Een bewezen stap voor stap trainings- & mentorprogramma voor een Bloeiende Praktijk met lucratieve high-end programma's die jouw cliënten diepgaande transformatie bieden en waarvoor zij bereid zijn je zeer goed te betalen

arrow

WHOAAA!!! 🙂 Kijk hieronder naar - of lees - de uitgebreide testimonial van Karin Groot Jebbink op 8 mei jl., die binnen 5 dagen na onze start haar eerste high-end cliënt aantrekt... 

"Op de VIP-dag vielen gewoon alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik had na één dag, waar ik al twee jaar mee aan het ploeteren was, [] met Sandra gewoon mijn programma staan met alle stappen die daarbij horen. En zelfs met een prijs die twee keer zo hoog was als ik eigenlijk voor mijzelf dacht ‘dat is het waard’.
En dat je gewoon binnen vijf dagen nadat jij je nieuwe programma hebt opgesteld al de eerste klant binnen hebt!"

Vorden, 8 mei 2019

Hallo, ik ben Karin Groot Jebbink en ik heb een praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde en bewegingstherapie voor paarden en honden, Praktijk Paard en Hond.

Ik help eigenaren die een paard of een hond hebben met een chronisch gezondheidsprobleem om hun dier weer gezond te krijgen en gezond te houden.

Daarnaast heb ik voor professionals in de hondenbranche een nieuw 1 op 1 trainingsprogramma, het HondNatuurlijkGezond Programma ontwikkeld. Tijdens dit programma leer ik professionals om hun eigen hond en de hond van anderen door middel van de principes van de natuurgeneeskunde en natuurlijke middelen gezond te krijgen en te houden. Dit programma is mede tot stand gekomen door de begeleiding van Sandra.

In 2016 ben ik al Sandra gaan volgen en heb ik een van haar online programma’s aangeschaft. Ook heb ik haar enquête voor het boek Claim Je Waarde ingevuld en ook uit dit boek al heel  veel waardevolle tips gehaald.

Ik wilde heel graag van uurtje-factuurtje af en ik wilde graag naar programmagericht werken, maar ik kon gewoon de juiste draai niet vinden. Ik heb toen ook een strategiesessie met Sandra gehad, maar op dat moment voelde het voor mij nog een stapje te ver. Ik moest eerst nog andere dingen in mijn praktijk op poten zetten, voordat ik het idee had dat ik mijn praktijk kon gaan omzetten naar programmagericht gaan werken. Ik ben dus ook een marketingtraining gaan doen om wat meer in marketing te verdiepen, maar ook een stukje schrijfwerk, omdat dit toch ook een struikelblok voor mij was.

Toen dit af was, ben ik eigenlijk gerold in een programma van een andere businesscoach, die ook een programma had om naar high-end programma te gaan. Dus echt van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken.  Helaas pakte deze training helemaal niet uit zoals ik verwacht had. De interactie was gewoon een stuk minder en in plaats van dat ik dus verder met mijn praktijk kwam, kwam die eigenlijk eind vorig jaar (2018) tot stilstand.

Ik kwam niet verder met de ontwikkeling van mijn programma, het blokkeerde helemaal, ik had niet meer voor ogen wat ik eigenlijk wilde. Maar ik had ook geen idee hoe ik hier uit moest komen en hoe ik mijn programma weer vorm kon gaan geven en hoe ik met mijn praktijk verder kon gaan.

Toen kwam er een privéberichtje van Sandra waarin ze aangaf dat ze een programma had dat mogelijk voor mij interessant zou zijn en of ik daar met haar over in gesprek wilde gaan. Wat ze geschreven had sprak mij heel erg aan en ik heb een gesprek gepland met Sandra.

Nou, in dat gesprek voelde Sandra gelijk haarfijn aan waar het bij mij wrong, waar mijn blokkades zaten en gaf mij ook al een paar tips en inzichten om hier uit te komen. Dit gaf mij echt het gevoel dat Sandra toch de persoon was waar ik dus mee verder kon komen, waar ik mijn praktijk mee verder kon gaan ontwikkelen en waarmee ik ervoor kon zorgen dat ik echt een high-end programma kon gaan neerzetten. Ze gaf mij weer een opening, eigenlijk in dat gesprek al, zodat ik weer zag wat ik voor ogen had en waar ik een beetje van afgeweken was.

En ja, er bekroop mij toch het gevoel van ‘Ja, shit, weet je, ik had het toch drie jaar eerder moeten doen’. Ik had dus… dat was voor mij ook, dat ik dacht: ‘ja, weet je, ik heb toen getwijfeld, het heeft mij toen niet gebracht wat ik zocht, de stappen die ik daarna heb gezet.’

En ik moest gewoon ja zeggen. De financiering was nog wel een… moest ik nog wel rond zien te krijgen, maar ik had zoiets van ‘Sandra is nu echt op dit moment degene die mij hiermee kan helpen.’

En eigenlijk in aanloop naar de VIP-dag bleek het al echt een goede keus te zijn, maar zeker op de VIP-dag vielen gewoon alle puzzelstukjes op zijn plek.

Een van de blokkades die ik had, was dat ik dacht: ‘Wat maakt mij nou anders dan al mijn collega’s, want iedereen heeft wel een beetje hetzelfde?’ Maar Sandra wist in no time helder te krijgen van wat mij nou anders te maken dan mijn andere collega’s. Gewoon door de goede vragen te stellen en hierdoor ging ik gewoon al gelijk op die dag anders naar mijzelf kijken, ook anders naar mijn praktijk kijken.

En op die dag leek het ook allemaal in een stroomversnelling te gaan. Wat hadden mijn doelgroep wat meer verfijnd en daardoor kon mijn blauwdruk gewoon in één dag klaar staan.

Dus ik had na één dag, waar ik al twee jaar mee aan het ploeteren was, had ik eigenlijk met één dag met Sandra gewoon mijn programma staan met alle stappen die daarbij horen. En zelfs met een prijs die twee keer zo hoog was als ik eigenlijk voor mijzelf dacht ‘dat is het waard!' Maar ik kon nu zien hoeveel waarde erin zat en Sandra kon mij dat zo duidelijk, helder ook krijgen, dat ik echt dacht ‘dit is gewoon wat ik nu moet gaan doen!’

Ik had al een afspraak met een potentiële klant staan een paar dagen na de VIP-dag. Alleen had ik nog geen idee wat ik ging aanbieden, want het programma dat ik half en half gemaakt had, was voor mij nog, voelde niet goed. Maar door die VIP-dag en het nieuwe programma was het gewoon helemaal duidelijk wat ik wilde gaan aanbieden en kon ik er ook echt helemaal vol vertrouwen achter staan.

Dus ik heb ook een gesprek gehad met mijn potentiële klant en ik merkte ook in dat gesprek, ik had wel vaker gesprekken gehad, dat ik er gewoon echt achter kon staan en de klant kon laten voelen wat voor waardevols ik te bieden had.

En twee dagen later had ik weer met die klant een telefonisch gesprek staan en ze heeft gewoon volmondig ja gezegd! Ze had zoiets van ‘dít is wat ik moet doen, dít is wat ik bij jou moet volgen!’

Dat is natuurlijk helemaal te gek. Dat je gewoon binnen vijf dagen nadat jij je nieuwe programma hebt opgesteld al de eerste klant binnen hebt!

En we zijn nog geen maand onderweg met de training van Sandra, maar door de begeleiding die we nu al krijgen, die ik nu al heb gehad, heb ik al zo helder voor ogen waar ik dus eigenlijk naartoe wil en ook wat mijn doel gaat worden, welke stappen ik verder ook nog wil gaan maken. Dus dat ik merk dat het programma dat ik nu heb, dat dit een opbouw is voor wat ik verder wil gaan ontwikkelen.

Ik sta ook gewoon steviger in mijn schoenen, waardoor ik ook mijn potentiële klanten veel beter van dienst kan zijn.

Ik vind dus het programma van Sandra ook echt een aanrader als jij je praktijk wilt gaan uitbouwen, als jij met high-end klanten wilt gaan werken, goede programma’s wilt gaan neerzetten. Ja, dan is dit wel, dan is Sandra gewoon de businesscoach waar je naartoe moet. Want ze voelt ook haarfijn aan wat je nodig hebt, hoe je dat kunt realiseren, ze helpt je ook out of the box te denken en kijken waardoor je op nieuwe ideeën komt. En daarnaast krijg je dus ook alle informatie die je nodig hebt om zo’n programma echt goed in de markt neer te zetten, om je doelgroep goed te bepalen en te bereiken.

Dus ik ben al super blij met het resultaat dat we nu al in korte tijd bereikt hebben en ik kan niet wachten wat het komende jaar voor mij kan gaan brengen. Dus ja, Sandra is gewoon echt een goede businesscoach waar je echt met je praktijk als je high-end wilt gaan werken echt gewoon een heel stap verder kunt komen.

Ben je zelf een professional in de hondenbranche die zijn klanten van advies wilt voorzien als ze vragen hebben over de gezondheid van hun hond en die ook meer wilt weten over bijvoorbeeld de voeding, vaccineren, behandelmethodes tegen bijvoorbeeld parasieten en de meest voorkomende gezondheidsproblemen, dan zou ik het leuk vinden als je mij een mailtje stuurt naar praktijk@paardenhond.nl zodat ik jou ook kan vertellen wat ik voor jou kan betekenen.

 Karin Groot Jebbink | Veterinaire natuurgeneeskunde en bewegingstherapie voor paarden en honden
Karin Groot Jebbink | Veterinaire natuurgeneeskunde en bewegingstherapie voor paarden en honden