10-DAAGSE ESSENTIALS TRAINING

maandag 12 oktober tot en met woensdag 21 oktober

START JE PRAKTIJK

De eerste training die je nodig hebt om met succes je droompraktijk te starten

Exclusief voor therapeuten, coaches, counselors, healers, masseurs e.d.

>> TOP! Ik doe mee!

De start van je bloeiende praktijk begint hier.

De business van coaching, counseling en therapie is booming. Dit biedt een gouden kans om je hart te volgen en de praktijk van je dromen te (her)starten. Maar hoe doe je dit? Hoe voorkom je dat je een worstelende, niet-helemaal-tevreden zelfstandig professional wordt en start je juist een praktijk die jezelf diepgaande vervulling geeft en maximale transformatie aan je cliënten?

Met meer dan 20 jaar als zelfstandig therapeut met een praktijk, business mentor van collega's en 4 businessboeken heb ik de antwoorden voor je. In deze training vind je de belangrijkste essentials (kernpunten) die alle professionals die willen starten met hun droompraktijk moeten weten.

Start Je Praktijk bestaat uit 5 to the point video's die je om de dag ontvangt en meenemen in het opstartproces. Je krijgt essentiële bewezen praktijkinformatie, tips en to do's aangereikt over: je benodigde mindset, je aanbod, je verdienmodel en tarief, je administratie en boekhouding - en wat echt super is: mijn accountant Suzan Veenhuis-Muis verleent hieraan haar bijdrage, het aantrekken van cliënten en meer. De Essentials Training wordt afgesloten met een online Q&A-bijeenkomst om je belangrijkste vraag (vragen) te stellen.  

Je Host...

Sandra is auteur van 7 boeken, waaronder de populaire businessboeken voor professionals met een praktijk Claim Je Waarde en Bloeiende Online Praktijk Lancering, en haar meest recente boek Overgewicht Als Sleutel Tot Verlichting.

Naast Bloeiende Praktijk businessmentor voor collega professionals is Sandra zelf sinds 1998 als therapeut actief in haar internationale online praktijk. Zij is één van de voorlopers om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren.

Sandra werkt met professionals met een (vorm van een) praktijk over de hele wereld en heeft al velen mogen inspireren en begeleiden een Bloeiende Praktijk doorbraak te manifesteren.

Sandra Derksen

>> Klik HIER om nu je plek te reserveren

Deel deze pagina met collega professionals...