Ontvang de gratis delen van de volgende twee businessboeken in één mail (verder op deze pagina staan de achterflapteksten). 

ACHTERFLAPTEKSTEN

CLAIM JE WAARDE

Hoe je stopt ondergewaardeerd en onderbetaald te worden en een goed inkomen realiseert door te verdienen naar de waarde die je biedt

Veel therapeuten, coaches, counselors en healers met een praktijk verlangen naar financiële stabiliteit en overvloed, maar ze weten niet hoe dit te realiseren. Naast dat ze zich onzeker en gestrest voelen, voelen ze zich ondergewaardeerd en onderbetaald en hebben ze onvoldoende kennis om dit te veranderen. Binnen de branche lijkt er een taboe te heersen om over financieel succes en geld te praten. Dit heeft grote ondermijnende gevolgen voor de professional. Het is misschien wel een van de meest genegeerde onderwerpen in de praktijk, literatuur en opleiding voor deze doelgroep.

Claim Je Waarde bevat essentiële informatie die je nodig hebt en niet via beroepsopleidingen en beroepsinstanties met je wordt gedeeld. Sandra Derksen, zelf sinds 1998 therapeut, neemt je mee naar de kern van het niet claimen van je waarde. Er is een shift nodig in je manier van denken om je waarde te claimen en meer inkomen te realiseren. Want het is de professional zelf die de grootste belemmerende factor is in het proces om vanuit de waarde die je hebt te bieden goed te verdienen. Sandra breekt dit gevoelige onderwerp open door persoonlijke ervaringen uit haar praktijk, tips en strategieën te delen. Dit wordt ondersteund met inspirerende verhalen van collega’s die waardegericht zijn gaan werken met programma’s. Haar krachtige en bemoedigende advies is een uitnodiging om zonder verontschuldigingen voluit je waarde te omhelzen, zodat je een toekomst van financiële overvloed en vrijheid kunt creëren. De keus is aan jou… jij bepaalt!

Jeanet Bathoorn, bestseller auteur, schrijft in het voorwoord van dit boek:  "Sandra is echt één van de Nederlandse experts op het gebied van verdienen naar de waarde die je hebt te bieden, misschien wel dé Nederlandse expert."

BLOEIENDE ONLINE PRAKTIJK LANCERING

Hoe je in 90 dagen een goed verdienende kick-start creëert

Als jij streeft naar persoonlijke begeleiding van cliënten vanuit een online praktijk, dan heb je het juiste boek in handen. In haar inmiddels vijfde boek Bloeiende Online Praktijk Lancering laat Bloeiende Praktijk mentor Sandra Derksen zien hoe je in korte tijd jouw online praktijk opzet. Sandra onthult hoe je snel en met succes een online praktijk creëert met zeer goed betalende cliënten. Het is een onmisbare handleiding voor de kritische eerste negentig dagen of je nu startend bent of al jarenlang een praktijk hebt.

IN DIT BOEK LEES JE ONDER ANDERE:

- hoe je ervoor zorgt dat je met zeer goed betalende online cliënten werkt;
- hoe je naast je persoonlijke online begeleiding een online zelfstudieprogramma opzet;
- wat het allerbelangrijkste is dat je ‘verkoopt’ om meer cliënten aan te trekken;
- uitgewerkte marketingvoorbeelden die je in detail vertellen wat je kunt doen;
- hoe je de transitie maakt vanuit een bestaande praktijk naar een online praktijk;
- hoe jij je intakegesprek transformeert naar een waardebiedend verkoopgesprek.

SPECIALE BONUS:

Als lezer van dit boek heb je kosteloos toegang tot een online goodiebag met aanvullende waardevolle informatie waaronder alle technische tools, zoals alle tools en techniek waar Sandra gebruik van maakt.

Sandra Derksen is auteur van o.a. het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk en Claim Je Waarde. Zij is de go to business mentor in Nederland (en daarbuiten) voor therapeuten, coaches, counselors, healers enz. met een praktijk. Als collega-professional is zij zelf sinds 1998 als therapeut actief in haar internationale online praktijk.

Copyright 2011 - 2021 Sandra Derksen | BeVision | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Policy