Plaats hieronder je bestelling
Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk

Actie: tijdelijk gratis bezorging in Nederland

MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK

Help meer mensen, verdien meer geld en leid het leven waar je van houdt... NU!

Het baanbrekende 'Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk' laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt.

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en meer willen verdienen door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd. Het neemt je mee door het proces van kiezen wie je waarmee wilt helpen, hoe je een waardevol programma creëert waar cliënten graag ja tegen zeggen én bereid zijn heel goed voor te betalen, en hoe je zichtbaar wordt.

De tips en strategieën in dit boek móet je weten omdat het informatie bevat die je niet op beroepsvormende opleidingen leert. Leren hoe je een succesvolle praktijk creëert vraagt hele andere vaardigheden en strategieën dan weten hoe je een inhoudelijk goed opgeleide professional bent. Het betekent het verschil tussen succesvol zijn, overleven of falen. Daarbij heeft de komst van internet het landschap om cliënten te vinden en te begeleiden revolutionair veranderd. Dit biedt heel veel nieuwe kansen.

@ 2011 - 2021 Sandra Derksen - BeVision - Alle Rechten Voorbehouden