Aanvraag Bloeiende Praktijk doorbraaksessie - stap 1

Wat goed dat je interesse hebt in een van de gratis Bloeiende Praktijk doorbraaksessies die ik beschikbaar stel! Lees het onderstaande even goed door voordat jij daarna je aanvraag indient.

Ik heb in de komende 2 á 3 weken tijd vrijgemaakt in mijn agenda om met geïnteresseerde transformationele professionals een serieus gesprek te voeren over hoe je in je praktijk - of je nu werkt met mens en/of dier - kunt verdienen naar de waarde die je hebt te bieden.

Je betaalt hiervoor… NIETS, NADA, NOPPES! 🙂

Om integer met zowel jouw als mijn tijd om te gaan zijn deze gratis doorbraaksessies echter niet voor de professionals die hun praktijk meer als een hobby hebben, en wel voor...

… SERIEUZE therapeuten, coaches, counselors, healers etc. die er klaar voor zijn om in 2022 een SPRONG met hun praktijk te maken en sneller willen groeien. Bij voorkeur door WAARDEGERICHT te gaan werken via PROGRAMMA’S (daar gaan per slot van rekening ook mijn businessboeken over) en met ZEER GOED BETALENDE en bovenal ZEER GECOMMITTEERDE CLIËNTEN die daardoor diepgaande(re) transformaties realiseren.

Je voelt een bereidwilligheid om je deskundigheid te claimen en je potentieel volop in het licht te zetten!

Je doorbraakcoach...

Voor als je Sandra nog niet (zo) kent

Sandra is auteur van 7 boeken, waaronder de populaire businessboeken voor professionals met een praktijk Claim Je Waarde en Bloeiende Online Praktijk Lancering, en haar meest recente boek Overgewicht Als Sleutel Tot Verlichting.

Naast al weer vanaf 2011 Bloeiende Praktijk businessmentor voor collega professionals te zijn, is Sandra zelf sinds 1998 als therapeut actief in haar internationale online praktijk. Zij is één van de voorlopers om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren met programmagericht werken met op waarde gebaseerde tarieven (dus niet langer uurtje-factuurtje).

Sandra werkt met professionals met een (vorm van een) praktijk over de hele wereld en heeft al velen mogen inspireren en begeleiden een Bloeiende Praktijk doorbraak te manifesteren.

Sandra Derksen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder kun jij je aanvraag zo opstarten. Deze bestaat uit twee stappen. Na jezelf hieronder aan te melden (stap 1) word je doorgeleid naar de tweede stap, waarin ik je vraag een paar vragen te beantwoorden zodat ik alvast iets meer over jou (en je praktijk) weet.

Na de tweede stap te hebben ingediend, krijg je binnen 1 á 2 werkdagen bericht van mij of jij wordt uitgenodigd voor een gratis Bloeiende Praktijk doorbraaksessie. Als we elkaar gaan spreken zal dat via Zoom zijn. De duur van deze doorbraaksessie is in de regel gemiddeld 60 á 75 minuten.

arrow

@ 2011 - 2021 Sandra Derksen - BeVision - Alle Rechten Voorbehouden