Deze gratis online live training voor therapeuten, coaches, counselors e.d. start over:

7 Tariefvalkuilen In Je Praktijk Waardoor Je Veel Inkomsten Verliest

Hoe Je Zélf Kunt Stoppen Onderbetaald En Ondergewaardeerd Te Worden Door Deze Tariefvalkuilen Te Elimineren Zodat Je Direct Een Veel Beter Inkomen Creëert

Dinsdag 13 november om 19.15 uur

>> JA - Reserveer Mijn Plek!

JE HOST

Sandra Derksen

Sandra is auteur van 5 boeken, waaronder Bloeiende Online Praktijk Lancering, Claim Je Waarde (tevens haar eerste boek dat per januari 2018 in het Engels beschikbaar is) en het samen met Jeanet Bathoorn geschreven Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk. Op 25 januari 2019 komt haar 6e boek Je Boek Als Ultiem Visitekaartje uit.

Naast Bloeiende Praktijk businessmentor voor collega professionals is Sandra zelf sinds 1998 als therapeut actief in haar inmiddels grotendeels online praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland en België om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Sandra werkt met professionals met een (vorm van een) praktijk over de hele wereld, zowel Nederlands- als Engelstalig, met klanten in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa.

WAT JE GAAT LEREN...

Duur webinar ca. 75 minuten... plus live Q&A

In deze masterclass ga ik je waardevolle informatie aanreiken over veelvoorkomende tariefvalkuilen, die niet alleen stress en zelftwijfel veroorzaken, maar waarmee je bovenal ook gewoon geld verliest!

De kans is zeer groot dat jij je op dit moment niet al te bewust bent van deze tariefvalkuilen, maar je zult ze zeker herkennen als ik ze stuk voor stuk ga noemen en toelichten. Sterker nog, ik weet bijna wel zeker dat je 1 valkuil leeft, zo niet meerdere.

En ik kan je alvast bekennen dat ik er ook de nodige van in mijn praktijk heb gemaakt... wat zeg ik... ik heb ze állemaal gemaakt! Alleen nu niet meer 🙂

Er is tevens op het eind van dit webinar gelegenheid om vragen te stellen via de chat en hierop mijn persoonlijke advies te ontvangen.

>> Klik HIER om nu je plek te reserveren

Deel deze pagina met collega professionals...