1 OP 1 MARKETING COACHSESSIE MET SANDRA via Zoom

Voor serieuze ondernemende therapeuten, coaches, counselors, healers etc. met een praktijk die vragen hebben waar ze graag antwoord op willen hebben van Sandra, zodat ze de volgende stap(pen) kunnen zetten in het realiseren van hun doelen.

In de sessie wordt ingezoomd op jouw persoonlijke situatie, zodat je het beste advies van Sandra krijgt dat voor JOU van toepassing is.

MOGELIJKE ONDERWERPEN

Hier een voorbeeld te geven van vragen die gesteld kunnen worden, onderwerpen die besproken kunnen worden:

 • Ik wil graag meer cliënten, en mijn huidige acties werken niet (goed genoeg). Hoe pak ik het beter aan?
 • Ik wil graag mijn tarief verhogen, maar weet niet welk tarief het juiste is en hoe dit te doen.
 • Ik heb een programma ontwikkeld en wil graag afstemmen of deze goed in elkaar zit en welk bedrag ervoor te vragen.
 • Ik weet niet hoe mijn ideale cliënt te kiezen, of ik aarzel tussen twee clientgroepen en weet niet welke te kiezen.
 • Ik ben net startend en weet niet hoe het beste te beginnen.
 • Ik heb moeite mij te focussen en prioriteiten te bepalen, waar kan ik het beste mee beginnen?
 • Hoe kan ik het beste omgaan met Social Media?
 • Ik voer strategiesessies, maar ik krijg teveel 'nee's' op mijn aanbod. Hoe kan ik dit veranderen?
 • Ik heb moeite een balans te vinden tussen privé en werk, hoe kan ik dit verbeteren?
 • Ik werk veel te hard, maak te veel uren, en weet niet hoe dit te veranderen?
 • Ik wil graag stoppen met mijn baan en kunnen leven van mijn praktijk, hoe kan ik dat het beste aanpakken?
 • Hoe kan ik het beste de transitie maken naar een online praktijk?
 • Ik wil graag een boek schrijven en wil graag van jou weten hoe ik dit op de markt kan brengen zonder dat het mij geld kost en ik er meteen kan verdienen (net als jij)?
 • Ik voel mij chronisch onzeker en hebt moeite mijn waarde te claimen.
 • Ik wil graag dat je met mij meekijkt naar mijn marketing kalender voor het komende (half) jaar.
 • Ik ben niet tevreden over mijn programma-aanbod en wil deze graag verbeteren.
 • Ik wil mijn website veranderen en wil graag jouw advies daarin.
 • Ik heb een high-end programma en wil graag met jou kijken wat een goed middle en low-end aanbod is (Sandra's "Piramide van Succes"), of: ik heb een high, middle en low end aanbod, maar ben er niet helemaal tevreden over en wil met jou kijken hoe dit te verbeteren.

Er wordt je gevraagd je vraag of vragen voor te bereiden en vooraf naar Sandra te sturen ter voorbereiding, zodat jullie maximaal gebruik kunnen maken van jullie tijd samen.

OVER JE SESSIE - Lees dit alsjeblieft!

Op de afgesproken tijd van jouw sessie is Sandra online aanwezig via Zoom. Je krijgt bij de bevestiging van de ingeplande afspraak de link waarmee je met Sandra contact kunt maken. Je hebt een webcam en microfoon nodig, plus een goede internetverbinding. Als dit een probleem voor je mocht zijn, contact ons dan, zodat we de afspraak omzetten naar een telefonische.

De sessie duurt 75 minuten. 

Zorg ervoor dat je Sandra spreekt vanuit een rustige ruimte waarin je niet gestoord wordt en met minimale afleiding, zodat je het meeste uit de sessie haalt. Zet je telefoon uit, verzeker je ervan dat je eventuele kinderen en huisdieren niet voor afleiding zorgen, zodat de inspiratieflow niet belemmerd wordt door interrupties. Als je niet zo handig bent met de computer, zorg er dan voor dat iemand in je omgeving je helpt met het activeren van Zoom (je krijgt bij de bevestiging afspraak verdere instructies hierover).

Het kan helpen om bekend te zijn met Sandra's visie verwoord in haar boeken Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk en Claim Je Waarde. Dit is echter geen voorwaarde om deel te nemen aan de sessie.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SANDRA:

Bethany Webster (Healing the Mother Wound coach): Sandra helped me put the pieces of my business together in the perfect way so that in the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark. Sandra has an incredible amount of knowledge. Sandra has an amazing mind and I have learnt so much about how to think strategically about my business. 

Jeanet Bathoorn (co-auteur Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk): "Sandra is echt een van de Nederlandse experts op het gebied van verdienen naar de waarde die je hebt te bieden, misschien wel dé Nederlandse expert. 

Ingrid Timmermans (hondengedragsexpert): "Ik heb het als heel prettig ervaren dat Sandra uit ervaring spreekt. Ze weet wat het is om een eigen praktijk te hebben en om de grote verandering van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken te ondergaan. 

Karin Francken (psychotherapeute): "Ik was wat voorzichtig mijzelf te laten zien, maar een doorbraak was dat ik mijn waarde moest uitdragen en dat ik deze juist 'moet' laten zien. Sandra's grootste kracht vond ik het luisteren en meedenken; zij heeft mij inzicht gegeven door middel van voorbeelden vanuit haar eigen praktijk. Ik had het gevoel dat de hele praktijk op zijn gat lag, maar nu zie ik veel kansen om de praktijk te laten groeien.

Gonda Landman (kindercoach): "Voor mij was het meest waardevolle dat ik heb geleerd om 'out of the box' te denken. Niet meer 'uurtje-factuurtje'. Mijn waarde durven claimen! Ik durf nu meer te vragen voor mijn diensten. Ik heb niet alleen mijn programma gestretcht, maar ook mijn uurtarieven. 

Hildegarde de Meulenaere (therapeut): "Niet alleen de inhoud van het programma van Sandra heeft me opgeleverd, maar ook de feedback voor mijn persoonlijke ontwikkeling was erg waardevol. Haar kennis als transformatiecoach heeft zij op een prettige manier aan me overgedragen. Door haar warme steun en adviezen heeft zij mij goede stappen laten zetten op mijn pad, zodat ik mij beter kan profileren."

Kitty Vromen (in het boek Claim Je Waarde):  "Voor mensen die voelen dat ze een roeping hebben, die van binnenuit geleid worden, en als jij jezelf écht serieus wilt nemen, investeer dan niet alleen bijscholingen, maar zeker ook in een goede businesscoach die heel dicht staat bij hoe jezelf in het leven staat of wilt staan. Bij voorkeur door iemand die verder is dan jij en in een heel andere mindset zit, iemand die al daar is waar jij naartoe wilt. Eigenlijk zeg ik: 'Ga naar Sandra, want ze heeft een mix van slim zakendoen en een helder spiritueel bewustzijn!' ". 

Erica Mather (yoga teacher & Adore Your Body expert):  "I admire your crisp approach to so many things, You have a sort of compassionate efficiency. You always have clear, concise answers to my questions. Also, I think that you are fantastic with language, and have such a diplomatic approach with phrasing emails and communications." 

STAP #1 - INPLANNEN SESSIE

Een sessie van 75 minuten á € 500,00 excl. BTW (normale prijs conform uurtarief € 1.250,00).
Binnen de tijd van de sessie kan verder alles worden besproken waar jij graag antwoord op wilt. Er worden echter verder geen trainingsmaterialen verstrekt.
Kies eerst de juiste tijdszone als je de afspraak gaat inplannen, zodat je de beschikbare lokale tijden in je scherm te zien krijgt.
Plan hier je afspraak in Sandra's online agenda (vergeet niet de gekozen afspraak te bevestigen met 'continue'!)
Je ontvangt een automatische bevestigingsmail van de afspraak met praktische informatie.

STAP #2 - BETALING SESSIE

Na het inplannen van de afspraak dien je METEEN de betaling te verrichten via deze online betaallink. Indien de betaling niet per omgaande wordt ontvangen, wordt de ingeplande datum en tijd geannuleerd en ter beschikking gesteld aan anderen.

STAP #3 - VOORBEREIDING SESSIE

Ter voorbereiding op de sessie wordt je gevraagd een aantal vragen te beantwoorden, zodat Sandra aan de hand van jouw antwoorden zich kan voorbereiden. Nadat je hebt betaald, word je automatisch doorgeleid naar een pagina waarop deze vragen staan. De link naar deze pagina staat tevens in de bevestigingsmail van de afspraak. De antwoorden op de vragen dienen uiterlijk 48 uur voor de sessie te worden verzonden, zodat Sandra voldoende tijd heeft zich voor te bereiden ( het niet of niet tijdig insturen van de antwoorden kan ten koste gaan van de kwaliteit van de sessie).

Het kan incidenteel gebeuren dat Sandra naar aanleiding van je antwoorden nog aanvullende vragen stelt per mail als extra verdiepende voorbereiding op de sessie.

STAP #4 - DE SESSIE 

Zorg dat je stipt op tijd aanwezig bent voor de sessie, zodat je maximaal gebruik kunt maken van jullie 75 minuten samen. Het is mogelijk meerdere vragen te bespreken in de sessie. Indien je er meer hebt, worden deze in volgorde van prioriteit - door jou aan te geven - besproken. Er kan geen garantie worden gegeven dat alle vragen kunnen worden besproken. Je ontvangt een audio opname van de sessie, mits de techniek functioneert (wat in zeldzame gevallen niet het geval is). Aan te raden is zelf ook de sessie op te nemen.

Houd rekening met een mogelijke uitloop van de sessie: deze coachsessie kan namelijk tevens dienen als een kennismaking hoe het is om verder samen te werken met Sandra.  Indien Sandra of jij op het eind van de sessie aangeven dit te willen, dan is er in Sandra's agenda ruimte om de mogelijkheden te bespreken. Indien je op dat moment gebruik van mocht maken van een van de beschikbare 1 op 1 coachprogramma's, dan wordt een deel van de kosten van deze coachsessie verrekend met de investering in het door jou gekozen programma.

@ 2015 Sandra Derksen - BeVision - Alle Rechten Voorbehouden