komen. En de ervaring leert dat een bedrag vragen – ook al is 1 euro – 99% van deze ‘gratis halers’ uitsluit.

  #3. Gedurende de bootcamp kun je alle webinars (zodra deze natuurlijk beschikbaar zijn op de betreffende dag) onbeperkt terug kijken. De dag na de bootcamp zijn ze niet meer beschikbaar. Het is dus geen online programma dat je kunt downloaden of onbeperkt toegang tot hebt. Daar heb ik in de prijs dus rekening mee gehouden.

 • Q.Vraagt het alleen tijd voor het webinar of zit er ook huiswerk bij?

  A.Een quote die ik graag aanhaal is ‘inzicht zonder handeling brengt geen verandering’. Ik wil dus graag elk webinar afsluiten met een of wellicht soms zelfs twee of drie korte opdrachten gerelateerd aan de informatie die ik met je heb gedeeld over het specifieke webinar onderwerp van die dag. Het is uiteraard aan jou of je deze wel of niet wilt doen.