Hoe Jij Je Impact En Omzet Verhoogt Met Jouw Boek!

In dit persoonlijke 1 op 1 programma begeleid ik je in een simpel stap voor stap systeem om snel je transformationele boek te schrijven en zelf te publiceren, zonder kosten - zo niet met winst! -, zodat dit jouw ultieme visitekaartje wordt waardoor jij sneller en makkelijker veel beter klanten aan kunt trekken. 

tree_in_a_book_400_clr_11720-300x216Waardevolle auteur in spé,

Of je nu een therapeut, consultant, coach, trainer, masseur of welke transformationele professional dan ook bent, het schrijven van een non-fictie (transformationeel) boek is een essentiële stap om een autoriteit te worden op jouw vakgebied, terwijl jij je inkomen boost en je visie deelt met de huidige en toekomstige generatie.

Dus, ben jij klaar om:

 • Jezelf als een autoriteit en expert in jouw vakgebied te vestigen?
 • Jouw visie te delen met de wereld door een boek te schrijven... en denk je dat dit moeilijk, tijdrovend en duur is?
 • Jezelf zo snel en effectief mogelijk op de kaart zetten, zodat je een voorsprong hebt? (vooral ook als je startende bent als ondernemer)
 • Een boek schrijven dat deuren opent naar veel meer nieuwe kansen, waardoor jij hogere tarieven kunt vragen?
 • Voordeel te halen uit de erkenning die jouw kennis, ervaring en vaardigheden verdient?

Het schrijven van een boek is een van de allerbeste marketing strategieën die je kunt inzetten om jezelf te positioneren als een autoriteit in jouw vakgebied. Het is hét ultieme visitekaartje... en het geeft je een enorme voorsprong op al jouw collega's in de markt (lees: oftewel die géén boek hebben!).

Toen ik een aantal jaren geleden mijzelf als hypnotherapeut exclusief wilde richten op vrouwen die worstelen met hun eetgedrag, gewicht en het hieraan gerelateerde zelfbeeld, wist ik twee dingen:

 1. Allereerst dat ik mij zou begeven in een branche waarin er al ongelofelijk veel begeleiding is op dit gebied, zodat het een uitdaging zou zijn om eruit te springen in zichtbaarheid.
 2. En ten tweede dat ik een verschilmakende visie had op dit probleemgebied waar mijn doelgroep echt baat bij kon hebben; ik had iets zeer waardevols te vertellen.

Intuïtief wist ik dat het schrijven van een boek de beste manier was om mijn praktijkheroriëntatie een raketlancering te geven. Ik schreef daarvoor mijn boek Afvallen als Spirituele Oefening.

Een paar jaar later herhaalde ik deze zienswijze. Inmiddels was ik ook actief als businesscoach voor collega professionals met een praktijk en om mijzelf als businesscoach stevig op de kaart te zetten, benaderde ik Jeanet Bathoorn met mijn idee, en schreven we naar haar 'Ja!' samen het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk. 

MET JOUW BOEK KUN JE...

 • Meer geld verdienen, niet zozeer door het boek zelf, maar door de vele mogelijkheden die ontstaan dankzij het schrijven van je boek.
 • Je autoriteit en expertstatus versneld opbouwen, doordat een boek je van een onbekende professional kan omtoveren tot de 'go to expert' in jouw vakgebied (ik vind niets zo leuk als dat iemand mij contact dat ze naar aanleiding van het lezen van mijn boek graag klant van mij willen worden!).
 • Je creativiteit en waarde uitdrukken, waardoor je meer mensen kunt bereiken die je kunt inspireren, ondersteunen en bemoedigen.
 • Jouw verhaal delen, wat een catharsis voor jou én je lezer kan zijn.
 • Vaker gevraagd worden voor lezingen en workshops, waardoor je meer klanten kunt aantrekken.
 • Jezelf uitdagen iets neer te zetten (wat heel veel mensen willen, maar niet doen); als je eenmaal je boek hebt geschreven, geeft dat een enorme boost in zelfvertrouwen en helpt het je om sneller grotere stappen te durven nemen.
 • Een verschil maken voor en het leven verrijken van een specifieke doelgroep (je lezer), die waarde ontleent aan het lezen van jóuw boek (het is super gaaf als je mails krijgt van lezers die je laten weten hoe blij ze zijn met je boek en welke impact het op ze heeft gehad).

Deel Jouw Visie Met de Wereld en Profileer Jezelf als een Autoriteit in Jouw Vakgebied en Boost Daarmee op Fantastische Wijze je Business! 

 

WAAROM SCHRIJFT DAN NIET IEDEREEN EEN BOEK?

Nagenoeg elke kennisprofessional loopt met het idee rond om een boek te schrijven. Maar de meesten blijven vastzitten in gedachten als:

 1. Ik kan niet schrijven, laat staan dat ik een heel boek moet schrijven.
 2. Een boek schrijven kost veel tijd, jáááren, en ik ben al zo druk.
 3. Ik zou wel een boek willen schrijven, maar ik weet niet hoe.
 4. Ik heb zoveel ideeën dat ik niet weet waar te beginnen.
 5. En als ik dan eindelijk eens mijn boek heb geschreven, hoe zorg ik er dan voor dat er ergens een uitgever is die het op de markt brengt?
 6. Een boek uitgeven kost (veel) geld en dat heb ik niet.
 7. Er is al zoveel geschreven over het onderwerp, dus wat voegt mijn boek dan nog toe.
 8. Wie ben ik om een boek te schrijven.
 9. Ik ben bang dat mijn boek niet goed genoeg zal zijn en mensen het niet zullen kopen.

Allereerst... zet die twijfelstemmetjes aan de kant; angst is NOOIT een goede raadgever!

Een van de grootste mythes is dat het schrijven en publiceren van een boek moeilijk is. Maar sinds de opkomst van de mogelijkheden van zelfpublicatie is dit revolutionair veranderd! .

WAAR KOMT MIJN RECHT VAN SPREKEN VANDAAN?

Sinds 2011 heb ik zelf zeven transformationele boeken op de markt gebracht. Zowel vanuit mijn hoedanigheid als businessmentor voor professionals met een praktijk. als vanuit mijn hoedanigheid als therapeut. Eén van de businessboeken is ook vertaald in het Engels.

Ik heb daarin enorm veel moeten (willen!) uitzoeken en geleerd. Dat uitzoeken vind ik nu eenmaal leuk en ik ben, in alle eerlijkheid, een eigenwijze 'dat wil ik zelf doener', omdat ik zo onafhankelijk mogelijk wil blijven :). Zo heb ik één boek zelfs binnen 4 dagen geschreven. En al mijn boeken kwamen vanaf het moment van schrijven binnen een aantal maanden op de markt.

PLUS... niet onbelangrijk en wat je niet zo snel geleerd wordt in boektrainingen: ik heb mij erin verdiept hoe ik mijn boeken elke keer zonder kosten op de markt kon brengen en ben daardoor in staat geweest mijn boeken niet alleen kostendekkend, maar zelfs met winst te publiceren. Sterker nog...

Ik bleek dankzij creatieve marketingacties in staat mijn boeken zelfs al met winst op de markt te brengen tijdens de lanceerdatum. Oftewel, ik had niet alleen de kosten gedekt, ik had zelfs al geld verdiend met mijn boeken vóórdat het op de markt was. 

Stel je eens voor dat jij je angsten en onzekerheden aan de kant zet en dat óók jij dit doet! Want het goede nieuws is... je kunt het leren!

BOEKLANCERINGEN VAN ENKELE COACHEES

Word jij er enthousiast over, dat jij ook kunt leren hoe jij jouw boek schrijft, publiceert (zonder kosten en liefst met winst) en promoot?


Ik leer het je in mijn online programma:


SCHRIJF JE BOEK SUCCES FORMULE™

Schrijf Je Boek Succes Formule is een modulair opgebouwd online trainingsprogramma. Je leert hoe jij (eindelijk dan!) je boek schrijft, op de markt brengt en het op effectieve wijze promoot. En hoe je dit in slechts 100 dagen doet door het stap voor stap plan te volgen!

DIT WERKT OOK VOOR JOU

 

Een stap voor stap systeem waarin jij leert om in no time jouw transformationele boek te schrijven en zonder kosten te publiceren - of zelfs met winst! - zodat dit jouw ultieme visitekaartje wordt waarmee jij je deskundigheidsstatus, klantmagnetische uitstraling en inkomsten drastisch verhoogt.

Met het Schrijf Je Boek Succes Formule™ Programma bied ik jou een helder modulair opgebouwd programma aan, waarbij je stapsgewijs jouw visie, expertise en ervaring vertaalt naar een boek dat voor jou kan werken als je ultieme visitekaartje.

Je hoeft alleen maar het helemaal voor jou uitgewerkte systeem te volgen!


WAAROM IS DIT PROGRAMMA ANDERS?


Getest en bewezen

Alles uit dit programma komt rechtstreeks vanuit mijn eigen ervaring en kennis die ik heb opgedaan in het record schrijven en publiceren van drie boeken.

gold_key_pc_400_clr_4554-1Overzichtelijk en veelomvattend

Veel programma's laten kritieke onderdelen uit de training achterwege, zodat je dat in je eentje moet gaan uitzoeken. Niet in dit programma! Ik vertel je ALLE informatie die jij moet weten om jouw boek zelf te publiceren. Ik vertel je gewoon exact wat ik heb gedaan en je hoeft dit alleen maar te kopiëren.

Mijn actieplan maakt het je gemakkelijk

Ik heb aan de hand van een plan precies voor jou uitgeschreven wat je stap voor stap moet doen om in no time (paar maanden) je boek te schrijven en op de markt te brengen.

Ik deel ALLES wat je moet weten!

In Schrijf Je Boek Succes Formule deel ik alles wat ik weet over hoe jij jouw boek schrijft, publiceert en promoot, inclusief audiotrainingen, hand-outs, checklisten, voorbeeldmails en andere tools die ik zelf succesvol heb gebruikt.

 

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

 • Ondernemers die serieus hun business een boost willen geven vanaf het derde en vierde kwartaal van 2018 en verder.
 • Professionals in de transformatie- en kennisbranche die hun visie, expertise  en verhaal groots(er) in de wereld willen brengen zodat (veel meer) anderen hier baat bij hebben.
 • Vastgelopen auteurs die al eens een aanzet hebben gedaan tot het schrijven van een boek, maar bij wie dat nog steeds onafgerond op de plank ligt (ik was er ook één!) en behoefte hebben aan een duidelijk systeem.
 • Ondernemers die actief zijn in een markt waar veel aanbod is van collega's en die zichzelf met een boek willen onderscheiden en daarmee een voorsprong creëren.
 • Een ieder die zichzelf als nr. 1 expert in de branche wil profileren.
 • Elke professional die zichzelf wil uitdagen en de comfort zone wil verlaten door zijn eigen boek op de markt te brengen.

Dit programma is in het bijzonder ideaal voor elke ondernemer die een unieke visie heeft op zijn of haar vakgebied en een serieuze boost wil geven aan diens business.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA NIET BESTEMD?

 

stopDit programma is niet voor iemand die niet groots droomt over wat hij of zij te bieden heeft. Als jij niet gelooft dat jij iets waardevols aan de wereld te geven hebt, laat staan dat je een autoriteit kunt worden in jouw vakgebied, dan past dit programma niet bij jou.

Dit programma is ook niet voor jou als je het idee van het boek schrijven en publiceren wel leuk vindt, maar geen tijd en financiële middelen hebt om het te implementeren.

Dit programma is niet voor jou als je niet bereid bent het werk ervoor te doen, in excuses blijft hangen in plaats van in actie te komen.

Als jij dit bent... sorry... maar ik bespaar jou en mij liever een verkeerde verwachting en ik ben liever duidelijk vanuit respect!

DIT IS WAT JE KRIJGT

 • checklistDit programma bestaat uit 9 vooraf opgenomen audiotrainingen
 • Daarnaast ontvang je 4 bonus audio modules.
 • In totaal bijna 13 uur trainingsmateriaal op audio.
 • Elke module bevat specifieke actiestappen plus een eigen werkboek(je)
 • Er is een 100 dagen stap voor stap actieplan.
 • Alle materialen zijn de rest van je leven 24 uur 7 dagen per week online beschikbaar, zodat je er altijd toegang tot hebt.

9 MODULES

STUK VOOR STUK WAARDEVOL 

Omhels De Vereiste Boek Succes Formule MINDSET

Het schrijven en publiceren van je boek staat of valt in de allereerste plaats met een juiste mindset. In deze module krijg je de juiste informatie hierover aangereikt, zodat jij met zelfvertrouwen jouw boek in de wereld kunt zetten.
.

Wat je gaat leren:

 • De essentieel benodigde mindsets die je moet hebben om jouw boek te creëren.
 • De hardnekkigste mythes ontmaskert, zodat jij je hierdoor niet meer tegen hoeft te laten houden.
 • Die ene belangrijke vraag die je negatieve zelfpraat direct op krachtige wijze transformeert in positieve eigenwaarde.
 • Slimme manieren waarop jij makkelijk jouw boek kunt schrijven (en het is echt veel simpeler dan jij nu denkt!).
 • En meer

Krijg Helderheid Over Jouw Boek BELOFTE

In deze module krijg je kristalhelder wie de ideale lezer is van jouw boek en waarover jij jouw boek gaat schrijven.
.

Wat je gaat leren:

 • De meest 'hotte' onderwerpen waar mensen graag een transformationeel boek van kopen en waardoor het ook interessant wordt voor uitgevers (mocht je het niet zelf willen uitgeven).
 • Hoe je duidelijkheid krijgt waarom jouw boek zo waardevol is voor de ideale lezer (dit onderdeel kan meteen handig zijn voor het creëren van de achterkant van je boekomslag!).
 • Wat je kunt doen waarmee jouw boek zich kan meten met andere reeds aanwezige bestseller boeken.
 • En meer

Creëer De BLAUWDRUK Van Je Boek

Als jij de blauwdruk van je boek hebt gecreëerd, wordt wel gezegd dat je het halve werk van je boek al hebt gedaan. Dit is bij wijze van spreken, maar het is waar dat het hebben van een blauwdruk van de inhoud van je boek het zoveel makkelijker maakt om daarna je boek te gaan schrijven.

Wat je gaat leren:

 • Hoe jij makkelijk de blauwdruk van je boek creëert, zodat jij vervolgens je boek in NO TIME kunt schrijven.
 • Een strategie om je boek in hoofdstukken onder te verdelen en elk hoofdstuk weer in paragrafen.
 • 5 populaire voorbeeldformules voor het creëren van een blauwdruk (dit ga je leuk vinden, want je kunt zo kiezen welke jij hiervan wilt gebruiken!).
 • Hoe jij je ervan kunt verzekeren dat er exact in het boek staat wat jouw lezer het liefst wil lezen.
 • En meer

SCHRIJF Je Boek In No Time

En dan is het zover om na de voorbereidende acties je boek écht te gaan schrijven. In deze module deel ik mijn methode met je om je boek ongelofelijk snel te schrijven. Ik leer je de vaardigheden en technieken om niet alleen je manuscript zonder frustratie en met plezier te schrijven, maar ook om het af te ronden.

Wat je gaat leren:

 • Hoe je de nr. 1 fout voorkomt, waardoor veel startende schrijvers hun boek maar niet af krijgen en waardoor het onaf 'op de plank blijft liggen'.
 • Hoe je de tijd effectief naar je hand zet om je boek binnen een aantal dagen tot weken geschreven te hebben.
 • Twee alternatieve manieren als je écht geen schrijver bent, maar wel eindeloos over je boekonderwerp kunt praten, zodat je toch je boek geschreven krijgt (en één hiervan vind ik echt briljant, zo makkelijk is het... óók als je wel kunt schrijven!).
 • En meer

Geef Je Boek Een Goed Verkopende TITEL en COVER

De juiste titel voor een boek  kan een geweldige magneetwerking hebben en je boek eruit laten springen. Tezamen met een krachtige cover willen jouw ideale lezers niet anders dan jouw boek kopen.

Wat je gaat leren:

 • Formules hoe je een goed verkopende titel samenstelt waar lezers gek op zijn (en ik geef je mijn favoriete tip om een geweldige titel te creëren).
 • Hoe jij je ervan kunt verzekeren dat jij de juiste titel en cover creëert voor je boek, zodat jouw ideale lezer alleen op basis daarvan al je boek direct zou kopen.
 • Template voor het creëren van een klantmagnetische achterflaptekst van je boekomslag.
 • De nummer 1 tip om toe te passen voor een geweldige boost in geloofwaardigheid.
 • Mijn inside tips hoe je met minimale kosten een geweldige cover voor je boek laat maken.
 • En meer

BONUS: 

 • Je ontvangt tevens de bonusmodule 'Hoe Je Op De Snelste Manier En Met Nauwelijks Kosten Je Boek Redigeert'

Besluit Op Welke Manier Jij Je Boek Wilt UITGEVEN... En Zet Dit Dan In Werking!

En dan is je boek af en zijn we in de volgende belangrijke fase aanbeland: het uitgeven van je boek. Dit is een fase waar veel mensen tegenop zien door de mogelijkheden die er zijn en het niet hebben van goede informatie om een goede keuze te maken. Ik ben zelf bij mijn eerste boek bijna 3 maanden bezig geweest om alle opties van het uitgeefproces uit te zoeken, om vervolgens op basis van alle informatie te kunnen besluiten welke het beste bij mij paste. Dat uitzoekwerk, hoofdbrekens én die tijd ga ik je besparen door mijn belangrijkste inzichten met je te delen.
.

Wat je gaat leren:

 • De meest voorkomende manieren om je boek in de markt te zetten, zowel paperbased als eboek.
 • De belangrijkste voor- en nadelen van de diverse manieren om je boek uit te geven.
 • Een checklist waar je in elk geval aan moet denken bij het zelf uitgeven van je boek.
 • En meer

BONUS:

 • Je ontvangt tevens de bonusmodule 'Mijn Geheime Tips Om Zelf Je Boek Uit Te Geven Tegen Nihile Kosten'

 

Volg Simpele Marketing Stappen Om Je Boek Te PROMOTEN

Vanaf het moment dat jij je boek al aan het schrijven bent, en zelfs al in de ideefase daarvoor, kan je starten met de promotie ervan. In deze module ga ik je vertellen over de verschillende fasen van promotie en wat je in elk fase kunt doen.
.

Wat je gaat leren:

 • Concrete tips en voorbeelden in de vier promotiefasen om je boek maximale zichtbaarheid te geven.
 • Hoe je geweldige testimonials voor je boek krijgt van experts en andere auteurs uit de markt, zelfs als je deze niet kent (inclusief een template van een mail die exact aangeeft wat je erin kunt zetten).
 • De beste wijze om je boek online te presenteren, inclusief tips voor een webpagina en/of website voor je boek en het incasseren van betalingen.
 • En meer

VERDIEN GELD Met Je Boek Vóórdat Het Op De Markt Is

Laat je niets wijs maken: je boek op de markt brengen hoeft nauwelijks geld te kosten. Sterker nog, je kunt er zelfs al geld mee verdienen vóórdat het op de markt is! Dit heb ik zelf met twee van mijn drie boeken gedaan. Graag deel ik dan ook mijn geheimen met jou die ik in geen enkele cursus geleerd heb, maar ontdekt heb door langere tijd goed te kijken naar een aantal buitenlandse boeklanceringen en een beetje creatief en slim na te denken.
.

Wat je gaat leren:

 • Een stap voor stap plan hoe jij je boek al verkoopt voordat het op de markt is (en ik vertel je ook welke fout je absoluut niet moet maken).
 • Vier briljante strategieën om inkomsten te realiseren met je boek, zelfs als je nog in de schrijffase zit, zodat je al winst kunt maken vóórdat je jouw boek hebt gelanceerd... en ik vertel je precies wat ik heb gedaan bij welke strategie, inclusief voorbeeldmails.
 • En meer

LANCEER Je Boek

En dan is het zover: als je het stap voor stap plan hebt gevolgd, is het 100 dagen vanaf het moment van het starten met schrijven (of minder) en is het zover dat je boek gelanceerd wordt. Vooral als dit je eerste boeklancering is, dan is dat echt een ongelofelijke wow-ervaring..
.

Wat je gaat leren:

 • De belangrijkste redenen waarom aandacht te geven aan het moment van lancering.
 • Inspirerende voorbeelden hoe je iets speciaals maakt van je boeklancering.
 • En meer

TESTIMONIAL

Anne Buiskool en haar boek:

Het meest waardevolle Van het programma Schrijf Je Boek Succes Formule was dat Sandra me aansprak op mijn unieke visie! Dat maakte dat ik meer ging beseffen hoe waardevol en uniek mijn manier van werken is en dat dat dus vroeg om een boek!

 

Het programma Schrijf Je Boek Succes Formule heeft mij heel concreet geholpen bij:

 • Hoe belangrijk het is om een keigoede titel en dito Cover te hebben. Nou dat is 100% gelukt!
 • De voorbeeldformules voor het creëren van mijn blauwdruk hielpen me om een beeld te vormen van hoe ik wilde dat mijn boek er uit zou gaan zien.
 • Wekelijks tijd blokken. Het heeft gewerkt. Ook als ik de afspraken met mezelf niet na kon komen hielp het, want dan blokte ik andere tijden. Door me hieraan te houden kwam er een flow op gang en werd het zelfs een beetje verslavend.
 • Creëer een inspirerende schrijfomgeving was ook een zeer belangrijk. Dat had ik niet verwacht. Dus mijn bezoeken aan het buitenland, voornamelijk op huizen passen van vrienden (dus goedkoop) was een gouden mogelijkheid om me volledig te focussen. Daarnaast ontdekte ik ook hoe belangrijk het is om mijn werkkamer, mijn planningen en mijn bureau op orde te hebben. Ik heb een speciale kaars gekocht en die ging aan zodra ik met mijn boek bezig ging en weer uit als ik klaar was of iets anders ging doen. Daarmee werd ik me heel bewust van mijn focus. Hij is helemaal opgebrand en toen was ik klaar met mijn boek!

Ik heb het als heel bijzonder ervaren om zoveel support van een online cursus te ontvangen, met natuurlijk Sandra achter de schermen die een persoonlijk kaartje stuurde op een belangrijk moment. Ik ben heeeeeel erg blij met mijn boek en raad het iedereen die waarde, kennis en ervaring wil delen aan om een boek te gaan schrijven met de Schrijf Je Boek Succes Formule van Sandra.

Anne's boek is te bestellen bij bol.com

BOOST JE RESULTAAT MET DEZE BONUSSEN - TOTALE WAARDE MEER DAN € 4.000,00

Hoe Je Op De Snelste Manier En Met Nauwelijks Kosten Je Boek Redigeert

Als je dacht dat je boek schrijven al een uitdaging was... onderschat dan niet de editfase van je boek! Het kan enorm tijdrovend en behoorlijk kostbaar (lees: duizenden euro's kosten!) zijn. Leer in deze bonusmodule hoe je dit snel, goed en zelfs kosteloos kunt doen, zodat jouw manuscript een gepolijst meesterstuk wordt. En als je wel wilt investeren, dan vertel ik je graag hoe je de juiste editor vindt (en voorkomt dat je veel geld en tijd verspilt aan een slechte editor).

Waarde: € 497,00

 

Mijn Geheime Tips Om ZELF Je Boek Uit Te Geven Tegen Nihile Kosten

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf je boek uit te geven. Ik heb dat met al mijn drie boeken gedaan, omdat ik er van hou om maximale vrijheid te houden en de hoogste verdiensten per verkocht boek te ontvangen. Ik vertel je alle relevante ins en outs die jij moet weten om zelf je boek zonder al te veel moeite uit te geven.

Waarde: € 497,00

 

100 Dagen Stap voor Stap Actieplan

Dit is je blauwdruk voor succes! In deze handleiding krijg je de exacte stappen die je wekelijks moet doorlopen om je boek te schrijven en op de markt te zetten. Je kunt nu je acties nemen zonder overweldigd te raken. Op elk moment vertel ik je exact wat het is dat je moet doen. Volg simpelweg het actieplan en je hebt je boek geschreven en gepubliceerd in 100 of minder dagen.

Waarde: € 297,00

 

MP3 Audio Opnames Van De Hele Training

Je kunt van alle modules de MP3 downloaden naar je computer, tablet en/of smartphone. Je hebt hierdoor een waardevolle bibliotheek aan trainingsmateriaal tot je beschikking die je voor de rest van je leven kunt gebruiken.

Waarde: als je je voorstelt dat je elke stap in dit programma duidelijk en in detail krijgt uitgelegd, dan is de waarde van deze bonus echt ONBETAALBAAR!

 

Werkboek Met Alle Templates, Tips, Voorbeeldmails, Checklisten En Meer

Elke module heeft handouts met relevante materialen die jou het schrijven, publiceren en promoten van je boek enorm vergemakkelijken. Je kunt deze downloaden en op je computer bewaren. Alle mini-werkboeken bij elkaar vormen een uitgebreid naslagwerk met waardevolle informatie.

Waarde: € 297,00

 

SUCCES BOOSTER #1 Boost Je Inkomsten Nádat Je Boek Is Gelanceerd á € 697

Ontvang deze speciale bonus als je kiest voor de betaling in 1x (tevens beste prijs).

Alhoewel een enkeling een hele goede boterham weet te verdienen met zijn boek(en), is het vooral mogelijk je inkomsten te boosten met gouden kansen nádat jij je boek op de markt hebt gebracht. In deze Masterclass vertel ik je een aantal - helemaal niet zulke moeilijke - verdienstrategieën die jij heel snel kunt implementeren om resultaat mee te gaan halen.

PLUS... de extra bonus module 'Creëer Je Eigen Unieke Systeem'.

Door jouw kennis te vertalen naar het creëren van jouw unieke systeem, kun je niet alleen heel makkelijk je boek schrijven, maar ook producten en programma's creëren. In deze bonusmodule leer ik je hoe je dit doet. Een hele effectieve methode die je voor de rest van je leven keer op keer kunt gebruiken.

Waarde: € 697,00

SUCCES BOOSTER #2 EXTRA WINSTGEVENDE LANCERINGSGEHEIMEN

Ik heb dit online programma in de zomer van 2015 gecreëerd. Sindsdien heb ik nog meer boeken op de markt gebracht en bij elk boek heb ik geëxperimenteerd (lees: gespeeld) met lanceringsstrategieën om inkomsten te realiseren voordat het boek al op de markt was.

In aanvulling op module 8 vertel ik je daarom in deze extra gecreëerde trainingsmodule de lanceringsgeheimen van de boeken die ik tussen 2015 en 2019 heb uitgegeven.

Waarde: € 697,00

SUCCES BOOSTER #3 EEN GROTER BEREIK DOOR JE BOEK TE VERTALEN

In 2017 heb ik opdracht gegeven om mijn boek Claim Je Waarde te laten vertalen in het Engels, die vervolgens januari 2018 op de markt kwam als Claim Your Value. Dit met oog op het verder uitbouwen van een internationaal coachbedrijf.

Ik heb veel van deze stap geleerd. In deze nieuw op te nemen trainingsmodule vertel ik je daarom graag de ins en outs rondom dit vertaalproces, zodat je mijn  kennis en ervaring hebt om eventueel ook jouw boek te laten vertalen.

Waarde: € 497,00

TRAININGSOPZET - HET COMPLEXE IS SIMPEL GEMAAKT!

keep-calm-and-write-a-book-74Wat ik erg leuk vind om te doen, is om datgene wat complex lijkt te VERSIMPELEN en vervolgens te leren aan anderen, zodat ook zij dit kunnen doen. Ik beloof je dat ik je niet ga overweldigen met technisch jargon, onmogelijke beslissingen of niet te realiseren doelen!

Wat ogenschijnlijk een gigantische klus lijkt met diverse - stuk voor stuk - belangrijke fasen, begint je duidelijk te worden als ik je er stap voor stap doorheen leid. 

Aan de hand van het 100 dagen actieplan vertel ik week voor week wat te doen en welke module(s) te bestuderen. Daar waar van toepassing kun je sneller de stappen doorlopen of juist langzamer. Hoe dan ook, ik neem je aan de hand mee wat je wanneer moet doen, zodat je stap voor stap je doel aan het manifesteren bent.

TESTIMONIAL

Kitty Vromen en haar boek:

.
Wat ik zo top vond aan dit programma? Ik liep in het bos met mijn honden en luisterde elke keer weer fragmenten van jouw programma. En als ik thuis kwam zette ik de ideeën die ik kreeg op papier. Het voelde als een warm bad. De motor om echt vanuit mijn ziel te schrijven was aangezet, met hulp van dit online programma. Ik werd stap voor stap meegenomen om het boek echt te gaan schrijven. Juist om het schrijven serieus te nemen was jouw programma heel geschikt. En mijn creatieve spirituele deel mocht nu ook echt mee doen. Praktisch en spiritueel zou ik het willen noemen in 2 woorden. Een boek schrijven is als een reis. Ik noemde de ervaringen die mijn dochter en ik hadden, de reis van het boek. En die reis gaat door als het bij de lezers komt.

Kitty's boek is in het voorjaar van 2019 gelanceerd. 

Extra Bonussen

BONUS #1 - MIJN BOEK á € 25,00

Je ontvangt een fysiek exemplaar van Je Boek Als Ultiem Visitekaartje (na afloop van de niet-goed-geld-terug-garantie periode). Als je dit boek al hebt, mag je ook een van mijn andere boeken uitkiezen.

En nee... mijn boek is niet een kopie van dit programma. In dit programma ontvang je zoveel meer dat je helpt om je boek te schrijven en te publiceren, wat niet in het boek staat 🙂

SPECIALE BONUS BIJ BETALING IN 1X - GRATIS ONLINE COACHSESSIE

Als jij dit online programma in 1x betaalt, krijg je van mij van mij 45 minuten online coachsessie ter waarde waarin ik je vraag of vragen beantwoord over het het schrijven van je boek. Deze coachsessie vindt binnen 3 maanden na aankoop plaats.

De Kosten Van Het Programma

Niet Tevreden Geld Terug Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat ik je hiermee een superaanbieding doe. Mocht je toch aarzelen, geen probleem. Test tot de Bloeiende Praktijk Business Academy gedurende 10 dagen volgend op de betaling. Mocht je niet tevreden zijn, stuur mij dan een mail. Ik zorg ervoor dat jij het door jou betaalde bedrag terug ontvangt. Maar eerlijk gezegd denk ik dat je het - net als andere deelnemers mij laten weten - super gaat vinden! 🙂