Bloeiende Praktijk Business Academy

Dé online community voor (startende) transformationele professionals met een praktijk die training en support biedt!

 • Leid je praktijk naar een omzet van 50.000 tot 100.000 euro en zelfs verder
 • Ontdek de online tools die je nodig hebt in je onderneming
 • Wissel van gedachten met andere gepassioneerde professionals
 • Leer strategieën om je praktijk te starten, uit te bouwen en op te schalen
 • Transformeer je geld mindset zodat je veel beter kunt verdienen
 • Ontvang support en coaching zodat je duidelijkheid hebt en stappen blijft zetten

Bloeiende Praktijk Business Academy

... is de online plek om de lifestyle business te creëren door de mindset, tools en technieken te gebruiken van een collega therapeut (en haar team) en tevens enthousiast fan van online marketing en business strategieën.

Het is een community, training en coachprogramma - een alles in één pakket.

Dit is de plek om te leren hoe je praktijk te starten, uit te bouwen en op te schalen, terwijl je mijn en mijn teams - in het bijzonder van mijn businesspartner en tevens man en businesscoach Peter Derksen - ondersteuning krijgt.

Ik ontmoet en help je graag jouw welverdien(en)de succes te creëren!

- Sandra

Over Sandra Derksen

Sandra is co-auteur van het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk dat zij samen met Jeanet Bathoorn heeft geschreven. Zij is o.a. opgeleid als massage- en hypnotherapeut en heeft al sinds 1998 een praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Zij begeleidt zowel nationaal als internationaal haar cliënten grotendeels online vanuit haar Licht Op Je Zelf Academy. Ze is geïnterviewd als een van de 8 succesvolle vrouwelijke ondernemers voor het boek 'Vrouwen Online' van Veron Goemans. Als multipreneur is zij tevens Bloeiende Praktijk Business Coach voor collega professionals.

Hi there, I am Bethany Webster. Working with Sandra Derksen has been an amazing journey for me. When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. Sandra helped me make that transition. At the time I met her, I was focusing on all the wrong things, putting things in the wrong order and making things much more complicated than they needed to be. Sandra helped me put the pieces of my business together in the perfect way so that in the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark. Sandra has an incredible amount of knowledge and she is wonderful to work with. Sandra has an amazing mind and I have learnt so much about how to think strategically about my business. These are skills I am going to carry forward with me throughout my journey of entrepreneurship. Sandra was a joy to work with. So between the content and also working with her, I was able to get the concrete technical parts together as well as that empowered mindset that is so necessary to bring our work out into the world. So if you're considering working with Sandra, I highly highly recommend it. She is amazing and I'm so grateful for all that she's taught me. Thank you Sandra!

Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and life coach
Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and life coach

Hallo, mijn naam is Loes van Beest. Ik ben met veel plezier cliënt bij Sandra en daar wil ik je hier iets over vertellen. Mijn bedrijf heet yogaencoach.nl en voordat ik bij Sandra was, was ik niet succesvol. Ik werkte al heel lang bij een baas, waar ik heel erg druk mee was, en ik begreep maar niet zo goed wat ik daar nog aan moest doen.

Totdat ik uiteindelijk bedacht dat het aan mijn marketing lag. Mijn product was goed, alleen ik wist niet hoe ik het moest verkopen. Sandra heeft mij in het drie stappenprogramma geleerd hoe ik mijn business om kon bouwen naar een stappenprogramma, waardoor ik in drie maanden bijna het jaarsalaris dat ik bij mijn baan verdiende, had verdiend.

De resultaten waren dat ik sowieso veel gelukkiger ben, dat ik veel gestructureerder werk, dat mijn cliënten er ook veel meer plezier van hebben en ook dat ik een betere coachingstechniek ben gaan krijgen.

Niet alleen is Sandra een heel fijn en warm persoon, ze is ook een hele goede marketing & business coach die precies aanvoelt wat je nodig hebt. De resultaten zijn gewoon enorm en blijven maar doorgaan en tot de dag van vandaag ben ik ontzettend blij dat ik Sandra heb ontmoet. Dank je wel.

Loes van Beest | yogaencoach.nl | LifeCoach en YogaCoach
Loes van Beest | yogaencoach.nl | LifeCoach en YogaCoach

Je krijgt ook direct toegang tot deze online programma's

 • Succesvolle Email Marketing en Email Nieuwsbrieven met YMLP's webtool (waarde € 197)

 • Telesummit Trek Meer Cliënten Aan met 8 gastexperts (waarde € 297)

1 Jaar deelname voor een super prijsvriendelijke investering!

Bloeiende Praktijk Business Academy is een jaarlijks membership lidmaatschap. Je meld je aan voor een heel jaar zodat je een echte verandering in je praktijk kan realiseren. Voor dit lidmaatschap ontvang je het volgende:

 • 10x per jaar online groep implementatiecoaching (waarde € 1.250)
 • 10x per jaar nieuwe online live masterclass exclusief voor de Business Academy deelnemers (waarde € 1.000)
 • Besloten Facebook groep om uit te wisselen, elkaar te inspireren, vragen te stellen en antwoorden te krijgen (waarde: onbetaalbaar!)
 • Periodieke challenges om je te helpen in actie te komen in je praktijk (waarde € 750)
 • Toegang tot alle eerder opgenomen webinars (momenteel ca. 20 uur videotraining) plus alle toekomstige gratis masterclasses van de Bloeiende Prakijk Webinar Clinic (waarde € 1.600)
 • Alle gratis verstrekte checklisten, rapporten, mini-ebooks (waarde € 197)
 • Toegang tot de telesummit Trek Meer Cliënten Aan met interviews met 8 gastexperts die jou vertellen over hoe meer cliënten aan te trekken (waarde € 297)
 • BONUS: Toegang tot het online programma Succesvolle Email Marketing en Email Nieuwsbrieven met YMLP's webtool (waarde € 197)

Je ondersteuning en coaching was voor mij heel waardevol. Je kennis, je praktische 'geest' en tips, je hartelijkheid, je feedback, het mee zoeken naar oplossingen. Ik ben je heel dankbaar voor wat je me hebt willen leren, voor je kennis, je waardevolle ondersteuning. Je inspireert mensen vanuit je bezieling en dat is zo mooi.

Hildegarde de Meulenaere - Therapeut
Hildegarde de Meulenaere - Therapeut

Ik ben heel goed door Sandra begeleid in de coaching en heb daar dan ook enorme stappen in gezet in mijn praktijk. Mijn omzet is in een half jaar verdubbeld.

Jordis Jakubszick - Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut
Jordis Jakubszick - Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut

Ik was wat voorzichtig om mijzelf te laten zien, maar een doorbraak was dat ik mijn waarde moest uitdragen en dat ik deze juist 'moet' laten zien om gezien te worden. Sandra's grootste kracht vond ik het luisteren en meedenken; zij heeft mij inzicht gegeven door middel van voorbeelden vanuit haar eigen praktijk. Ik had het gevoel dat de hele praktijk op zijn gat lag, maar nu zie ik veel kansen om de praktijk te laten groeien.

Gonda Landman - Kinder/gezinscoach
Gonda Landman - Kinder/gezinscoach

Sandra is een hele fijne coach met een warme persoonlijkheid. Je kunt alles vragen als er iets is. Ze geeft altijd hele goede antwoorden, waar je echt mee vooruit kunt. Ook voelt ze precies aan wat je nodig hebt, op het juiste moment. Het lag allemaal ver buiten mijn comfortzone, maar alleen zo kun je groeien en ik had het met geen andere coach zo kunnen doen als met Sandra.

Viola Jonkman - Natuurgeneeskundigt therapeut
Viola Jonkman - Natuurgeneeskundigt therapeut

Veelgestelde vragen

 • q-iconIk neem al deel aan een programma bij jou, moet ik mij hier dan nog een keer voor opgeven?

  Als jouw programma als extra bonus toegang tot de business academy bevat, dan heb je hiervan bericht ontvangen en word je automatisch toegevoegd. Je ontvangt dan een mail hierover met je inloginformatie.

 • q-iconWord het lidmaatschap na een jaar automatisch verlengd?

  Nee, je ontvangt van ons tijdig bericht wanneer je lidmaatschap afloopt met de mogelijkheid wederom voor een jaar te verlengen.

 • q-iconWat als ik niet bij een live implementatiecoaching sessie of masterclass aanwezig kan zijn?

   

  Geen probleem! Alles wordt opgenomen en binnen 24 tot 48 uur online beschikbaar gesteld via de membership site.

 • q-iconKan iedereen lid worden?

  Nee! De Bloeiende Praktijk Business Academy is uitsluitend voor (studerende) zelfstandige therapeuten, coaches, counselors, healers, masseurs e.d. die een praktijk hebben of willen starten gericht op heling, ontwikkeling en transformatie van mens en/of dier.

  Het kan zijn dat je werkt met particulieren of je juist richt op het bedrijfsleven. Ben je echter trainer, businesscoach, organisatie-adviseur e.d. neem dan eerst even contact op om af te stemmen of deze Academy voor jou bedoeld is.

1 Jaar deelname voor een super prijsvriendelijke investering!