Deze gratis online live training voor therapeuten, coaches, counselors e.d. start over:

Een Krachtig Zelfvertrouwen In Je Tarieven Met Deze 6 Mindsets

Creëer een krachtig zelfvertrouwen door deze 6 mindsets te omhelzen, waardoor je cliënten je beter gaan betalen voor het waardevolle dat jij hebt te bieden

Maandag 26 november om 19.15 uur (geen replay)

>> JA - Reserveer Mijn Plek!

JE HOST

Sandra Derksen

Sandra is auteur van 5 boeken, waaronder Bloeiende Online Praktijk Lancering, Claim Je Waarde (tevens haar eerste boek dat per januari 2018 in het Engels beschikbaar is) en het samen met Jeanet Bathoorn geschreven Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk. Op 25 januari 2019 komt haar 6e boek Je Boek Als Ultiem Visitekaartje uit.

Naast Bloeiende Praktijk businessmentor voor collega professionals is Sandra zelf sinds 1998 als therapeut actief in haar inmiddels grotendeels online praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland en België om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Sandra werkt met professionals met een (vorm van een) praktijk over de hele wereld, zowel Nederlands- als Engelstalig, met klanten in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa.

WAT JE GAAT LEREN...

Duur webinar ca. 60 minuten... plus live Q&A (geen replay)

In dit webinar ga ik je 6 mindsets aanreiken die je een krachtig zelfvertrouwen zullen geven waardoor je beter kunt gaan verdienen.

Zo vertel ik je onder andere:

  • hoe een hele gemene, maar oh zo normaal lijkende, valkuil te voorkomen waar negen van de tien professionals in stappen
  • hoe je tarief een disservice kan zijn naar je cliënten, zodat dit ten koste gaat van hun transformatieproces
  • wat collega's - op basis van een onderzoek - in de markt zeggen over hun tarieven

En meer...

>> Klik HIER om nu je plek te reserveren

Deel deze pagina met collega professionals...