CLAIM JE WAARDE IN 28 DAGEN

HOE JE IN 28 DAGEN JE TARIEVEN MET 20-30-40 PROCENT (OF MEER!) VERHOOGT EN CLIËNTEN JE DIT BETALEN... ZONDER JE INTEGRITEIT TE VERLIEZEN, JE SCHULDIG OF ZELFS EEN OPLICHTER TE VOELEN.

Een oproep vanuit het hart aan therapeuten, coaches, counselors, healers etc.

Ben je er klaar voor om te stoppen met jezelf ondergewaardeerd te voelen en onderbetaald te worden, terwijl je wéét dat wat je hebt te bieden veel MEER waard is?

Gewaardeerde collega,

 • Zou jij je tarief willen verhogen, maar aarzel je omdat je bang bent hiermee cliënten en inkomsten te verliezen?
 • Ben je heimelijk klaar om te gaan staan in het 'Ik ben het waard!' en dit te laten terugkomen in hogere tarieven, maar ben je bang dat men je hebzuchtig vindt?
 • Pas jij liever je tarief aan (lees: verlaag) als je cliënt aangeeft het niet te kunnen betalen, omdat je gelooft dat ‘iets’ verdienen beter is dan ‘niets’ verdienen?
 • Vertel jij jezelf dat je meer ervaring moet hebben voordat je kunt verdienen wat je waard bent (zelfs als je huidige cliënten met je weglopen!)?
 • Heb je niet zoveel cliënten en ben je bang dat juist je tarief verhogen gevaarlijk is en dat je er beter mee kunt wachten?

Waarschijnlijk aarzel je niet om vol vertrouwen je cliënt in de juiste richting te sturen, hun het beste van jezelf te geven. En je ziet dat hun persoonlijke en professionele leven positief veranderen dankzij jouw hulp. Je weet dat je goed bent in wat je doet. Hoe komt het dan dat als jij overweegt om te vragen wat je écht wilt verdienen, je zelfvertrouwen en moed ineens wegsmelten als een soft ijsje in de tropische zon?

Als je bent zoals de meeste professionals, dan worstel jij met het stellen van een goed tarief voor je diensten. En als je denkt aan een goed tarief, dan steekt zelftwijfel al snel de kop op, vraag je jezelf af of iemand dat überhaupt gaat betalen. (Even los van dat het al uitdagend is om een hoger tarief te vragen, is het helemaal uitdagend als je geen idee hebt over wat dan het juiste hogere tarief is!)

Geen wonder dat de meeste therapeuten, coaches en counselors hun tarief een heikel onderwerp vinden en dat ze het liever willen vermijden. Je maakt je waarschijnlijk onmiddellijk bezorgd dat je potentiële cliënt van alles kan vinden over je nieuwe hogere tarief – en erger nog… over jou, blèh!

Dit gaat echter veel verder dan er alleen maar nerveus en onzeker over zijn.

NIET WETEN WAT JE ÉCHT MOET VRAGEN, BETEKENT DAT JE ONDERGEWAARDEERD EN ONDERBETAALD WORDT.

Je laat geld op de tafel liggen en je creëert een vicieuze cirkel van te veel uren maken, overspannenheid of zelfs burn-out en teleurstelling en frustratie.

Ben je het ermee eens dat dit niet alleen een disservice naar jou toe is, maar daardoor ook naar je cliënten? Hebben je cliënten niet veel meer baat zouden bij een professional die vol zelfvertrouwen staat voor wat ze doet en dat dit zich ook vertaalt in de tarieven?

Stel jezelf eens de vraag welke boodschap je onbedoeld naar je cliënten uitzendt door een tarief te vragen dat gekleurd wordt door angst en onzekerheid...

OVERTUIGENDE REDENEN OM MIJ TE VERTROUWEN IN HET CLAIMEN VAN JE WAARDE (DE GEEN-VALSE-BESCHEIDENHEID VERSIE)

Profiel Rond transparantIk ben multipreneur met twee ondernemingen en tevens co-auteur van het “Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk”.

Ik ben o.a. hypnotherapeut en heb sinds 1998 een praktijk. Ik ben één van de voorlopers in Nederland en België om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Sinds een aantal jaar begeleid ik zowel nationaal als internationaal mijn cliënten grotendeels online zodat ik waar dan ook op de wereld mijn praktijk kan voeren.

Daarnaast ben ik Bloeiende Praktijk® Businesscoach exclusief voor collega professionals. Ik doe dit nog niet zo heel lang (een jaar of 2,5) en heb al diverse collega’s mogen helpen in een aantal maanden hun inkomen te verdubbelen, afscheid te nemen van hun baan (omdat de praktijk genoeg inkomsten opleverde) en mijn meest succesvolle klant in 9 maanden tijd te helpen van 0 naar een 6 cijferig inkomen.

Mag ik dit openhartig met je delen?

Jarenlang heb ik geworsteld  met mijn tarief als masseur en hypnotherapeut. Ik wist dat ik enorm veel waarde bood aan mijn cliënten die prachtige transformaties realiseerden (dat vertelden ze mij namelijk, soms wel een jaar of jaren later!). Maar het 'tariefgebeuren' voelde altijd wat ongemakkelijk en ik deed er maar wat in, vaak afkijkend en mij laten leiden door wat anderen hierin deden (terwijl zij er meestal ook mee worstelden!). Zelfs spirituele overtuigingen zaten mij in de weg, bijvoorbeeld dat ik als een 'spiritueel mens' niet teveel mocht vragen, laat staan er rijk van mocht worden, zolang ik maar kon rondkomen... wat al die jaren zo'n beetje het bijstand niveau was.

Ik deel dit met je omdat mijn hele perspectief erop in de afgelopen jaren dankzij nieuwe kennis is veranderd, waardoor ik van een paar honderd euro per cliënt verdienen naar een paar duizend euro per cliënt ben gegaan. En dat verdien ik zonder dat dit mij meer tijd kost, maar juist minder. Dus omdat ik zelf die revolutionaire SHIFT heb beleefd, daarna anderen succesvol bij deze shift heb mogen coachen, weet ik dat met het verkrijgen van deze kennis dit ook voor jou mogelijk kan zijn.

Wat als je een SYSTEEM zou hebben waardoor je het tarief kunt gaan vragen dat past bij het waardevolle dat jij hebt te bieden... of je nu startend bent of al vele jaren ervaring hebt?

 

En wat als dit stap-voor-stap systeem het je makkelijk maakt om...

 • Voor altijd die ondermijnende zelftwijfel achter je te laten als jij je tarief gaat noemen
 • Zoveel waarde op te bouwen dat je service en tarief een no-brainer zijn die je cliënt 'móet' ontvangen
 • Zo veel oprecht enthousiasme te creëren bij je cliënten dat ze jouw nieuwe tarief graag betalen
 • Zonder enige zelftwijfel te weten dat je hogere tarief 'het waard is' en zelfs meer
 • Stevig geaard in je kracht te staan zodat jij vol vertrouwen je nieuwe tarief positioneert... en dit betaald krijgt!

Dit systeem leer je in "Claim Je Waarde In 28 Dagen". Hier een 'sneak preview' wat het je gaat opleveren:

 • Hoe jij je schaarste denken loslaat en een mindset van overvloed creëert, zodat jij financiële voorspoed creëert in je leven
 • Hoe jij het gat dicht tussen je toekomstige overvloedige zelf en je huidige geldverhaal, zodat jij NU kunt beginnen rijkdom in je leven te manifesteren
 • Hoe jij je tarieven met 20-30-40 procent (of meer!) verhoogt
 • Wat je kalm en zeker zegt op de vraag 'Wat vraag je?'
 • Hoe jij je tarieven verhoogt voor je huidige cliënten (zonder ze te beledigen of inkomsten te verliezen)
 • Waarom de vraag 'Kun mij korting geven?' een valkuil is... en hoe je hier respectvol antwoord op geeft, terwijl jij in je kracht blijft staan
 • Waarom meer vragen je juist aantrekkelijker maakt in de ogen van de cliënt (ook als je startend bent!)
 • Waarom cliënten graag meer geld bij je besteden... ook als ze denken dat ze het zich niet kunnen veroorloven
 • Het juiste moment te kiezen waarop je jouw tarief noemt en wat je zegt als je potentiële cliënt te snel vraagt 'wat je kost?'
 • Hoe jij voorkomt dat jij je tarieven rechtvaardigt (en stopt met je kracht weg te geven of de waarde van wat je aanbiedt te bagatelliseren)
 • Hoe jij garanties geeft die jouw cliënt vertrouwen geven, zodat deze het makkelijker vindt om je meer te betalen, zonder dat je iets belooft wat je niet waar kunt maken
 • Of je prijzen op je website zetten goed of slecht is voor je praktijk, en waarom
 • Hoe je zelftwijfel in de kiem smoort en je zorg om wat je kunt vragen voor eens en voor altijd uitbant
 • Welke 3 vragen jij je potentiële cliënten moet stellen, zodat zij je vertellen wat zij echt willen en bereid zijn er voor te betalen
 • Waarom je geld op de tafel laat liggen als jij je tarief aanpast op wat anderen doen (in plaats van het plezier te ervaren dat je dit extra geld zo in je zak kunt steken)
 • En nog zoveel meer!

Hoe kan je nu je persoonlijke geld mindset blokkades herkennen, zodat je de programmering waardoor jij je ondergewaardeerd voelt en onderbetaald wordt kunt transformeren? Hiervoor heb ik voor jou de...

 

Claim Je Waarde Spiegel Kaarten

Alle spiegels blurDe Claim Je Waarde Spiegel Kaarten laten je exact zien waar je vast zit, zodat je dit kunt transformeren met de specifieke doorbraakacties per kaart om zo eindelijk te gaan staan in dat wat je waard bent en het hierbij passende tarief te vragen.

  • Welke van de 4 spiegels het meest in jou vertegenwoordigd is: Grenzen, Moed, Waard Zijn of Liefde (alleen de herkenning van jouw spiegel geeft je al eye-openers die je een krachtige doorbraak geven)
  • De 4 Universele Geld Principes en hoe je die gebruikt om de tarieven voor je service vast te stellen, zonder dat jij jezelf compromitteert of teveel weggeeft
  • Hoe je zelfsaboterend geldgedrag zich vertoont in jouw leven en praktijk (vaak zonder dat jij je er bewust van bent)
  • De schaduwovertuigingen die jou ondermijnen om meer geld te verdienen... en wat je hieraan kunt doen
  • Nieuwe doorbraakovertuigingen rondom je waarde die de poort openen naar meer financiële overvloed in je leven
  • Simpele, maar krachtige en bevrijdende doorbraakacties die je gelijk kunt toepassen om de transformatie naar meer waarde en inkomsten te realiseren

  Je zult zien hoe snel je resultaat behaalt als jij je innerlijke spel met het uiterlijke - de how to's, tips en strategieën - in balans weet te brengen.

  Dit is wat je standaard ontvangt als je het programma
  'Claim Je Waarde In 28 Dagen' volgt:

  TESTIMONIALS

  Hoeveel is het jou waard om 20 - 30 - 40 procent (of meer!) beter te verdienen? Stel je de mogelijkheden voor die op jou wachten!

  Laten we het even praktisch maken. Stel dat je jaarlijks een voorzichtige € 10.000 tot € 20.000 omzet hebt.  Als je 20% zou stijgen in je inkomsten - wat je binnen 28 dagen (of eerder) kunt invoeren - dan verdien je per jaar € 2.000 tot € 4.000 extra.

  Als je 30 procent meer zou verdienen, zou dat € 3.000 tot € 6.000 per jaar extra inkomsten betekenen.

  En als je 40 procent meer zou vragen, zou dit € 4.000 tot € 8.000 meer inkomsten betekenen wat je kunt besteden aan wat jij ook maar wilt!

  En dit is het mooie... je hoeft er niet harder voor te werken of meer uren voor te maken. Het enige wat je hoeft te doen is een kleine - of als je lef hebt een hogere - verhoging van je tarieven door te voeren.

  Je kunt je NU de kennis eigen maken hoe dit te doen voor slechts een fractie van wat het je kan opleveren. Als je 1 op 1 met mij zou werken in deze 4 uur inclusief de Claim Je Waarde Spiegel Kaarten dan zou je investering € 2.000 zijn. Natuurlijk ga ik je dat nu niet vragen. Sterker nog, het komt er nog niet eens bij in de buurt om deze exclusieve en mega waardevolle informatie te ontvangen.

  Je investering voor deze levensveranderende informatie die een eind maakt aan je gevoel van ondergewaardeerd en onderbetaald voelen is slechts € 397 !!!

  Ik kan je verzekeren dat dit een prachtige deal is voor alles wat je ontvangt (en wat je als gevolg daarvan gaat creëren in jouw leven na deze 28 dagen), MAAR... het wordt zelfs beter dan dit!

  BONUSPAKKET

  Zoals je wellicht weet, streef ik ernaar om het echt makkelijk te maken voor mensen om 'Ja!' te zeggen. Om het dus echt simpel te maken, heb ik deze extra's voor je...

  Voor een gelimiteerde tijd bied ik je een speciaal pakket met bonussen aan (nogmaals... ik wil dat het echt heel makkelijk voor jou is om 'Ja!' te zeggen):

  BONUS #1 - DOWNLOAD VAN ALLE MATERIALEN

  Gedurende de periode van het programma zijn de materialen voor jou online beschikbaar en te downloaden naar je computer om ze levenslang tot je beschikking te hebben.

  BONUS #2 - PDF EBOEK VAN MIJN BOEK

  Je ontvangt een digitaal exemplaar van 'Claim Je Waarde' (winkelwaarde € 25,00)

  SPECIALE BONUS BIJ BETALING IN 1X - GRATIS ONLINE COACHSESSIE

  Als jij dit online programma in 1x betaalt, krijg je van mij van mij een 30 minuten online coachsessie ter waarde van € 297,00 waarin ik je vraag of vragen beantwoord over het claimen van je waarde. Deze coachsessie vindt binnen 3 maanden na aankoop plaats.

  JA! Ik meld mij NU aan voor Claim Je Waarde In 28 Dagen!

   

  Niet Tevreden Geld Terug Garantie

  Ik ben ervan overtuigd dat ik je hiermee een superaanbieding doe. Mocht je toch aarzelen, geen probleem. Test tot de Bloeiende Praktijk Business Academy gedurende 10 dagen volgend op de betaling. Mocht je niet tevreden zijn, stuur mij dan een mail. Ik zorg ervoor dat jij het door jou betaalde bedrag terug ontvangt en verwijder je direct uit de business academy. Maar eerlijk gezegd denk ik dat je het - net als andere deelnemers mij laten weten - super gaat vinden! 🙂