Dank je wel voor je aanmelding. Je ontvangt een mail met de deelnamelink.

Had je al een van de GRATIS delen gelezen uit mijn boeken?

[KLIK OP DE AFBEELDING]

GECOACHT DOOR SANDRA DERKSEN

When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. In the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark.

Hi there, I am Bethany Webster. Working with Sandra Derksen has been an amazing journey for me. When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. Sandra helped me make that transition. At the time I met her, I was focusing on all the wrong things, putting things in the wrong order and making things much more complicated than they needed to be. Sandra helped me put the pieces of my business together in the perfect way so that in the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark. Sandra has an incredible amount of knowledge and she is wonderful to work with. The content that she provides in her Destiny programme is excellent. There is a whole library of content available. My favourite part was working with Sandra both in the VIP days also in the coaching sessions. Sandra has an amazing mind and I have learnt so much about how to think strategically about my business. These are skills I am going to carry forward with me throughout my journey of entrepreneurship. Sandra was a joy to work with. So between the content and also working with her, I was able to get the concrete technical parts together as well as that empowered mindset that is so necessary to bring our work out into the world. So if you're considering working with Sandra, I highly highly recommend it. She is amazing and I'm so grateful for all that she's taught me. Thank you Sandra!

 

Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and live coach
Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and live coach

Ik ben aan het programma bij Sandra begonnen tijdens mijn WW-periode. Doordat ik direct bij de start van mijn bedrijf de juiste acties kon nemen, had ik binnen 2 weken na START van mijn bedrijf al drie klanten voor mijn 8 weken programma!

Ik ben aan het programma van Sandra begonnen tijdens mijn ww-periode. Ik had nog nooit eerder als zelfstandig ondernemer gewerkt en de stap om voor mezelf te beginnen was erg groot.

De beloning kwam eigenlijk erg snel: ten eerste werd mijn ondernemersplan goedgekeurd door het UWV, en doordat ik direct bij de start van mijn bedrijf de juiste acties kon nemen, had ik binnen 2 weken na START van mijn bedrijf al drie klanten voor mijn 8 weken programma!

Voor mij is het meest waardevolle dat ik geleerd heb hoe ik alle kennis en ervaring die ik heb kan neerzetten in een aantrekkelijk programma, waarmee ik hondeneigenaren gericht kan helpen via de bewust leiderschap techniek om vanuit vertrouwen, begrip en inzicht de juiste begeleiding te kunnen geven aan hun hond.

Ik raad dit programma absoluut iedereen aan. Je krijgt enorm veel concrete informatie, praktijkgerichte voorbeelden en erg professionele en fijne coaching, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Voor mij was ook erg belangrijk om te leren hoe je makkelijk overzicht kunt houden en goed kunt plannen. Maar mijn belangrijkste inzicht was om vanuit waarde te werken!

Ingrid Timmermans | iTTom.nl | Hond en Baas Begeleiding
Ingrid Timmermans | iTTom.nl | Hond en Baas Begeleiding

Tijdens het traject met Sandra en Peter heb ik drie klanten aangetrokken voor mijn programma. Ik werk minder uren en heb daarmee een hogere omzet, het werk is leuker en interessanter en mijn klanten behalen betere resultaten.   

Voordat ik het coachprogramma bij Sandra en Peter startte, had ik moeite met het creëren van een doelgroep waar ik mij 'happy' bij voelde. Daarnaast liep ik tegen het opzetten en maken van een eigen coachprogramma aan en hoe daarvoor mijn eerste klanten aan te trekken. Dit resulteerde erin dat ik niet in beweging kwam en het uurtje-factuurtjemodel bleef aanhouden. Ik kon zo niet de progressie maken die ik wel voor ogen had voor mijn bedrijf.

Wat ik vooral heel leuk vond in het programma was de VIP dag, omdat ik met Sandra's en Peters begeleiding heel intensief aan de slag was met mijn onderneming en omdat we die dag een doelgroep en een blauwdruk hebben gekozen en ontwikkeld. Ik was daar heel blij mee (en nog steeds). Met name bij het kiezen van mijn doelgroep gebeurde er iets: alles viel op z'n plek. Mijn studie, de trainingen die ik al die jaren heb gevolgd, de banen die ik heb gehad en natuurlijk daar waar mijn interesse naartoe gaat. Ineens viel het samen en ik voelde: dit is HET, dit is NU de bedoeling!

Tijdens het traject met Sandra en Peter heb ik drie klanten aangetrokken voor mijn programma. Door programmagericht te werken kan ik met mij cliënten naar een diepe transformatie gaan. Zij kunnen dus veel bereiken voor zichzelf. Dat is wat ik altijd heb gewild en wat ik altijd voor ogen had, maar wat ik met het uurtje-factuurtjemodel niet kon bereiken. Door de oneindigheid aan mogelijkheden kan ik binnen mijn onderneming veel meer de ruimte geven aan mijn creativiteit (bijv. het schrijven van blogs, het maken van video's, het maken van content voor mijn programma). Ik werk minder uren en heb daarmee een hogere omzet, het werk is leuker en interessanter en mijn klanten behalen betere resultaten. Ik heb altijd ergens geweten dat dit mogelijk was en nu is het voor mij werkelijkheid geworden!

Ik heb het als heel prettig ervaren dat Sandra uit ervaring spreekt. Ze weet wat het is om een eigen praktijk te hebben en om de grote verandering van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken te ondergaan. Dit heeft op mij ondersteunend gewerkt. Zowel Peter als Sandra hebben veel kennis van zaken, en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Peter heeft een directe en praktische coachstijl waardoor je snel 'to the point' komt en snel de voor jou juiste informatie krijgt. Heel fijn. Ik hou daar van.
Ik raad dit programma aan anderen aan door de transformatie die ik heb ondergaan, maar ook het niveau van het programma. Hierdoor wordt er een beroep gedaan op je potentie. Dus slimme en gemotiveerde ondernemers kunnen hier zo veel uithalen.

Katrien van Overbeek | Hoogsensitieveonderneemster.nl |  Life & Business Coach
Katrien van Overbeek | Hoogsensitieveonderneemster.nl | Life & Business Coach

"Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend."

Voordat ik aan dit programma meedeed deed ik individuele begeleiding van kinderen met leerproblemen. Ik stuurde facturen per uur begeleiding. Nieuwe klanten kreeg ik via mond op mond reclame. De grootste verandering dankzij het volgen van een coachprogramma bij Sandra is dat ik nu voor mezelf in kaart heb gebracht welke kennis ik allemaal in huis heb. Ik heb nu van alle kennis die ik heb, alle opleidingen die ik heb gevolgd een eigen programma gemaakt. Met dit programma bied ik een totaalpakket aan voor ouders van kinderen met leerproblemen.

Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Daardoor is het ook niet moeilijk om voor je programma een prijs te bepalen die voorheen ver buiten je comfortzone zou liggen. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend. Voor mij was de coaching een essentieel onderdeel van het hele traject. De coaching hield mij in beweging en ik vond het ontzettend fijn om te kunnen bespreken wat er allemaal met mijzelf gebeurde tijdens het proces.

Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om het programma te gaan volgen en hoop nog veel vervolgtrainingen te kunnen gaan volgen Het traject heeft me een enorme boost gegeven in mijn zelfvertrouwen. Niet alleen door het programma te maken en daardoor te zien wat ik eigenlijk allemaal aan kennis had maar ook doordat mensen het van je gaan afnemen en er enthousiast over zijn.

Sandra Kruitbosch | Breinkr8 | Kindercoach
Sandra Kruitbosch | Breinkr8 | Kindercoach

Door [Sandra] haar voel ik hoe ik ontzettend gegroeid ben en op weg ben mijn volledig potentieel te leven, mijn missie te leven en hierbij anderen te kunnen helpen.

Wat ik geweldig vind aan de samenwerking met Sandra is dat zij altijd wel een oplossing kan aanreiken als je ergens op vastloopt. Ze denkt met je mee, en laat je aan zelfreflectie doen waardoor je net zo gaat handelen in je business en enkel die dingen doet die bij je passen.

Op elk technisch probleem waar ik op vastloop weet zij het anwoord. Ze heeft zoveel tips en tricks om zowel op marketing als technisch gebied alles in goede banen te leiden. Doordat zij mij inhoudelijk aanstuurt leer ik de zaken op de juiste manier te formuleren en leer ik nu hoe ik de dingen mooi kan presenteren.

Sandra is een coach die je niet enkel technisch en op marketing gebied helpt maar door haar voel ik hoe ik ontzettend gegroeid ben en op weg ben mijn volledig potentieel te leven, mijn missie te leven en hierbij anderen te kunnen helpen.

Sandra kan zich zo inleven in jou business waardoor zij op dezelfde wijze denk als jij en daardoor een ongelooflijke inspiratiebron. Ik hou van haar directe maar milde aanpak.
Het programma heeft mij veel geleerd om een business neer te zetten en vooral te ontdekken welke rijkdom ik bezit die ik kan uitdragen naar anderen.

Na ieder coachsessie weet ik precies wat ik moet doen, en kom ik steeds gemotiveerder eruit om door te groeien. Het traject met Sandra heeft mij geleerd veel productiever te zijn en de focus te leggen op dat wat belangrijk is in mijn business.

Maar de grootste verandering die ik door haar heb leren maken is de groei die ondergaan heb bij mezelf, de ontdekkingsreis die ik nu nog steeds aan het maken ben en die ongelooflijk mooi is.

Valerie Nkale | Stralend Leven Yoga Coach
Valerie Nkale | Stralend Leven Yoga Coach

"Ik ben heel goed door Sandra begeleid in de coaching en heb daar dan ook enorme stappen in gezet in mijn praktijk. Mijn omzet is in een half jaar verdubbeld."

Maar nog veel leuker is mijn blijdschap over het programma dat ik ontwikkeld heb, waarmee ik nu heel gecommitteerde mensen aantrek in mijn praktijk. En commitment betekent vooral dat de mensen veel baat hebben aan het traject dat zij bij mij doorlopen. En dat werkt zo fijn! Ik heb mijn expertise en kennis van het lichaam en Body-Mind practises vergaard in de afgelopen 25 jaar binnen de kortste tijd op papier kunnen zetten en in een bruikbaar programma getransformeerd, waarmee ik mijn cliënten nu heel concreet en efficiënt kan helpen.

Het heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Mij losmaken van de afhankelijkheid van ziektekostenverzekeraars is een absolute verademing en was mijn grootste drijfsfeer voor het investeren in coaching door Sandra. Dat dit zo snel uit zal komen overtrof al mijn verwachtingen.

Ik kan dit programma absoluut en van harte aan bevelen: Sandra en Peter zijn beiden experts op het gebied van het creëren van een high end cliënten business. Je krijgt meer dan je verwacht. Het programma zit boordevol waardevolle informatie met een methode die echt werkt. Het betaalt zich binnen de kortste keren dubbel en dwars terug als jij het geleerde om durft te zetten in actie.

Jordis Jakubszick | Yin-Temple.com| Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut
Jordis Jakubszick | Yin-Temple.com| Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut

Het concreetste resultaat was dat mijn eerste klant binnen anderhalve week na de VIP dag ingestapt is in mijn Help Je Kind Programma: voor ouders met vragen over probleemgedrag bij hun kind!

Het meest waardevolle aan het VIP programma vond ik de persoonlijke aandacht. Zowel tijdens de VIP dag als in de online sessies. De vragen waarmee ik zat werden persoonlijk, en dus op maat, beantwoord. Vooral op het moment dat ik bij Sandra terecht kon voor feedback toen ik een aantal gesprekken had met mijn eerste potentiële klanten, heeft me erg gesteund.

Het concreetste resultaat was dat mijn eerste klant binnen anderhalve week na de VIP dag ingestapt is in mijn Help Je Kind Programma: voor ouders met vragen over probleemgedrag bij hun kind! Dit gaf me nog meer vertrouwen in het programma gericht en high-end werken. Ik geloof in deze manier van werken, maar omdat het allemaal nog nieuw is, is het extra spannend.

Het was voor mij een eye-opener dat ik gewoon kon vertrekken van mijn huidige website, zonder al te grote veranderingen. Dat maakte de stap om mijn programma online te zetten kleiner en haalbaarder. Ik kon dus onmiddellijk iets met mijn high-end programma doen! Waarschijnlijk ga ik dat in de toekomst nog aanpassen, maar dat moet zichzelf nog uitwijzen.

Het stretchen van mijn mind heeft mij telkens opnieuw geholpen, dankzij de vragen die Sandra me stelde. Het high-end werken vraagt echt een andere mindset om te kijken naar je praktijk en het aantrekken van en werken met cliënten. De vele kleinere tips die ik in het VIP programma heb gekregen, hebben het echt praktisch en concreet gemaakt voor mij.

Karin Francken - Psychotherapeute - hetlevenswiel.be
Karin Francken - Psychotherapeute - hetlevenswiel.be

In de eerste drie maanden van het programma heb ik twee klanten gekregen die samen ongeveer 12.000 euro opleveren.

Ik heb inzicht gekregen hoe ik mijn praktijk een goede boost kan geven om klanten (en financiën) te winnen. Een eerste wens om geld te ontvangen in dit jaar was heel voorzichtig maar in de eerste drie maanden van het programma heb ik twee klanten gekregen die samen ongeveer 12.000 euro opleveren.

Ik was wat voorzichtig mijzelf te laten zien, maar een doorbraak was dat ik mijn waarde moet uitdragen en dat ik deze juist 'moet' laten zien om gezien te worden. Sandra's grootste kracht vond ik het luisteren en meedenken; zij heeft mij inzicht gegeven door middel van voorbeelden vanuit haar eigen praktijk. Ik had het gevoel dat de hele praktijk op zijn gat lag, maar nu zie ik veel kansen om de praktijk te laten groeien.

Gonda Landman - Kinder/gezinscoach - Gripopjedenken.nl
Gonda Landman - Kinder/gezinscoach - Gripopjedenken.nl

Het lesmateriaal is heel toegankelijk en alles wat je leert, kun je meteen in de praktijk toepassen. Ik heb er destijds veel van geleerd en nog steeds gebruik ik de tips die Sandra heeft gegeven.

Jaren geleden kocht ik het online programma “Moeiteloos Cliënten in 28 Dagen” (red. oude naam van High-End Platina Programma Geheimen) van Sandra Derksen. Zij legt op een no-nonsense manier uit hoe je jouw droom handen en voeten kunt geven en hoe je van daaruit een bloeiende praktijk kunt opbouwen.

Het lesmateriaal is heel toegankelijk en alles wat je leert, kun je meteen in de praktijk toepassen. Ik heb er destijds veel van geleerd en nog steeds gebruik ik de tips die Sandra heeft gegeven.

Onlangs heeft mijn dochter aangegeven dat zij ook graag coach wil worden. Zij is bij mij in de leer gegaan en profiteert nu ook weer van de tips & tricks die Sandra in haar online cursus geeft. Eén aankoop, dubbel plezier!

Anita Mattheij, Kindertherapeute en coach voor vrouwen die hun droom willen leven
Anita Mattheij, Kindertherapeute en coach voor vrouwen die hun droom willen leven

Wat voor mij het meest waardevolle is geweest, is dat ik heb geleerd om “out of the box” te denken. Niet meer “uurtje-factuurtje”. Mijn waarde durven claimen! Ik durf nu meer te vragen voor mijn diensten. Ik heb niet alleen mijn programma gestretcht maar ook mijn uurtarieven.

Aanvankelijk wist ik niet zeker of dit hetgeen was waarnaar ik op zoek was. Maar achteraf was dit precies wat ik zocht! Vooral het maken van een programma dat gedegen resultaat biedt aan mijn cliënten vond ik het leukst uit dit programma.
Ik had een hekel aan “mezelf verkopen” maar met dit systeem bied ik de cliënt een bepaald resultaat aan en niet mijzelf. Ik vind het heerlijk om mijn programma te promoten en verkopen! Door het script kan ik de mensen beter coachen naar een “ja” zonder het gevoel te hebben dat ik iets “aansmeer”.

Door dit programma krijg je enorm veel tools in handen om je omzet te laten stijgen zonder dat je er veel meer voor moet doen. Eenmaal een goede opzet en de rest gaat automatisch zonder verdere inspanning. Gewoon telkens weer opnieuw de stappen volgen en de rest gaat (bijna) vanzelf!

Maud Paulussen | Sunshinecoaching.nl
Maud Paulussen | Sunshinecoaching.nl

Ik heb al heel veel programma’s gedaan, maar wat in dit programma anders is, is dat ik stap voor stap begeleid ben in het ook daadwerkelijk nemen van de acties die nodig zijn. Tijdens de uitvoering daarvan ben ik optimaal ondersteund . Dat is ook de reden waarom ik het vervolgprogramma ga doen.

Misschien is het leukste wel dat ik dankzij dit programma het hele verkoopproces veel meer als een spel ben gaan zien. Ik zie het ook niet meer als ‘verkopen van mezelf’, maar als een mogelijkheid voor de ander om te investeren in zichzelf.

Het was allemaal waardevol, maar wat ik daarnaast echt fijn vond was de waardevolle input van Sandra, Peter en de medecursisten, het in actie zijn, zichtbaar zijn en het daadwerkelijk maken van een high end blauwdruk.

Inmiddels heb ik dankzij dit programma al 3 strategie gesprekken in mijn agenda staan waarin ik, naast het bieden van waarde, over mijn high end product kan vertellen.

Ik raad iedereen die verder wil groeien met haar (of zijn) internet business dit programma aan. Waarom? Omdat het je hele concrete handvatten biedt om daadwerkelijk in actie te komen en aan de slag te gaan. Je kunt er een systeem van maken, en dat is super waardevol!

Veron Goemans | MagicMarketingOnline.nl
Veron Goemans | MagicMarketingOnline.nl

Voor mij was de belangrijkste reden om dit te gaan doen, dat ik niet meer aan de zorgverzekeraars wilden vastzitten. Door Sandra durfde ik stappen te zetten, die ik anders nooit gezet had.

Sandra is een hele fijne coach met een warme persoonlijkheid. Je kunt alles vragen als er iets is.  Ze geeft altijd hele goede antwoorden, waar je echt weer mee vooruit kunt. Ook voelt ze precies aan wat je nodig hebt, op het juiste moment.

In het programma leer je echt wat je zelf allemaal in huis hebt, wat goed voor je zelfvertrouwen is. En je leert de waarde van tijd. Andere aspecten van je leven worden hier ook positief door beïnvloed, omdat je er nu veel bewuster van bent. En met behulp van Sandra zet je je eigen programma in elkaar, wat natuurlijk heel waardevol is.

En wat betreft marketing leer je ook heel veel. Stap voor stap staat alles heel goed en duidelijk beschreven in haar programma. Het lag allemaal ver buiten mijn comfortzone, maar alleen zo kun je groeien en ik had het met geen andere coach zo kunnen doen als met Sandra.

Wat ik ook heel prettig vindt, is dat er een besloten Facebookgroep met Sandra en de andere coaches is. Zo kun je met elkaar meedenken en van elkaar leren.

Viola Jonkman | healing-colours.nl | natuurgeneeskundig therapeut
Viola Jonkman | healing-colours.nl | natuurgeneeskundig therapeut

Dankzij dit programma durf ik weer te dromen en mijn grenzen te verleggen, hierdoor is een eindeloze stroom positieve energie is vrijgekomen.

Waar ik echt tegen aanliep was het niet rond kunnen komen van het inkomen wat mijn klanten genereren. Dat ik te weinig kennis van marketing had en hoe ik mijn praktijk weer in de juiste stroming kon brengen. Daarom was voor mij het meest waardevolle aan dit programma dat ik inzicht heb gekregen in de diverse redenen waarom ik als ondernemer niet doorpakte, hoe ik dat wel moet doen en hoe ik een verkoopbaar programma op kan zetten.

Het leukst vond ik het opzetten van het programma zelf en de weg bepalen naar het succes. Ik heb geleerd opnieuw doelen te stellen, mij weer buiten mijn comfortzone te durven begeven en een hele hoop kennis van de nieuwe marketing.

Ik zou dit programma zeker aanraden aan derden, want het is helder verwoord, je krijgt een hoop tools mee en door de groepsvorming heb je een berg met kennis en motivatie tot je beschikking waar je uit kunt putten als het even nodig is.

Janine de Wolf | PraktijkManitou.nl | Body en Mind coach
Janine de Wolf | PraktijkManitou.nl | Body en Mind coach

Voor mij was dit echt het laatste wat ik wilde proberen. Als ik hierna nog geen cliënten zou hebben, dan zou ik stoppen met het coachen, want dan was het waarschijnlijk niet voor mij weggelegd. Dus deze programma was echt mijn laatste strohalm. En wat ben ik blij dat ik het ben gaan volgen! Ik heb inmiddels mijn eerste, betalende!, cliënt voor mijn programma.

Een paar jaar geleden heb ik een coach opleiding gevolgd in de veronderstelling dat ik daarna meteen aan de slag kon met mijn eigen praktijk ‘Olivijn Alive’. Maar zo liep het niet. Ik heb verschillende trainingen voor het op de markt zetten van je bedrijf gevolgd en ben er achter gekomen dat het heel belangrijk is om je doelgroep heel duidelijk te gaan specificeren. Veel coaches zeggen dat ze iedereen kunnen helpen (ik deed dat ook), maar uiteindelijk komt er niemand. Daar liep ik tegen aan.

Ik heb inmiddels mijn eerste, betalende!, cliënt voor mijn programma: ‘Hoe Jij In 7 Stappen Je Financiële Zekerheid Vergroot Voor Een Zorgenvrij En Rijker Leven’ Een 100-dagen programma voor vrouwen met de VRIJHEID-methode. Het ontwikkelen en werken aan mijn programma heeft me zoveel vreugde en energie gegeven, ik kan het iedereen aanraden die worstelt met het vinden van cliënten.

Agnes Hoogendoorn | Olivijn-Alive.nl
Agnes Hoogendoorn | Olivijn-Alive.nl

Ik heb na deze dag een heel sterk gevoel dat ik met wat ik wil doen succesvol kan zijn.

Ik weet nu wat ik ervoor moet doen en ik kan mijn succes helemaal voorstellen. Dit geeft een heel zeker, vreugdig en rustig gevoel. Ik heb ontzettend veel zin erin, want ik heb nu goede wegwijzers gekregen hoe ik naar buiten kan brengen wat ik al heel lang in mij heb. Deuren van mogelijkheden hebben zich voor mij geopend.

Ik weet nu wat ik allemaal kan doen en heb zoveel tips om mijn bedrijf succesvol te laten zijn en te laten bloeien, dat ik niet bang ben dat dit niet gebeurt. Doen van wat ik heb geleerd is daarvoor belangrijk. Deze dag was in één woord: geweldig!

 

Andrea Gatzki | GesundLebenGeniessen.nl
Andrea Gatzki | GesundLebenGeniessen.nl

Het materiaal dat je aanbiedt is super: duidelijk, mooie opbouw, goed doordacht, veel informatie, heel praktisch.

Je ondersteuning en coaching was voor mij heel waardevol. Je kennis, je praktische ‘geest’ en tips, je hartelijkheid, je feedback, het mee zoeken naar oplossingen.
Ik ben je heel dankbaar voor wat je me hebt willen leren, voor je kennis, je waardevolle ondersteuning. Je inspireert mensen vanuit je bezieling en dat is zo mooi.

Ik ben enerzijds een cliënt die een programma volgt. Ik ervaar dus zelf hoe het loopt. Ik leer ook hoe en wat ik als therapeut kan doen. Jij bent het levende voorbeeld daarvan. Heel mooi. Dank je wel.

Hildegarde De Meulenaere | Stainjekracht.be | Therapeut
Hildegarde De Meulenaere | Stainjekracht.be | Therapeut

Voor mij was het meest waardevolle aan het programma dat je beseft dat je eerste klantencontact niet gaat over het verkopen van je programma, maar dat het gaat over het afspreken van een strategiesessie. En dat je pas tijdens dat gesprek gaat vertellen over je programma.

En natuurlijk ook dat je een High End programma gaat aanbieden in plaats van uurtje factuurtje te werken. Ik ben me bewust geworden van hoe waardevol ik ben en dat ik kinderen en hun ouders een heel mooi programma te bieden heb, waarin ik ze kan helpen met de sociaal emotionele problemen waarmee ze worstelen!

Dit programma heeft me veel opgeleverd. Ik heb een betere controle over mijn tijd gekregen en weet effectief om te gaan met mijn kostbare tijd. Ik durf nu uit mijn comfortzone te stappen en daadwerkelijk actie te ondernemen, hoe eng deze nieuwe stap ook is, het gaat om: doen, doen, doen!

Niet alleen de inhoud van het programma van Sandra heeft me veel opgeleverd, maar ook de feedback voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling was erg waardevol. Haar kennis als transformatie coach heeft zij op een prettige manier aan me overgedragen. Door haar warme steun en adviezen heeft zij mij goede stappen laten zetten op mijn pad, zodat ik mij beter kan profileren als CreatiefKinderCoach. En tegen mezelf kan zeggen: “Ik ben een waardevol persoon en ik heb de kinderen en hun ouders iets prachtigs te bieden!”

Ik heb vele mooie tools en trics geleerd van Sandra en ben zekerder geworden wat betreft de marketing en sales van mijn product: de Ik Voel Me Vrij-Methode. Ik ben trots op mezelf!"

Chiara de Kroon | Zintuigeluk.nl | Kindercoach
Chiara de Kroon | Zintuigeluk.nl | Kindercoach

ONLINE PROGRAMMA'S DOOR SANDRA DERKSEN

Deze cursus is het geld dubbel en dwars waard!

Al enkele jaren zie ik buitenlandse trainers hun eigen E-boeken, programma’s en cursussen online verkopen. Na diverse malen informatie gedownload te hebben van internet marketeers, die je in een mum van tijd vertellen, hoe je miljonair kunt worden, kom je er achter dat nooit alles verteld wordt.

Maar toen kwam ik in contact met Sandra Derksen, een gedreven en gepassioneerde vrouw, die haar cursus : “Je eigen online cursus creëren” aanbood. In twee dagen liet zij mij alle benodigde ins en outs zien hoe je nu, stap voor stap, je eigen online cursus kunt maken. Zelfs zo’n digibeet als ik ben. Daarnaast wordt ook uit de doeken gedaan hoe je slim geld kunt verdienen zonder dat je daar extra veel voor hoeft te doen. Deze cursus is het geld dubbel en dwars waard!

** Rob heeft o.a. deelgenomen aan Succesvol Je Online Cursus Creëren en Lanceren **

Rob Floris | Functional-Fitness.nl | Beweegspecialist en Vitaliteitstherapeut
Rob Floris | Functional-Fitness.nl | Beweegspecialist en Vitaliteitstherapeut

Ik zag altijd tegen het maken van een online cursus op, met name alles wat er bij komt kijken. Met de kennis van de cursus heb ik nu mijn eerste eigen online cursus gecreëerd.

Ik had de cursus al een aantal keren voorbij zien komen en omdat ik al een tijdje met de gedachte speelde om een online cursus te maken trok het mijn aandacht steeds weer. De prijs was aanvankelijk de reden voor mij om het niet te doen. Want wie zegt mij dat ik er echt iets aan heb. ‘Straks geef ik zoveel geld weg en heb ik er niets aan’, was de achterliggende gedachte hierbij.

Wat mij overtuigde was dat je ook de ins en outs van het technische gedeelte aangereikt krijgt in de cursus. Dat was namelijk hetgeen dat ik, meer nog dan hoe ik de inhoud moest maken, zocht. Erg waardevol in de cursus vond ik de technische tips, maar wat een hele grote eye opener was was dat het niet perfect hoeft te zijn! Dat de vrouwen die mijn cursus nodig hebben en kopen minder van het onderwerp weten als ik.

Het belangrijkste dat het me heeft opgeleverd: De structuur om een cursus te plannen voor je hem daadwerkelijk gaat schrijven en maken. Het inzicht dat je je niet te veel informatie moet geven: één onderwerp per cursus. Ik ben me nu bewust dat ik soms te veel uitweid en hoe ik dat weer terug breng naar mijn onderwerp. De rust om een periode te plannen waarin ik alleen met de ontwikkeling van de cursus bezig kan zijn.

Ik zou het anderen zeker aanraden. De kennis die ik via het programma heb gekregen kan ik op elk moment en bij elk nieuw programma toepassen. Het heeft mijn benadering van het maken van een online cursus veranderd. Ik zag altijd tegen het maken van een online cursus op, met name alles wat er bij komt kijken. Met de kennis van de cursus heb ik nu mijn eerste eigen online cursus gecreëerd: “Creëer Meer Tijd, Rust En Structuur In Je Leven”. Een cursus waarin vrouwen die worstelen met tijdgebrek kunnen leren hoe ze door anders te denken en handig plannen meer tijd voor zichzelf kunnen creëren.

** Diana heeft o.a. deelgenomen aan Succesvol Je Online Cursus Creëren en Lanceren **

Diana Tins | HeelDeMens.net
Diana Tins | HeelDeMens.net

Nog niet eerder zo’n complete cursus over dit onderwerp tegengekomen. Aanrader!

Dank je wel, Sandra, voor deze geweldige cursus. Een complete cursus waarin ik alles heb gevonden wat ik nodig had om mijn eigen online cursus te ontwikkelen. Zowel de vragen over welke inhoud, voor wie, en hoe mijn cursus eruit moet gaan zien, als heel veel tips en tools om de cursus daadwerkelijk online te zetten. Met videotutorials die je helemaal bij de hand nemen in het technische gedeelte. Nog niet eerder zo’n complete cursus over dit onderwerp tegengekomen. Aanrader! “

 ** Willemijn heeft deelgenomen aan Succesvol Je Online Cursus Creëren en Lanceren **

Willemijn Lau | LauLoopbaanAdvies.nl | E-coach
Willemijn Lau | LauLoopbaanAdvies.nl | E-coach

VAN SANDRA'S MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en meer willen verdienen door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd.

"Dit grensverleggende boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors met een eigen praktijk.
Dit revolutionaire boek rekent af met het principe dat veel geld verdienen niet zou mogen. Hun stelregel is dat veel geld verdienen mag en kan.
Dit boek biedt de lezer goede functionele oefeningen en een leerzame uitleg van de marketing, vele reflecties op haar denkpatronen en haar actuele handwijze in haar wijze van werken in de Praktijk.
De beide schrijfsters Jeanet Bathoorn & Sandra Derksen van dit revolutionaire boek zijn erin geslaagd aan de hand van het top of mind probleem van hun doelgroep (waaronder ik behoor) en de geboden oplossingen, het nut van marketing en online werken in mijn mindset volledig te transformeren."

Willeke Oskam
MEER INFO EN BOEK KOPEN
Mireille de Roo – Harteman | LivLevenscoaching.nl

"Ik heb zojuist m’n eerste cliënt mogen contracteren. Was al een poosje op het uurtje factuurtje pad en ‘liep te leuren’. N.a.v. jullie videotraining was mijn interesse volledig gewekt, heb ik het boek besteld, begonnen en al snel gekozen (niet de training af of het boek uit), dat ik (alleen nog) op high-end basis wil werken. En hup, 2 weken verder dient de eerste cliënt zich aan en ervaar ik het al. Bescheiden gestart, maar hey, o.k. om zo te starten, begreep ik ook uit jullie voorbeeld. Geeft de burger/ de levenscoach moed! Ik vervolg het boek en volg jullie inspiratie."

Mireille de Roo – Harteman | LivLevenscoaching.nl
BESTEL HIER HET (E)BOEK

Copyright 2018 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden