Een Bewezen Stap voor Stap Training & Mentoring Traject Voor Een Bloeiende Praktijk Met Lucratieve High-End Platina Programma's Die Jouw Klanten Diepgaande Transformatie Bieden Waarvoor Zij Bereid Zijn Jou Zeer Royaal Te Betalen.

In dit persoonlijk mentoring programma (alleen jij en ik) help ik je om een sprong in inkomsten te realiseren (50.000 tot 100.000 en meer) door een waardevol en goed verkopend high-end programma te ontwikkelen en hoe jij er cliënten voor aan kunt trekken die jou graag duizenden euro's betalen voor jouw service, waarbij je integer en bij jezelf blijft... zelfs als je startend bent of nog geen grote lijst hebt.

 

Waardevolle therapeut, coach, counselor, healer en overige transformationele professionals,

Deze informatie is voor jou als je GEDREVEN BENT en een MISSIE HEBT en jij jezelf herkent in onder andere:

 • Je hebt een praktijk en je maakt enige inkomsten, maar je hebt het gevoel vast te zitten in te veel werk en te weinig tijd.
 • Je bent nieuw in het ondernemen en je wil een gedegen basis creëren voor een zeer winstgevende praktijk... meteen vanaf de start
 • Iemand die in contact wil komen met potentiële cliënten die meteen ‘ja’ zeggen als je vertelt wat je hen te bieden hebt… en bereid zijn hier goed tot zelfs zeer goed voor te betalen?
 • Iemand die er 'noodgedwongen' nog een baan bij heeft, omdat je denkt dat je met je cliënten en praktijk niet genoeg kunt verdienen? En meteen zou stoppen met die baan als je wél genoeg kon verdienen met je praktijk?
 • Graag wilt stoppen met uurtje-factuurtje werken en je wilt laten betalen naar de waarde die je hebt te bieden?

Wees gerust...

Ik kan je namelijk leren hoe je op de eenvoudigste, leukste en snelste manier cliënten kunt aantrekken die popelen om met jou aan de slag te gaan… zodat jij kunt doen wat je het belangrijkste vindt: veel waarde bieden aan je cliënten en zéér goede inkomsten realiseren met dat waar je passie ligt.

Ik ga er vanuit dat bij hetgeen je doet, net als bij mij, – of dat nu coaching, healing of onderwijzen is – het om zoveel meer gaat dan alleen maar een goede boterham verdienen, en dat hetgeen je doet is wat je hart je ingeeft en waartoe jij je geroepen voelt.

Hoe cool zou het zijn als je daar gewoon een goed belegde boterham mee kunt verdienen? Hoe cool zou het zijn als jij je niet langer gefrustreerd hoeft te voelen omdat je onvoldoende cliënten hebt (lees: inkomsten), of cliënten hebt die voortijdig afhaken tijdens je begeleiding (omdat de zorgverzekeraar het niet meer vergoed, omdat ze het ineens te druk hebben, of wat voor reden dan ook)? En dat terwijl jij weet dat ze juist je ondersteuning nog nodig hebben.

Wat je nodig hebt is een bewezen effectieve manier om een vloed van ideale cliënten en referenties te creëren die voor jou kiezen om wat je doet.

Ik ben Sandra Derksen. Toen ik rond 2001 fulltime startte als zelfstandig massage- en hypnotherapeut werkte ik vanuit het ‘uurtje-factuurtje’ principe, zoals nog steeds heel veel professionals doen. Mijn ideale cliënt was simpelweg de cliënt die door mij begeleid wilde worden en ervoor wilde betalen. Kortom, ik was er voor iedereen.

Ik heb op allerlei manieren geëxperimenteerd met tarieven, zoals verschillende tariefgroepen, speciale aangepaste tarieven en zelfs waardebepaling achteraf. En toen ik met facturen ging werken in plaats van meteen betalen bij het consult, moest ik regelmatig ook nog eens ‘achter het geld aan’ om cliënten aan hun betaling te herinneren. En daarmee verdiende ik net voldoende om in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien, maar ook niet meer dan dat. In mijn laatste baan als Human Resource Manager verdiende ik stukken beter!

Totdat daar een aantal jaren geleden iets fundamenteels in begon te veranderen. Ik ontdekte dat ik wel degelijk een specialiteit had en dat ik door het neerzetten van deze specialiteit zichtbaarder begon te worden en meer cliënten kreeg.

Zoekende naar juiste vaardigheden en kennis om de waarde die ik heb te bieden voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken, investeerde ik veel geld in marketingopleidingen bij Nederlandse marketing goeroes. Zo leerde ik onder andere een belangrijke strategie toe te passen waarmee cliënten mij vóór aanvang van de begeleiding betaalden voor een heel traject, zodat ik in januari 2013 al 40% van mijn inkomsten realiseerde ten opzichte van wat ik in geheel 2012 had omgezet. En het leukste voor mij als therapeutische professional was: mijn cliënten waren véél gemotiveerder, nog serieuzer gecommitteerd en haalden zelfs betere resultaten!

Toch miste ik nog iets, iets waarvoor ik naar Amerika moest om het daar te leren. Want ik was er al achter dat elke belangrijke marketinggoeroe in Nederland daar zijn of haar kennis vandaan haalde… en die kennis wilde ik ook. En ik heb het gevonden!

Ik leerde hét geheim ontdekken hoe ik met een hele effectieve simpele marketingstrategie mijn programma’s kon vullen… en naast er véél hogere prijzen voor te vragen ook nog betere resultaten ging behalen met mijn cliënten! Om het anderen ook te leren, heb ik me laten certificeren hierin.

Nu ik de positieve resultaten heb ervaren van deze simpele marketingstrategie, wil ik het ook graag met jou delen, zodat jij én je cliënten  hiervan kunnen profiteren.

Er zijn veel trainingen die je beloven hoe je een ton of meer kunt verdienen. Als je echter 1-op-1 of in groepsverband met cliënten werkt, gaat het uiteindelijk om één wezenlijke vaardigheid.  Namelijk: om alle mensen die interesse hebben daadwerkelijk in beweging te brengen VAN INTERESSEREN NAAR INVESTEREN in wat jij hen te bieden hebt.

Het gaat me namelijk aan het hart als ik collega therapeuten, healers en coaches zie worstelen om een bloeiende praktijk of onderneming op te zetten, omdat zij deze belangrijke vaardigheid niet kennen en toepassen. Dat is mijn belangrijkste motivatie om jou dit programma aan te reiken. Waarom de kennis voor mijzelf houden, terwijl ik uit eigen ervaring weet dat deze zoveel impact zal hebben op het leven van jou en je cliënten?

Wat zou het voor jouw praktijk en leven betekenen als jij, om te starten, al een high-end cliënt kunt aantrekken die jou bijvoorbeeld DIRECT (!) € 2.500,00 betaalt, en als je zou weten hoe je ELKE MAAND OPNIEUW 1, 2, 5 of 10 of zelfs meer - afhankelijk van jouw roeping en ambitie - nieuwe cliënten zou kunnen aantrekken met hetzelfde systeem?

Door te investeren in jezelf en je praktijk zijn de volgende resultaten mogelijk...

Hier een voorbeeld van de mogelijke resultaten waarbij ik je begeleid deze te realiseren als je bereid bent jezelf volledig in te zetten...

 • Het ontwerpen van een high-end programma aanbod met diverse opties zodat jij € 50.000,00 of € 100.000,00 of zelf veel meer kunt realiseren
  .
 • Snel achter je laten van betaald worden naar tijd naar een businessmodel die je toestaat te werken met zeer gecommitteerde cliënten waar je veel meer inkomsten mee realiseert tegen minder tijd en energie.
  .
 • Het realiseren van een genereuze cash flow als jij je nieuwe cliënten aantrekt voor je nieuwste aanbod
  .
 • Het verkrijgen van helderheid over de prachtige resultaten die jij kunt bieden en de waarde van die resultaten, zodat jij je tarieven vol vertrouwen (keer op keer) kunt verhogen
  .
 • Jezelf positioneren als een zeer goed betaalde professional in jouw vakgebied en geloofwaardigheid en vertrouwen creëren in de ogen van je cliënten
  .
 • Aantrekken van geweldige high-end (zeer goed) betalende cliënten die maximaal gecommitteerd zijn, zich 110% inzetten, graag jouw tarieven betalen en geweldige resultaten behalen
  .
 • Leren hoe je high-end programma's ontwerpt waar je cliënten van houden, en hoe jij ze onweerstaanbaar maakt zodat men er graag 'Ja!' tegen zegt.
  .
 • Overwinnen van geld blokkades en het vol vertrouwen vragen wat je service en expertise waard is... en dit krijgt (geen schuldgevoel meer, onzekerheid of onderbetaald worden)
  .
 • Claimen van je BRILJANTHEID - je talenten, vaardigheden, wijsheid, visie - en volledig staan in je kracht als een succesvolle spirituele ondernemer, zodat jij de wereld verandert de wereld met dat wat jij te geven hebt
  .
 • Het managen van je angsten zodat je het desondanks toch kunt doen en stappen voorwaarts blijft zetten (in plaats van te verlammen, saboteren, uit te stellen e.d.)
  .
 • Ontvangen van gefocuste strategie, structuur, kennis en gepassioneerde coaching om je te helpen jouw droompraktijk te creëren in overeenstemming met jouw briljantheid, essentie en visie
  .  
 • Ervaren van hoogwaardige 'accountability' zodat je krachtige besluiten en acties blijft nemen die jou bewegen richting jouw doelen en droom
  .
 • Volledig gaan staan in je jouw zingeving, droom en zelfrealisatie en gaan voor wat je écht wilt in jouw praktijk en leven.

Luister hier naar het geweldige resultaat van Bethany vanaf het moment dat ze startte...

When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. In the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark.

Hi there, I am Bethany Webster. Working with Sandra Derksen has been an amazing journey for me. When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. Sandra helped me make that transition. At the time I met her, I was focusing on all the wrong things, putting things in the wrong order and making things much more complicated than they needed to be. Sandra helped me put the pieces of my business together in the perfect way so that in the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark. Sandra has an incredible amount of knowledge and she is wonderful to work with. The content that she provides in her Destiny program* is excellent. There is a whole library of content available. My favourite part was working with Sandra both in the VIP days also in the coaching sessions. Sandra has an amazing mind and I have learnt so much about how to think strategically about my business. These are skills I am going to carry forward with me throughout my journey of entrepreneurship. Sandra was a joy to work with. So between the content and also working with her, I was able to get the concrete technical parts together as well as that empowered mindset that is so necessary to bring our work out into the world. So if you're considering working with Sandra, I highly highly recommend it. She is amazing and I'm so grateful for all that she's taught me. Thank you Sandra!

* Bethany heeft na mijn Engelse versie van High-End Platina Programma Geheimen het vervolgprogramma Destiny gedaan.

Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and live coach
Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and live coach

Luister hier naar het prachtige resultaat van Loes na jarenlang te hebben aangemodderd...

Voordat ik bij Sandra kwam, was ik niet succesvol. Sandra heeft mij geleerd hoe ik mijn business om kon bouwen naar een stappenprogramma, waardoor ik in 3 maanden bijna het jaarsalaris dat ik bij mijn baan verdiende, had verdiend.

Hallo, mijn naam is Loes van Beest. Ik ben met veel plezier cliënt bij Sandra en daar wil ik je hier iets over vertellen. Mijn bedrijf heet yogeencoach.nl en voordat ik bij Sandra was, was ik niet succesvol. Ik werkte al heel lang bij een baas, waar ik heel erg druk mee was, en ik begreep maar niet zo goed wat ik daar nog aan moest doen.

Totdat ik uiteindelijk bedacht dat het aan mijn marketing lag. Mijn product was goed, alleen ik wist niet hoe ik het moest verkopen. Sandra heeft mij in het drie stappenprogramma geleerd hoe ik mijn business om kon bouwen naar een stappenprogramma, waardoor ik in drie maanden bijna het jaarsalaris dat ik bij mijn baan verdiende, had verdiend.

De resultaten waren dat ik sowieso veel gelukkiger ben, dat ik veel gestructureerder werk, dat mijn cliënten er ook veel meer plezier van hebben en ook dat ik een betere coachingstechniek ben gaan krijgen.

Ik zou iedereen aanraden om dit programma bij Sandra te volgen. Niet alleen is ze een heel fijn en warm persoon, ze is ook een hele goede marketing & business coach die precies aanvoelt wat je nodig hebt. Ik zou anderen zeker dit programma aanraden, de resultaten zijn gewoon enorm en blijven maar doorgaan en tot de dag van vandaag ben ik ontzettend blij dat ik Sandra heb ontmoet. Dank je wel!

Loes van Beest | yogaencoach.nl | LifeCoach en YogaCoach
Loes van Beest | yogaencoach.nl | LifeCoach en YogaCoach

"Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend."

Voordat ik aan dit programma meedeed deed ik individuele begeleiding van kinderen met leerproblemen. Ik stuurde facturen per uur begeleiding. Nieuwe klanten kreeg ik via mond op mond reclame. De grootste verandering dankzij het volgen van een coachprogramma bij Sandra is dat ik nu voor mezelf in kaart heb gebracht welke kennis ik allemaal in huis heb. Ik heb nu van alle kennis die ik heb, alle opleidingen die ik heb gevolgd een eigen programma gemaakt. Met dit programma bied ik een totaalpakket aan voor ouders van kinderen met leerproblemen.

Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Daardoor is het ook niet moeilijk om voor je programma een prijs te bepalen die voorheen ver buiten je comfortzone zou liggen. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend. Voor mij was de coaching een essentieel onderdeel van het hele traject. De coaching hield mij in beweging en ik vond het ontzettend fijn om te kunnen bespreken wat er allemaal met mijzelf gebeurde tijdens het proces.

Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om het programma te gaan volgen en hoop nog veel vervolgtrainingen te kunnen gaan volgen. Het traject heeft me een enorme boost gegeven in mijn zelfvertrouwen. Niet alleen door het programma te maken en daardoor te zien wat ik eigenlijk allemaal aan kennis had, maar ook doordat mensen het van je gaan afnemen en er enthousiast over zijn.

Sandra Kruitbosch | Breinkr8 | Kindercoach
Sandra Kruitbosch | Breinkr8 | Kindercoach

Tijdens het traject met Sandra en Peter heb ik drie klanten aangetrokken voor mijn programma. Ik werk minder uren en heb daarmee een hogere omzet, het werk is leuker en interessanter en mijn klanten behalen betere resultaten.   

Voordat ik het coachprogramma bij Sandra en Peter startte, had ik moeite met het creëren van een doelgroep waar ik mij 'happy' bij voelde. Daarnaast liep ik tegen het opzetten en maken van een eigen coachprogramma aan en hoe daarvoor mijn eerste klanten aan te trekken. Dit resulteerde erin dat ik niet in beweging kwam en het uurtje-factuurtjemodel bleef aanhouden. Ik kon zo niet de progressie maken die ik wel voor ogen had voor mijn bedrijf.

Wat ik vooral heel leuk vond in het programma was de VIP dag, omdat ik met Sandra's en Peters begeleiding heel intensief aan de slag was met mijn onderneming en omdat we die dag een doelgroep en een blauwdruk hebben gekozen en ontwikkeld. Ik was daar heel blij mee (en nog steeds). Met name bij het kiezen van mijn doelgroep gebeurde er iets: alles viel op z'n plek. Mijn studie, de trainingen die ik al die jaren heb gevolgd, de banen die ik heb gehad en natuurlijk daar waar mijn interesse naartoe gaat. Ineens viel het samen en ik voelde: dit is HET, dit is NU de bedoeling!

Tijdens het traject met Sandra en Peter heb ik drie klanten aangetrokken voor mijn programma. Door programmagericht te werken kan ik met mij cliënten naar een diepe transformatie gaan. Zij kunnen dus veel bereiken voor zichzelf. Dat is wat ik altijd heb gewild en wat ik altijd voor ogen had, maar wat ik met het uurtje-factuurtjemodel niet kon bereiken. Door de oneindigheid aan mogelijkheden kan ik binnen mijn onderneming veel meer de ruimte geven aan mijn creativiteit (bijv. het schrijven van blogs, het maken van video's, het maken van content voor mijn programma). Ik werk minder uren en heb daarmee een hogere omzet, het werk is leuker en interessanter en mijn klanten behalen betere resultaten. Ik heb altijd ergens geweten dat dit mogelijk was en nu is het voor mij werkelijkheid geworden!

Ik heb het als heel prettig ervaren dat Sandra uit ervaring spreekt. Ze weet wat het is om een eigen praktijk te hebben en om de grote verandering van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken te ondergaan. Dit heeft op mij ondersteunend gewerkt. Zowel Peter als Sandra hebben veel kennis van zaken, en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Peter heeft een directe en praktische coachstijl waardoor je snel 'to the point' komt en snel de voor jou juiste informatie krijgt. Heel fijn. Ik hou daar van.
Ik raad dit programma aan anderen aan door de transformatie die ik heb ondergaan, maar ook het niveau van het programma. Hierdoor wordt er een beroep gedaan op je potentie. Dus slimme en gemotiveerde ondernemers kunnen hier zo veel uithalen.

Katrien van Overbeek | Hoogsensitieveonderneemster.nl | Life & Business Coach
Katrien van Overbeek | Hoogsensitieveonderneemster.nl | Life & Business Coach

Lees hieronder wat je in elk geval in het mentoringtraject High-End Platina Programma Geheimen krijgt
.

Dia1[VIDEOTRAINING] Hoe Jij op Een Authentieke Manier Onweerstaanbaar Aantrekkelijk Wordt voor Jouw Ideale Cliënten ook Als Je Nog Helemaal Geen Niche Hebt

Je ontdekt het geheim hoe je makkelijk meer cliënten werft voor je programma’s, cursussen en workshops zonder dat jij hiervoor hoeft te verkopen!

Je leert onder andere…

 • Welke criteria jij dient te gebruiken om te bepalen voor welke mensen jij welk probleem het beste kunt oplossen
 • Wat de bewezen urgente problemen zijn waar high-end cliënten graag zeer goed voor willen betalen
 • Een eenvoudige doch waardevolle tool die je garandeert dat je nooit meer met cliënten werkt die je onderwaarderen

BONUSSEN:

 • Een checklist van de drie meest voorkomende problemen die elke niche heeft en die men graag opgelost ziet
 • Een lijst van motivatoren die high-end cliënten inspireren om deel te nemen aan jouw programma

Dia2[VIDEOTRAINING] Hoe Jij Krachtige Transformerende Programma’s Samenstelt die Zeer Gemotiveerde Cliënten Aantrekken die Graag Betalen Wat Je Ervoor Vraagt

Je ontdekt het geheim hoe jij programma’s en pakketten creëert en structureert van je diensten, die je cliënten heel graag willen hebben en waar ze bereid zijn voor te investeren.

Je leert onder andere…

 • Wat de 7 stappen zijn om krachtige transformatie programma’s te maken die zichzelf praktisch verkopen
 • Wat het voordeel is van het creëren van een uniek systeem en hoe jij dat voor je programma creëert
 • Wat hét nummer 1 geheim is waarmee jij ongelofelijke resultaten kunt creëren voor jouw cliënten en hoe je dit integreert in je programma's
 • Wat de 3 stappen zijn om je programma de juiste prijs te geven

BONUSSEN:

 • Blauwdrukken van onweerstaanbare programma’s die eenvoudig, leuk én snel te leveren zijn waarmee je cliënten grote resultaten zullen behalen
 • Checklist van bonussen waar je cliënten dol op zijn
 • Hoe je een cliëntmagnetische titel creëert voor je high-end programma

Dia3

.

[Videotraining] Hoe Je Een Cliëntmagnetisch Aanmeldsysteem Creëert Voor Je High-End Programma's

Je ontdekt het geheim hoe je een aanmeld- en tevens selectiesysteem opzet waarmee je de best mogelijk potentiële cliënten naar je toetrekt die al in een 'Ja' modus staan

Je leert onder andere:

 • Hoe je een high-end informatiebrief (of verkooppagina) kunt maken die exact duidelijk maakt wat jouw programma inhoudt en de juiste cliënten aantrekt die graag met jou willen werken.
 • Waar je high-end aanmeldproces uit moet bestaan, inclusief een screeningsmethode zodat je geen onnodige tijd verliest met mensen die niet jouw juiste cliënten zijn
 • Tips hoe je een goed betaalsysteem opzet zodat jouw high-end cliënt je in één keer vooraf aan het programma of in termijnen kan betalen

BONUSSEN:

 • High-end aanmeldsysteem checklist zodat je precies ziet welke elementen je geregeld moet hebben om potentiële cliënten naar je toe te leiden in een gesprek en welke praktische follow up er nodig is als een cliënt 'Ja!' zegt
 • Checklist waar een high-end programmabrief (of verkooppagina) aan moet voldoen
 • Voorbeeld overeenkomsten en benodigde bijlagen die je als startpunt kunt gebruiken voor je eigen high-end programma's

Dia4[Videotraining] Hoe Jij Al Met Enkele Slimme en Eenvoudige Wervingsstrategieën De Juiste Potentiële Cliënten Naar Je Toetrekt Die Graag Door Jou Begeleid Willen Worden

Je ontdekt het geheim van de ‘verborgen kansen’ waarmee je cliënten opspoort die zich al in je omgeving bevinden.

Je leert onder andere…

 • Hoe je veel mensen aantrekt die hun hand opsteken om een sessie met jou te kunnen krijgen
 • Een woord voor woord script om je strategiesessie aan te bieden in een gesprek of een netwerkbijeenkomst (zonder opdringerig te klinken)
 • Wat je kunt doen als je nog in de startfase zit zodat je heel snel je eerste high-end cliënten aantrekt

BONUSSEN:

 • Zie hiervoor bonus #3 "Email Lanceringskit en Verkooppagina Lanceringskit' wat verderop (waarde € 397,00)

Dia5[Videotraining] Hoe Jij Je Cliënten In Een Transformerend Verkoopgesprek Op Integere Wijze Beweegt Van Interesseren Naar Enthousiast Investeren In Jouw Programma

Je ontdekt het geheim hoe jij je met je cliënten kunt verbinden, op zo'n manier dat hun hoogste waarde centraal blijft staan, zodat je méér en beter betalende cliënten werft.

Je leert onder andere…

 • Welke shift in je mindset nodig is, waardoor jij voorgoed op een andere manier naar een intake- en 'verkoop'gesprek kijkt
 • Hét geheim om je intake- en kennismakingsgesprekken te veranderen in waardevolle transformationele strategiesessies voor zowel je cliënt als voor jezelf
 • Welke vragen jij je potentiële cliënt MOET stellen in het gesprek
 • Welke belangrijke vraag jou meteen laat weten of ze zich het programma écht niet kunnen permitteren (en hoe je hier op een integere manier mee omgaat)

BONUSSEN:

 • Een gedetailleerde template voor een authentieke strategiesessie waarmee jij enthousiaste cliënten aantrekt voor je programma
 • Overzicht van de 'must have' mindsets om vaardig te worden in het voeren van cliëntmagnetische gesprekken met als uitkomst dat zoveel mogelijk potentiële cliënten 'Ja!' zeggen
 • Een script wat je precies moet zeggen, zodat je zeker weet dat je niet iets belooft wat je  niet kunt waarmaken

De volgende BONUSSEN boosten je resultaat

Ik heb een prachtige collectie van bonussen samengesteld om je succes met High-End Platina Programma Geheimen te versnellen.

Dia1
[Kickstart Audiotraining] Hoe Je Een Bloeiende Praktijk Succes Mindset Creëert Zodat Je Verdient Wat Je Waard Bent Met Goed Betalende High-End Cliënten

Om high-end cliënten aan te trekken die bereid zijn duizenden euro's te investeren en geweldige resultaten te creëren met je programma's is het essentieel dat jij van jezelf houdt en de waarde die jij te bieden hebt koestert. Een 'Bloeiende Praktijk Succes Mindset' draait volledig om het erkennen dat jij het waard bent, je service het waard is en dat het voor jou mogelijk is dat je cliënten graag goed betalen voor wat jij te bieden hebt.

In deze audiotraining ontdek je hoe jij je mindset transformeert om een Bloeiende Praktijk Succes Mindset te creëren. Dit helpt je om uiteindelijk volledig jouw waarde en resultaten die jij te bieden hebt te CLAIMEN, je durft te groeien in het vragen van hogere financiële investeringen, en zo veel meer.

Je mindset is de sleutel om met vertrouwen duizenden euro's te vragen. Alleen al hierom is deze bonus training de investering voor het hele programma waard.

WAARDE: onschatbaar!

Dia2
Het Hele Systeem Vertaalt In een 6 Weken - of Minder - Aktieplan Dat Je Stap Voor Stap Vertelt Wanneer Je Wat Moet Doen

Dit is je blauwdruk voor succes! In deze gedetailleerde handleiding krijg je de exacte dag voor dag stappen die je helpen je eerste – of volgende – zeer goed betalende (high end) cliënten te krijgen.

Door je precies te laten weten wat je wanneer moet doen, hoef je niet na te denken wat prioriteit is en verhoog jij je focus en innerlijke rust.

WAARDE: € 197,00

Dia3.

Email Lanceringskit & Verkooppagina Lanceringskit

Ik laat je aan de hand van voorbeeldmaterialen zien hoe jij een effectieve emailcampagne kunt voeren om potentiële cliënten aan te trekken voor je high-end programma. In een kit krijg je van mij alle materialen die hiervoor nodig zijn, woord voor woord uitgeschreven en die je zo 1 op 1 kunt gebruiken als uitgangspunt voor jouw campagne.

Ditzelfde doe ik ook voor je met een kit over een lancering voor een verkooppagina. Omdat deze vraag nog wel eens wordt gesteld: ik leg je niet de techniek uit hoe je een verkoop/webpagina moet maken, wel krijg je de inhoudelijke voorbeeldmaterialen hoe je de lancering doet.

WAARDE: € 397,00

Dia4.

[Geleide Visualisatie Audio] Creëer Je Unieke Cliëntmagnetische Systeem

In deze geleide visualisatie help ik je stap voor stap je unieke systeem te creëren, zodat je deze elke keer als je een nieuw programma wilt creëren, kunt doorlopen.

WAARDE: € 297,00

Dia10.

MP3 Audio Opnames Van Het Gehele Programma (Inclusief Videotrainingen & Implementatie Q&A Sessies)

Download voor je gemak alle audio opnames naar je MP3 speler, smartphone, tablet of computer. Of als je er liever bij leest, dan kun je dat doen via de transcripties .

Deze opnames zijn voor de rest van je leven een waardevol onderdeel van je marketing en transformatie bibliotheek en kun je keer op keer beluisteren  om zo de informatie te verdiepen. Wat een welgemeende aanrader is!

WAARDE: Onschatbaar!

Bonus 5Transcripties, Formulieren, Voor-Jou-Gedaan Materialen, Checklisten, Woord-voor-woord scripts, etc. Inclusief Prachtige High-End Stijl Programmamap

Van elke trainingsmodule is een transcriptie beschikbaar. Daarnaast bevat elke module waardevolle handouts in de vorm van formulieren, tip lijsten, checklisten, woord voor woord scripts en nog veel meer. Deze documenten zijn goud waard en nemen je veel werk uit handen. Stel dat je het allemaal zelf moet creëren of opzoeken; ik heb dat al voor een belangrijk deel voor mijn rekening genomen! Bij elkaar zijn dit honderden pagina's waardevolle high-end materialen.

Je krijgt tevens een high-end stijl programmamap om alle materialen handig bij elkaar in op te bergen.

WAARDE: € 497,00

ONGELIMITEERDE Coaching !!!

Als ENIGE businesscoaches in Nederland hebben wij besloten het waarborgen van resultaten van onze klanten te ondersteunen door de mogelijkheid van ongelimiteerde coaching beschikbaar te stellen.  De details hierover vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek.

Daniëlle Besseling - Bakker, Engelentherapeut, daniellehealing.nl

Luister hier hoe Daniëlle met haar Engelen Healing Programma Bij Burnout binnen 4 weken na onze VIP dag haar eerste twee high-end cliënten had aangetrokken.

"Het concreetste resultaat was dat mijn eerste klant binnen anderhalve week na de VIP dag ingestapt is in mijn Help Je Kind programma: voor ouders met vragen over probleemgedrag bij hun kind."

Het meest waardevolle aan het VIP programma vond ik de persoonlijke aandacht. Zowel tijdens de VIP dag als in de online sessies. De vragen waarmee ik zat werden persoonlijk, en dus op maat, beantwoord. Vooral op het moment dat ik bij Sandra terecht kon voor feedback toen ik een aantal gesprekken had met mijn eerste potentiële klanten, heeft mij erg gesteund.

Het concreetste resultaat was dat mijn eerste klant binnen anderhalve week na de VIP dag  ingestapt is in mijn Help Je Kind Programma: voor ouders met vragen over probleemgedrag bij hun kind. Dit gaf me nog meer vertrouwen in het programma gericht en high-end werken. Ik geloof in deze manier van werken, maar omdat het allemaal nog nieuw is, is het extra spannend.

Het was voor mij een eye-opener dat ik gewoon kon vertrekken van mijn huidige website, zonder al te grote veranderingen. Dat maakte de stap om mijn programma online te zetten kleiner en haalbaarder. Ik kon dus onmiddellijk iets met mijn high-end programma doen! Waarschijnlijk ga ik dat in de toekomst nog aanpassen, maar dat moet zichzelf nog uitwijzen.

Het stretchen van mijn mind heeft mij telkens opnieuw geholpen, dankzij de vragen die Sandra me stelde. Het high-end werken vraagt echt een andere mindset om te kijken naar je praktijk en het aantrekken van en werken met cliënten. De vele kleinere tips die ik in het VIP programma heb gekregen, hebben het echt praktisch en concreet gemaakt voor mij.

Karin Francken - Psychotherapeute
Karin Francken - Psychotherapeute hetlevenswiel.be

"In de eerste drie maanden van het programma heb ik twee klanten gekregen die samen ongeveer 12.000 euro opleveren."

Ik heb inzicht gekregen ik mijn praktijk een goede boost kan geven om klanten (en financiën) te winnen. Een eerste wens om geld te ontvangen in dit jaar was heel voorzichtig, maar in de eerste drie maanden van het programma heb ik twee klanten gekregen die samen ongeveer 12.000 euro opleveren.

Ik was wat voorzichtig mijzelf te laten zien, maar een doorbraak was dat ik mijn waarde moet uitdragen en dat ik deze juist 'moet' laten zien om gezien te worden. Sandra's grootste kracht vond ik het luisteren en meedenken; zij heeft mij inzicht gegeven door middel van voorbeelden vanuit haar eigen praktijk. Ik had het gevoel dat de hele praktijk op zijn gat lag, maar nu zie ik veel kansen om de praktijk te laten groeien.

Gonda Landman - Kinder/gezinscoach - Gripopjedenken.nl
Gonda Landman - Kinder/gezinscoach - Gripopjedenken.nl

Daarnaast is het mogelijk om de volgende SUCCES BOOSTERS met een waarde van ruim € 3.000,00 te ontvangen...


Dia22.

[Videotraining] Creëer Snel En Simpel Zeer Waardevolle Content Voor Je High-End Programma Die Je Cliënt Super Vindt

Het aanbieden van content in je high-end programma is een belangrijk aspect in het creëren van de high-end ervaring en het realiseren van diepgaande transformatie. Veel mensen vinden dit onderdeel vaak erg uitdagend, dus heb ik een bonus module gecreëerd hoe je snel en simpel een goed contentpakket kunt creëren waarmee jij je high-end programma kunt starten.

In deze videotraining leg ik zowel iets uit over het creëren van contentinhoud als hoe je technisch via diverse media de content vorm kunt geven (video, audio, ebook/pdf)

WAARDE: € 697,00

Dia23

.

[Videotraining] Hoe Jij Je High-End Aanmeldsysteem Automatiseert Zodat Dit Jou Nagenoeg Geen Tijd Kost

 

Ontdek in deze videotraining hoe je veel tijd uitspaart en rust creëert in je praktijk door het aanmeldproces te automatiseren van potentiële high-end cliënten die met jou een gesprek willen. Ik laat je aan de hand van een video zien wat je hier stap voor stap technisch voor moet doen en dat hier niet per se extra kosten voor noodzakelijk zijn.

WAARDE: € 697,00

Dia24

.

[Audiotraining] De Meest Gemaakte Fouten Met High-End Programma's Die Jij Wilt Voorkomen

In de praktijk blijkt steeds weer dat er een aantal terugkerende fouten worden gemaakt met high-end programmagericht werken die ik je graag wil besparen. Ik heb ze zelf ook gemaakt, omdat ik niet beter wist. Doe dus onmiddellijk je voordeel met de informatie uit deze training, zodat jij sneller resultaten boekt en minder tijd én kosten verliest door deze fouten te voorkomen.

WAARDE: € 497,00

Dia25

[Audiotraining] Extra Slimme Marketingstrategieën Waarmee Jij Je Zichtbaarheid Een Boost Geeft Om Potentiële High-End Cliënten Aan Te Trekken

 

Hoe vind ik nu mijn ideale cliënten? Dit is één van de meest gestelde vragen en in deze bonustraining ga ik je een aantal extra zeer effectieve marketingstrategieën aanreiken om je zichtbaarheid meer impact te geven. Mocht je nog een email lijst hebben, dan zijn een aantal van de strategieën die ik je aanreik juist perfect om er snel een op te bouwen.

WAARDE: € 497,00

Dia26

[Audiotraining] Verhoog Je Conversie Door Adequaat Om Te Gaan Met Bezwaren en Follow Up Zodat Meer Potentiële Cliënten 'Ja!' Zeggen

Er zijn een aantal veel voorkomende bezwaren die potentiële cliënten kunnen aanvoeren in een gesprek om niet deel te nemen aan je programma. Zoals bijvoorbeeld 'ik kan het niet betalen'. Leer in deze audiotraining hoe je adequaat en integer kunt reageren op deze bezwaren op een wijze die de transformatie van de cliënt voor ogen heeft.

En als iemand echt op dit moment om redenen niet kan deelnemen aan je programma, ontdek dan hoe je een eenvoudig follow up systeem opzet, zodat ze op een later moment alsnog 'Ja!' kunnen zeggen.

WAARDE: € 497,00

Dia27

.

[Audiotraining] Troubleshooting 'Wat Te Doen Als Cliënten Zich Niet Aanmelden?'

Dit is een speciale audio training met verdiepende uitleg, te stellen vragen en checklist over wat je kunt doen als cliënten zich niet mochten aanmelden voor je programma. Een 'must have' om bij te sturen en het maximale uit de positionering van je programma te halen.

WAARDE: € 497,00

Loyd Robinson, holistic body & mind coach, www.lloydrobinson.nl

"Ik heb een enorme omslag gemaakt. Ik ben verbaasd over hoeveel ik voor mensen kan doen. De inzichten die ik heb gekregen zijn enorm. Qua gevoel van mijn eigen waarde is dat enorm veranderd in positieve zin."

"Ik ben heel goed door Sandra begeleid in de coaching en heb daar dan ook enorme stappen in gezet in mijn praktijk. Mijn omzet is in een half jaar verdubbeld."

Maar nog veel leuker is mijn blijdschap over het programma dat ik ontwikkeld heb, waarmee ik nu heel gecommitteerde mensen aantrek in mijn praktijk. En commitment betekent vooral dat de mensen veel baat hebben aan het traject dat zij bij mij doorlopen. En dat werkt zo fijn! Ik heb mijn expertise en kennis van het lichaam en Body-Mind practises vergaard in de afgelopen 25 jaar binnen de kortste tijd op papier kunnen zetten en in een bruikbaar programma getransformeerd, waarmee ik mijn cliënten nu heel concreet en efficiënt kan helpen.

Het heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Mij losmaken van de afhankelijkheid van ziektekostenverzekeraars is een absolute verademing en was mijn grootste drijfsfeer voor het investeren in coaching door Sandra. Dat dit zo snel uit zal komen overtrof al mijn verwachtingen.

Ik kan dit programma absoluut en van harte aan bevelen: Sandra en Peter zijn beiden experts op het gebied van het creëren van een high end cliënten business. Je krijgt meer dan je verwacht. Het programma zit boordevol waardevolle informatie met een methode die echt werkt. Het betaalt zich binnen de kortste keren dubbel en dwars terug als jij het geleerde om durft te zetten in actie.

Jordis Jakubszick | Yin-Temple.com| Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut
Jordis Jakubszick | Yin-Temple.com| Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut

Wilma Alleman

"Ik heb geleerd dat wat ik te bieden heb heel waardevol is en dat ik dat echt in de wereld te zetten heb om mijn bijdrage te leveren en hoe ik dat doe. Dat vind ik heel fijn. Mijn programma staat als een huis!"

Ik ben aan het programma begonnen tijdens mijn WW-periode. Doordat ik direct bij de start van mijn bedrijf de juiste acties kon nemen, had ik binnen 2 weken na START van mijn bedrijf al drie klanten voor mijn 8 weken programma.

Ik ben aan het programma van Sandra begonnen tijdens mijn ww-periode. Ik had nog nooit eerder als zelfstandig ondernemer gewerkt en de stap om voor mezelf te beginnen was erg groot.

De beloning kwam eigenlijk erg snel: ten eerste werd mijn ondernemersplan goedgekeurd door het UWV, en doordat ik direct bij de start van mijn bedrijf de juiste acties kon nemen, had ik binnen 2 weken na START van mijn bedrijf al drie klanten voor mijn 8 weken programma!

Voor mij is het meest waardevolle dat ik geleerd heb hoe ik alle kennis en ervaring die ik heb kan neerzetten in een aantrekkelijk programma, waarmee ik hondeneigenaren gericht kan helpen via de bewust leiderschap techniek om vanuit vertrouwen, begrip en inzicht de juiste begeleiding te kunnen geven aan hun hond.

Ik raad dit programma absoluut iedereen aan. Je krijgt enorm veel concrete informatie, praktijkgerichte voorbeelden en erg professionele en fijne coaching, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Voor mij was ook erg belangrijk om te leren hoe je makkelijk overzicht kunt houden en goed kunt plannen. Maar mijn belangrijkste inzicht was om vanuit waarde te werken!

Ingrid Timmermans / iTTom.nl
Ingrid Timmermans / iTTom.nl

Voor mij was de belangrijkste reden om dit te gaan doen, dat ik niet meer aan de zorgverzekeraars wilden vastzitten. Door Sandra durfde ik stappen te zetten, die ik anders nooit gezet had.

Sandra is een hele fijne coach met een warme persoonlijkheid. Je kunt alles vragen als er iets is. Ze geeft altijd hele goede antwoorden, waar je echt weer mee vooruit kunt. Ook voelt ze precies aan wat je nodig hebt, op het juiste moment.

In het programma leer je echt wat je zelf allemaal in huis hebt, wat goed voor je zelfvertrouwen is. En je leert de waarde van tijd. Andere aspecten van je leven worden hier ook positief door beïnvloed, omdat je er nu veel bewuster van bent. En met behulp van Sandra zet je je eigen programma in elkaar, wat natuurlijk heel waardevol is.

En wat betreft marketing leer je ook heel veel. Stap voor stap staat alles heel goed en duidelijk beschreven in haar programma. Het lag allemaal ver buiten mijn comfortzone, maar alleen zo kun je groeien en ik had het met geen andere coach zo kunnen doen als met Sandra.

Wat ik ook heel prettig vindt, is dat er een besloten Facebookgroep met Sandra en de andere coaches is. Zo kun je met elkaar meedenken en van elkaar leren.

Viola Jonkman / healing-colours.nl
Viola Jonkman / healing-colours.nl

Wat voor mij het meest waardevolle is geweest, is dat ik heb geleerd om “out of the box” te denken. Niet meer “uurtje-factuurtje”. Mijn waarde durven claimen! Ik durf nu meer te vragen voor mijn diensten. Ik heb niet alleen mijn programma gestretcht maar ook mijn uurtarieven.

Aanvankelijk wist ik niet zeker of dit hetgeen was waarnaar ik op zoek was. Maar achteraf was dit precies wat ik zocht! Vooral het maken van een programma dat gedegen resultaat biedt aan mijn cliënten vond ik het leukst uit dit programma.

Ik had een hekel aan “mezelf verkopen” maar met dit systeem bied ik de cliënt een bepaald resultaat aan en niet mijzelf. Ik vind het heerlijk om mijn programma te promoten en verkopen! Door het script kan ik de mensen beter coachen naar een “ja” zonder het gevoel te hebben dat ik iets “aansmeer”.

Door dit programma krijg je enorm veel tools in handen om je omzet te laten stijgen zonder dat je er veel meer voor moet doen. Eenmaal een goede opzet en de rest gaat automatisch zonder verdere inspanning. Gewoon telkens weer opnieuw de stappen volgen en de rest gaat (bijna) vanzelf!

Maud Paulussen | Sunshinecoaching.nl
Maud Paulussen | Sunshinecoaching.nl

Ik heb al heel veel programma’s gedaan, maar wat in dit programma anders is, is dat ik stap voor stap begeleid ben in het ook daadwerkelijk nemen van de acties die nodig zijn. Tijdens de uitvoering daarvan ben ik optimaal ondersteund . Dat is ook de reden waarom ik het vervolgprogramma ga doen.

Misschien is het leukste wel dat ik dankzij dit programma het hele verkoopproces veel meer als een spel ben gaan zien. Ik zie het ook niet meer als ‘verkopen van mezelf’, maar als een mogelijkheid voor de ander om te investeren in zichzelf.

Het was allemaal waardevol, maar wat ik daarnaast echt fijn vond was de waardevolle input van Sandra, Peter en de medecursisten, het in actie zijn, zichtbaar zijn en het daadwerkelijk maken van een high end blauwdruk.

Inmiddels heb ik dankzij dit programma al 3 strategie gesprekken in mijn agenda staan waarin ik, naast het bieden van waarde, over mijn high end product kan vertellen.

Ik raad iedereen die verder wil groeien met haar (of zijn) internet business dit programma aan. Waarom? Omdat het je hele concrete handvatten biedt om daadwerkelijk in actie te komen en aan de slag te gaan. Je kunt er een systeem van maken, en dat is super waardevol!

Veron Goemans | MagicMarketingOnline.nl
Veron Goemans | MagicMarketingOnline.nl

Voor mij was het meest waardevolle aan het programma dat je beseft dat je eerste klantencontact niet gaat over het verkopen van je programma, maar dat het gaat over het afspreken van een strategiesessie. En dat je pas tijdens dat gesprek gaat vertellen over je programma.

En natuurlijk ook dat je een High End programma gaat aanbieden in plaats van uurtje factuurtje te werken. Ik ben me bewust geworden van hoe waardevol ik ben en dat ik kinderen en hun ouders een heel mooi programma te bieden heb, waarin ik ze kan helpen met de sociaal emotionele problemen waarmee ze worstelen!

Dit programma heeft me veel opgeleverd. Ik heb een betere controle over mijn tijd gekregen en weet effectief om te gaan met mijn kostbare tijd. Ik durf nu uit mijn comfortzone te stappen en daadwerkelijk actie te ondernemen, hoe eng deze nieuwe stap ook is, het gaat om: doen, doen, doen!

Niet alleen de inhoud van het programma van Sandra heeft me veel opgeleverd, maar ook de feedback voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling was erg waardevol. Haar kennis als transformatie coach heeft zij op een prettige manier aan me overgedragen. Door haar warme steun en adviezen heeft zij mij goede stappen laten zetten op mijn pad, zodat ik mij beter kan profileren als CreatiefKinderCoach. En tegen mezelf kan zeggen: “Ik ben een waardevol persoon en ik heb de kinderen en hun ouders iets prachtigs te bieden!”

Ik heb vele mooie tools en trics geleerd van Sandra en ben zekerder geworden wat betreft de marketing en sales van mijn product: de Ik Voel Me Vrij-Methode. Ik ben trots op mezelf!

Chiara de Kroon / Zintuigeluk.nl
Chiara de Kroon / Zintuigeluk.nl

Het materiaal dat je aanbiedt is super: duidelijk, mooie opbouw, goed doordacht, veel informatie, heel praktisch.

Je ondersteuning en coaching was voor mij heel waardevol. Je kennis, je praktische ‘geest’ en tips, je hartelijkheid, je feedback, het mee zoeken naar oplossingen.

Ik ben je heel dankbaar voor wat je me hebt willen leren, voor je kennis, je waardevolle ondersteuning. Je inspireert mensen vanuit je bezieling en dat is zo mooi.

Ik ben enerzijds een cliënt die een programma volgt. Ik ervaar dus zelf hoe het loopt. Ik leer ook hoe en wat ik als therapeut kan doen. Jij bent het levende voorbeeld daarvan. Heel mooi. Dank je wel.

Hildegarde de Meulenaere | Stainjekracht.be | Therapeut
Hildegarde de Meulenaere | Stainjekracht.be | Therapeut

Pas jij in dit programma?

Dit programma is helemaal voor jou als jij oprecht verlangt een (meervoudig) 6-cijferig inkomen te creëren, dat jou de tijd en vrijheid geeft je praktijk en leven te leiden zoals jij dit wilt. Je bent er klaar voor om het wachten, uitstellen, ontkennen van wat je te bieden hebt achter je te laten en je bent bereid volop het spel te spelen van het creëren van wat jij wilt in het leven.

Het is belangrijk te weten dat ik zeer selectief ben in het kiezen met wie ik persoonlijk wil werken. Ik heb ontdekt dat het een disservice is om een klant aan te nemen die niet bereid is coaching op dit niveau te krijgen, of niet bereid is de acties te nemen die nodig zijn om je praktijk, je leven en je cliënten op te waarderen.

Als een professional die op het punt staat van een belangrijke professionele en persoonlijke transformatie...

 • Ben je besluitvaardig en bereid om besluiten te nemen om jezelf te stretchen
 • Is je visie op je praktijk die van een onderneming en niet van een hobby en ben je derhalve gecommitteerd een financieel florerende onderneming te creëren
 • Ben je bereid in je leiderschap, zichtbaarheid en expertstatus te gaan staan, kortom om GROOTS te spelen en veel anderen te helpen
 • Ben je bereid in jezelf te investeren - in tijd, energie, aandacht én financieel
 • Ben je gecommitteerd aan je eigen groei en zelfrealisatie
 • Ben je te coachen en bereid feedback te ontvangen (in het bijzonder over dat wat niet werkt) en bereid krachtig op te komen dagen om de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt
 • Heb je weinig last van persoonlijke drama en als dit incidenteel mocht verschijnen ben je bereid hiervoor verantwoordelijk te nemen en die acties om het snel achter je te laten
 • Vraag je om wat je nodig hebt en je spreekt jezelf uit als je niet krijgt wat je nodig hebt
 • Ben je bereid dingen anders aan te gaan pakken ten opzichte van hoe je het eerder hebt gedaan
 • Betaal je de investering op tijd
 • Respecteer je mijn grenzen en die van mijn team
 • Ben je - net als ik - enthousiast om samen te werken op weg naar het realiseren van jouw dromen!

Erg belangrijk: dit programma is niet voor jou als je...

Ik heb heel vaak met geïnteresseerden gesproken die graag 1 op 1 met mij willen werken om te leren en begeleid te worden zelf gecommitteerde high-end cliënten aan te trekken die hun duizenden euro's gaan betalen... en dan niet zelf een high-end investering kunnen doen (omdat ze blut zijn, schulden hebben, eerst nog een andere opleiding willen doen of wat voor reden dan ook). Geldt iets soortgelijks voor jou... dan is het nu niet het juiste moment een gesprek met elkaar te hebben over dit programma.

Wat ik je dan als belangrijke mindset reflectie wil meegeven: waarom zou je verwachten dat jouw toekomstige cliënten jou high-end gaan betalen, als je het zelf niet kunt / wilt doen?! Zelf een high-end cliënt worden is een belangrijke voorwaarde voor krachtige resultaten.

Als je belangstelling hebt… dan is de volgende stap simpel!

Heb je interesse in High-End Platina Programma Geheimen? Of aarzel je of het wat voor je kan zijn? In beide gevallen is de meest logische stap om een verkennende strategiesessie aan te vragen. Je kunt dat doen door op onderstaande aanmeldbutton te klikken. Ter voorbereiding op ons gesprek vraag ik je alvast een paar simpele vragen te beantwoorden, zodat we het maximale uit onze tijd samen kunnen halen.

In een gesprek van ca. 90 minuten nemen we de tijd stil te staan bij wat jij graag wilt en waar je tegenaan loopt om dit realiseren. Op basis van jouw input doe ik je twee aanbiedingen waaruit je kunt kiezen welke het beste voor je past . Uiteraard vertel ik je dan ook de daarbij behorende investering.

Je kans is NÚ!