JE BOEK ALS ULTIEM VISITEKAARTJE (verschenen: 25 januari 2019)

Schrijf en publiceer zelf je boek in 100 dagen en word een klantmagneet

“[Sandra] geeft je veel opties en mogelijkheden om het op een manier te doen die bij jóu past.  Als schrijver, als entrepreneur, als mens. Ze helpt je om al je angsten en twijfels en “wie zit daar nou op te wachten” te tackelen. Ze laat je zien waar je boek allemaal toe kan leiden, wat het allemaal zichtbaar en mogelijk maakt.... Kortom ze heeft echt alles van cover tot cover voor je gecoverd.”

- LOU NIESTADT

Heb jij als ondernemende kennis- en transformationeel professional iets waardevols te vertellen waarmee je verschil kunt maken in het leven van anderen? Wacht dan niet langer en schrijf je boek! Want je boek op de markt brengen is een van de allerbeste (en leukste!) marketingstrategieën. Het is het ultieme visitekaartje om jezelf te positioneren als expert, waarmee je gemakkelijker meer en veel beter betalende klanten kunt aantrekken.

Als ervaren auteur en ondernemer toont Sandra Derksen in haar zesde boek op overtuigende manier aan hoe jij je boek in slechts 100 dagen zelf kunt schrijven en publiceren. Zelfs als je bijna geen budget hebt! Dit boek bevat tevens interviews met onder meer zes inspirerende en ondernemende auteurs.

DIT BOEK GEEFT ONDER MEER ANTWOORD OP VRAGEN ALS:

 • Welke stappen moet je zetten om je boek te schrijven en zelf te publiceren?
 • Hoe waarborg je dat je boek interessant genoeg is om het te kopen?
 • Hoe bied je jouw kennis en inspiratie geordend en overzichtelijk aan?
 • Hoe kun je slim je schrijftijd inplannen en hoe kun je sneller je boek schrijven?
 • Wat komt er bij kijken om je boek zelf uit te geven?
 • Hoe zit het met de kosten en verdiensten van je boek? (Sandra laat het je exact zien!)
 • Hoe zou je al geld kunnen verdienen met je boek vóórdat het op de markt verschijnt? (Sandra toont je enkele van haar resultaten!)
 • Hoe zet jij je boek in als klantmagneet?

LEZERSBONUS: toegang tot een stap voor stap 100 dagen actieplan én een Facebook dagboek met extra tips dat Sandra dagelijks heeft bijgehouden over het schrijven en publiceren van dit boek.

BESTEL HIER HET (E)BOEK

GESCHREVEN DOOR SANDRA DERKSEN

BLOEIENDE ONLINE PRAKTIJK LANCERING

Hoe Je Een In 90 Dagen Een Goed Verdienende Kick-Start Creëert

Als jij streeft naar persoonlijke begeleiding van cliënten vanuit een online praktijk dan heb je het juiste boek in handen. In haar inmiddels vijfde boek Bloeiende Online Praktijk Lancering laat Bloeiende Praktijk® mentor Sandra Derksen zien hoe je in korte tijd jouw online praktijk opzet. Sandra onthult hoe je snel en met succes een online praktijk creëert met zeer goed betalende cliënten. Het is een onmisbare handleiding voor de kritische eerste negentig dagen of je nu startend bent of al jarenlang een praktijk hebt.

IN DIT BOEK LEES JE ONDER ANDERE:

 •   hoe je ervoor zorgt dat je met zeer goed betalende online cliënten werkt
 •   hoe je naast je persoonlijke online begeleiding een online zelfstudieprogramma opzet
 •   wat het allerbelangrijkste is dat je ‘verkoopt’ om meer cliënten aan te trekken
 •   uitgewerkte marketingvoorbeelden die je in detail vertellen wat te doen
 •   hoe je de transitie maakt vanuit een bestaande praktijk naar een online praktijk
 •   hoe jij je intakegesprek transformeert naar een waardebiedend verkoopgesprek

SPECIALE BONUS:

Als lezer van het boek heb je kosteloos toegang tot een online digitale goodiebag met aanvullende waardevolle informatie waaronder alle technische tools waar Sandra gebruik van maakt.

BESTEL HIER HET (E)BOEK

CLAIM YOUR VALUE (hieronder staat het Nederlandstalige boek)

How to stop being underpaid and undervalued, and ensure a good income by earning in accordance to the value you offer

A lot of therapists, coaches, counsellors and healers with a practice crave financial stability and abundance, but they don't know how to establish that. Apart from feeling insecure and stressed, they also feel undervalued and underpaid, and they have insufficient knowledge to change this. Within the industry there is a massive taboo about discussing financial success and money. This has monstrous undermining consequences for the professional. Perhaps it is one of the most ignored subjects in the field, literature and education for this target group.

Claim Your Value contains essential information you need that does not get shared through professional education or professional bodies. Sandra Derksen, since 1998 a therapist herself, takes you to the very core of not claiming your value. A shift in your way of thinking is necessary in order to claim your value and increase your revenue, because it is the professional themselves that is the biggest hindering factor in the process of earning to the value you have to offer. Sandra breaches this sensitive subject by sharing personal experiences from her practice as well as tips and strategies. This is supported by inspiring tales from her colleagues that started working in a value-oriented fashion through programmes. Her powerful and encouraging advice is an invitation to unapologetically embrace your value so you can create a future of financial abundance and freedom. The choice is all yours... You decide!

"Sandra is truly one of the Dutch experts in the field of earning to the value you have to offer, perhaps even the top Dutch expert."
- Jeanet Bathoorn

ORDER THE (E)BOOK HERE

CLAIM JE WAARDE

Hoe je stopt ondergewaardeerd en onderbetaald te worden en een goed inkomen realiseert door te verdienen naar de waarde die je biedt

Veel therapeuten, coaches, counselors en healers met een praktijk verlangen naar financiële stabiliteit en overvloed, maar ze weten niet hoe dit te realiseren. Naast dat ze zich onzeker en gestrest voelen, voelen ze zich ondergewaardeerd en onderbetaald en hebben ze onvoldoende kennis om dit te veranderen. Binnen de branche lijkt er een taboe te heersen om over financieel succes en geld te praten. Dit heeft grote ondermijnende gevolgen voor de professional. Het is misschien wel een van de meest genegeerde onderwerpen in de praktijk, literatuur en opleiding voor deze doelgroep.

Claim Je Waarde bevat essentiële informatie die je nodig hebt en niet via beroepsopleidingen en beroepsinstanties met je wordt gedeeld. Sandra Derksen, zelf sinds 1998 therapeut, neemt je mee naar de kern van het niet claimen van je waarde. Er is een shift nodig in je manier van denken om je waarde te claimen en meer inkomen te realiseren. Want het is de professional zelf die de grootste belemmerende factor is in het proces om vanuit de waarde die je hebt te bieden goed te verdienen. Sandra breekt dit gevoelige onderwerp open door persoonlijke ervaringen uit haar praktijk, tips en strategieën te delen. Dit wordt ondersteund met inspirerende verhalen van collega’s die waardegericht zijn gaan werken met programma’s. Haar krachtige en bemoedigende advies is een uitnodiging om zonder verontschuldigingen voluit je waarde te omhelzen, zodat je een toekomst van financiële overvloed en vrijheid kunt creëren. De keus is aan jou… jij bepaalt!

Jeanet Bathoorn, bestseller auteur, schrijft in het voorwoord van dit boek:  "Sandra is echt één van de Nederlandse experts op het gebied van verdienen naar de waarde die je hebt te bieden, misschien wel dé Nederlandse expert."

BESTEL HIER HET (E)BOEK

MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK

Help meer mensen, verdien meer geld en leid het leven waar je van houdt... NU!

Het baanbrekende 'Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk' laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt.

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en meer willen verdienen door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd. Het neemt je mee door het proces van kiezen wie je waarmee wilt helpen, hoe je een waardevol programma creëert waar cliënten graag ja tegen zeggen én bereid zijn heel goed voor te betalen, en hoe je zichtbaar wordt.

De tips en strategieën in dit boek móet je weten omdat het informatie bevat die je niet op beroepsvormende opleidingen leert. Leren hoe je een succesvolle praktijk creëert vraagt hele andere vaardigheden en strategieën dan weten hoe je een inhoudelijk goed opgeleide professional bent. Het betekent het verschil tussen succesvol zijn, overleven of falen. Daarbij heeft de komst van internet het landschap om cliënten te vinden en te begeleiden revolutionair veranderd. Dit biedt heel veel nieuwe kansen.

BESTEL HIER HET (E)BOEK

GESCHREVEN DOOR SANDRA DERKSEN

AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING

Lessen voor een Licht en Vervullend Leven

Dit boek vertelt in het eerste deel het verhaal van Sandra Derksen, die door het loslaten van innerlijke ballast zonder dieet veertig kilo wist af te vallen. Haar eetprobleem bleek tevens haar oplossing. Geïnspireerd door Eckhart Tolle paste zij de spirituele oefening toe; een universeel wijsheidsprincipe dat als hét krachtigste instrument voor transformatie wordt beschouwd. In het tweede deel deelt zij in de vorm van lessen haar inzichten en reikt zij tips aan. Centraal staat het helen van de relatie met wie je werkelijk ten diepste bent en daardoor met het leven en eten.

BESTEL HIER HET (E)BOEK

FOOD FOR THOUGHT [volledig herziene versie]

Bevrijd je van je worsteling met overgewicht - een spirituele visie

Food for Thought is geschreven voor mensen die worstelen met hun gewicht, eetgedrag en zelfbeeld. De teksten, training en coaching van de auteur zijn bedoeld om lichter in het leven te staan. Dit lichter in het leven staan is in de eerste en belangrijkste plaats innerlijk bedoeld, wat zich kan uiten in andere leef- en eetkeuzes. Uitgangspunt is de bereidheid tot zelfonderzoek om zo de wortels van je eetgedrag bloot te leggen.

BESTEL HIER HET EBOEK

MET SANDRA

VROUWEN ONLINE door Veron Goemans

Acht succesvolle vrouwen over de geheimen achter hun internet business (naast Sandra Derksen met o.a. Laura Babeliowsky, Anne Raaymakers, Ellen de Lange en Linda Spaanbroek)

Hoe komt het dat veel vrouwen (en ook mannen) zich in hun internet business een slag in de rondte werken en toch nog weinig succesvol zijn? Wat is het geheim van vrouwen die wel succes boeken?

Toonaangevende topvrouwen in de Nederlandse informatiemarkt delen in dit boek open en eerlijk over hun eigen succesformule. Zij geven een kijkje achter de schermen, omdat ze minder succesvolle vrouwen met een internet business een stap vooruit willen helpen.

Wat zijn de overeenkomsten in hun aanpak en zijn er onderlinge verschillen tussen deze topvrouwen? Behoed je voor de valkuilen waar zij je voor waarschuwen en doe je voordeel met hun tips.

BESTEL HIER HET BOEK
BESTEL HIER HET EBOEK PDF

In Jeanet Bathoorn's nieuwste boek Expertips voor een doorbraak in je money mindset geeft ze 50 tips hoe je meer geld kunt verdienen en jouw relatie met geld kunt verbeteren. Ik ben er super trots op dat zo'n 6 á 7 van deze tips afkomstig zijn uit mijn boek Claim Je Waarde. 

Voormalig coachee Daniëlle Besseling schrijft in haar boek Een engel aan mijn bed - spiritueel ontwaken bij burn-out hoe ze op het punt stond om te stoppen met haar praktijk, tenzij er iets veranderde. Op dat moment kwam ik op 'toevallige' wijze op haar weg, waarna er een radicale omslag plaats vond die heeft geresulteerd in een succesvolle praktijk. Je kunt hier mijn interview met Daniëlle bekijken.

Copyright 2019 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden