Super dat jij je hebt aangemeld voor de 10-daagse Claim Je Waarde webinar bootcamp!

.

LEES DIT VOORAL NOG EVEN & ACTIE VEREIST!

#1. Om technisch te faciliteren dat je kunt deelnemen aan het live webinar is het belangrijk dat jij je NU meteen even hieronder aanmeldt voor de eerste uitzending. Ook als je er eventueel niet bij mocht kunnen zijn! LET OP: gebruik voor de aanmelding hetzelfde emailadres dat jij hebt ingevuld bij de betaling, zodat mijn team kan bewaken dat alleen degenen die hiervoor betaald hebben deelnemen.

>>> Aanmelden eerste webinar <<<

#2. Voor elke LIVE webinar moet er weer opnieuw worden aangemeld. Dit betekent dat je vlak na elk webinar een mail ontvangt met de registratielink voor het volgende webinar. Ik doe dit niet om je te spammen met mail, maar omdat ik technisch geen andere manier heb ontdekt om je met 1 aanmelding aan 10 live webinars te laten deelnemen.

#3. Als je er niet live bij kunt zijn / je het webinar hebt gemist / de techniek het ineens laat afweten, geen probleem! Het webinar wordt vlak na de live uitzending via een replay pagina beschikbaar gesteld waarop je alle webinars tot en met de laatste dag van de bootcamp onbeperkt kunt bekijken. Let dus op: na de laatste dag is deze replay pagina niet meer beschikbaar!

Tot het eerste webinar!

Warme groet,
Sandra