BLOEIENDE PRAKTIJK DOORBRAAKSESSIE

.

Als je bezig bent je praktijk tot bloei te laten en dit gebeurt niet zo snel als je wilt, dan wil ik je helpen een GROOTSE DOORBRAAK te realiseren.

Keer op keer hoor ik van therapeuten, coaches, counselors etc. dat ze het lastig vinden voldoende (gecommitteerde) cliënten aan te trekken en hier een goede boterham mee te verdienen. Ik heb dan ook besloten om hier iets mee te doen door een gratis Bloeiende Praktijk Doorbraaksessie aan te bieden van 45 á 60 minuten (normale waarde € 297,00)...

Let op! Ik heb slechts een aantal plaatsen gereserveerd voor deze doorbraaksessie. Ik geef dan ook bij het toekennen van deze plaatsen voorrang aan professionals die onderkennen dat het essentieel is om in jezelf te investeren om dat wat je wilt te realiseren.  In het gesprek kijken we ook of ik je daarbij kan helpen.

Deze Doorbraaksessie is voor jou als je:

  • happy woman and rain of euro coineen transformationele professional bent zoals therapeut, coach, counselors, healer, masseur etc. die wilt verdienen wat je écht waard bent met dat wat je het liefst doet
  • serieus zaak wilt maken van je praktijk en niet bezig bent met een hobby
  • een 'no-excuses' mindset hebt en ervoor gaat staan dat jij wilt groeien naar een inkomen van € 50.000 - € 100.000 of zelfs meer.

In de Doorbraaksessie staat het volgende centraal:

  • Verkrijgen van een kristalheldere visie voor een bloeiende succesvolle praktijk, zodat je precies weet wat je wilt, waar je naartoe gaat en wat je nodig hebt om dat te laten gebeuren.
  • Blootleggen van verborgen uitdagingen die je vermogen om blijvende veranderingen te maken saboteert of je vooruitgang vertragen.
  • De sessie geïnspireerd, gefocust en energiek verlaten zodat je eindelijk de verandering die je wilt kunt bereiken - niet ooit eens, maar vanaf nu.

De Bloeiende Praktijk Doorbraaksessie vindt via de telefoon of skype plaats met mij of mijn ervaren team. Je kunt je er hieronder voor aanmelden.

Nu aanmelden button

@ 2015 Sandra Derksen - BeVision - Alle Rechten Voorbehouden