LEES GRATIS HOOFDSTUKKEN UIT MIJN BOEKEN

[KLIK OP DE AFBEELDING]

NIEUW: januari 2019

september 2018

mei 2017

februari 2015

BLOEIENDE ONLINE PRAKTIJK LANCERING

BLOEIENDE ONLINE PRAKTIJK LANCERING

Hoe Je Een In 90 Dagen Een Goed Verdienende Kick-Start Creëert

Als jij streeft naar persoonlijke begeleiding van cliënten vanuit een online praktijk dan heb je het juiste boek in handen. In haar inmiddels vijfde boek Bloeiende Online Praktijk Lancering laat Bloeiende Praktijk® mentor Sandra Derksen zien hoe je in korte tijd jouw online praktijk opzet. Sandra onthult hoe je snel en met succes een online praktijk creëert met zeer goed betalende cliënten. Het is een onmisbare handleiding voor de kritische eerste negentig dagen of je nu startend bent of al jarenlang een praktijk hebt.

IN DIT BOEK LEES JE ONDER ANDERE:

  •   hoe je ervoor zorgt dat je met zeer goed betalende online cliënten werkt
  •   hoe je naast je persoonlijke online begeleiding een online zelfstudieprogramma opzet
  •   wat het allerbelangrijkste is dat je ‘verkoopt’ om meer cliënten aan te trekken
  •   uitgewerkte marketingvoorbeelden die je in detail vertellen wat te doen
  •   hoe je de transitie maakt vanuit een bestaande praktijk naar een online praktijk
  •   hoe jij je intakegesprek transformeert naar een waardebiedend verkoopgesprek

SPECIALE BONUS:

Als lezer van het boek heb je kosteloos toegang tot een online digitale goodiebag met aanvullende waardevolle informatie waaronder alle technische tools waar Sandra gebruik van maakt.

BESTEL HIER HET (E)BOEK

GESCHREVEN DOOR SANDRA DERKSEN

CLAIM JE WAARDE

Hoe je stopt ondergewaardeerd en onderbetaald te worden en een goed inkomen realiseert door te verdienen naar de waarde die je biedt

Veel therapeuten, coaches, counselors en healers met een praktijk verlangen naar financiële stabiliteit en overvloed, maar ze weten niet hoe dit te realiseren. Naast dat ze zich onzeker en gestrest voelen, voelen ze zich ondergewaardeerd en onderbetaald en hebben ze onvoldoende kennis om dit te veranderen. Binnen de branche lijkt er een taboe te heersen om over financieel succes en geld te praten. Dit heeft grote ondermijnende gevolgen voor de professional. Het is misschien wel een van de meest genegeerde onderwerpen in de praktijk, literatuur en opleiding voor deze doelgroep.

Claim Je Waarde bevat essentiële informatie die je nodig hebt en niet via beroepsopleidingen en beroepsinstanties met je wordt gedeeld. Sandra Derksen, zelf sinds 1998 therapeut, neemt je mee naar de kern van het niet claimen van je waarde. Er is een shift nodig in je manier van denken om je waarde te claimen en meer inkomen te realiseren. Want het is de professional zelf die de grootste belemmerende factor is in het proces om vanuit de waarde die je hebt te bieden goed te verdienen. Sandra breekt dit gevoelige onderwerp open door persoonlijke ervaringen uit haar praktijk, tips en strategieën te delen. Dit wordt ondersteund met inspirerende verhalen van collega’s die waardegericht zijn gaan werken met programma’s. Haar krachtige en bemoedigende advies is een uitnodiging om zonder verontschuldigingen voluit je waarde te omhelzen, zodat je een toekomst van financiële overvloed en vrijheid kunt creëren. De keus is aan jou… jij bepaalt!

Jeanet Bathoorn, bestseller auteur, schrijft in het voorwoord van dit boek:  "Sandra is echt één van de Nederlandse experts op het gebied van verdienen naar de waarde die je hebt te bieden, misschien wel dé Nederlandse expert."

BESTEL HIER HET (E)BOEK

MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK

Help meer mensen, verdien meer geld en leid het leven waar je van houdt... NU!

Het baanbrekende 'Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk' laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt.

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en meer willen verdienen door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd. Het neemt je mee door het proces van kiezen wie je waarmee wilt helpen, hoe je een waardevol programma creëert waar cliënten graag ja tegen zeggen én bereid zijn heel goed voor te betalen, en hoe je zichtbaar wordt.

De tips en strategieën in dit boek móet je weten omdat het informatie bevat die je niet op beroepsvormende opleidingen leert. Leren hoe je een succesvolle praktijk creëert vraagt hele andere vaardigheden en strategieën dan weten hoe je een inhoudelijk goed opgeleide professional bent. Het betekent het verschil tussen succesvol zijn, overleven of falen. Daarbij heeft de komst van internet het landschap om cliënten te vinden en te begeleiden revolutionair veranderd. Dit biedt heel veel nieuwe kansen.

BESTEL HIER HET (E)BOEK

AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING

Lessen voor een Licht en Vervullend Leven

Dit boek vertelt in het eerste deel het verhaal van Sandra Derksen, die door het loslaten van innerlijke ballast zonder dieet veertig kilo wist af te vallen. Haar eetprobleem bleek tevens haar oplossing. Geïnspireerd door Eckhart Tolle paste zij de spirituele oefening toe; een universeel wijsheidsprincipe dat als hét krachtigste instrument voor transformatie wordt beschouwd. In het tweede deel deelt zij in de vorm van lessen haar inzichten en reikt zij tips aan. Centraal staat het helen van de relatie met wie je werkelijk ten diepste bent en daardoor met het leven en eten.

BESTEL HIER HET (E)BOEK

FOOD FOR THOUGHT

Bevrijd je van je overgewicht en overeten

Food for Thought is geschreven voor mensen die worstelen met hun gewicht, eetgedrag en zelfbeeld. De teksten, training en coaching van de auteur zijn bedoeld om lichter in het leven te staan. Dit lichter in het leven staan is in de eerste en belangrijkste plaats innerlijk bedoeld, wat zich kan uiten in andere leef- en eetkeuzes. Uitgangspunt is de bereidheid tot zelfonderzoek om zo de wortels van je eetgedrag bloot te leggen. De inhoud van dit boek bestaat uit een verzameling columns  geschreven voor het ezine Afvallen als Spirituele Oefening van juni 2010 tot en met november 2011 plus enkele speciaal voor dit boek gepubliceerde columns.

BESTEL HIER HET EBOEK

VROUWEN ONLINE

VROUWEN ONLINE door Veron Goemans

Acht succesvolle vrouwen over de geheimen achter hun internet business (naast Sandra Derksen met o.a. Laura Babeliowsky, Anne Raaymakers, Ellen de Lange en Linda Spaanbroek)

Hoe komt het dat veel vrouwen (en ook mannen) zich in hun internet business een slag in de rondte werken en toch nog weinig succesvol zijn? Wat is het geheim van vrouwen die wel succes boeken?

Toonaangevende topvrouwen in de Nederlandse informatiemarkt delen in dit boek open en eerlijk over hun eigen succesformule. Zij geven een kijkje achter de schermen, omdat ze minder succesvolle vrouwen met een internet business een stap vooruit willen helpen.

Wat zijn de overeenkomsten in hun aanpak en zijn er onderlinge verschillen tussen deze topvrouwen? Behoed je voor de valkuilen waar zij je voor waarschuwen en doe je voordeel met hun tips.

BESTEL HIER HET BOEK
BESTEL HIER HET EBOEK PDF

Copyright 2018 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden