Hi! ūüôā Ik ben Sandra Derksen, therapeut, businesscoach en auteur van 7 boeken, waaronder de vier hierboven vermelde businessboeken.

Ik ben zelf ook therapeut en coach. In 1998 combineerde ik mijn baan als Human Resource Manager met een parttime praktijk als Ayurvedische massagetherapeut.

Na mijn¬†afstuderen in 2001 als hypno- en re√Įncarnatietherapeut stopte ik¬†met mijn¬†baan en ging ik¬†fulltime aan het werk in mijn¬†praktijk.

Inmiddels help ik¬†sinds 2011 zowel nationaal als internationaal vanuit mijn¬†Licht Op Je Zelf¬ģ Academy spiritueel geori√ęnteerde vrouwen die serieus worstelen met hun eetgedrag, gewicht en lichaam om hierin de uitnodiging te ontdekken naar wie ze ten diepste werkelijk zijn. Ik¬†heb¬†hier inmiddels vele vrouwen succesvol mee mogen begeleiden.

Ik ben tevens de auteur van de boeken "Afvallen als Spirituele Oefening - Lessen voor een Licht en Vervullend Leven" en "Food for Thought - Bevrijd je van je overgewicht en emotie-eten".

Sinds 2011 ben ik fors gaan investeren in marketingkennis. Het meest verrassende was dat ik ontdekte een betere therapeut en coach te kunnen zijn, dankzij het investeren in marketing. Er vond een revolutie in mijn praktijk plaats toen ik stopte te doen wat nagenoeg elke collega nog steeds doet: het werken volgens het uurtje-factuurtje model.

In Amerika leerde ik¬†namelijk hoe je veel meer waarde kunt bieden, resultaten behaalt √©n geld verdient door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd. Er vond een radicale paradigma shift plaats wat betreft de wijze van praktijk voeren, waarde bieden en inkomsten realiseren. Terwijl ik¬†met veel meer gecommitteerde en blijere cli√ęnten werkt,¬†ben ik¬†in staat met veel minder cli√ęnten en slechts enkele uren per maand cli√ęntcontact een volwaardig jaarsalaris te realiseren.

Sinds 2011 was ben¬†ook al actief als businesscoach in Bloeiende Praktijk. Echter sinds 2014 coach ik nationaal en internationaal collega's bij het cre√ęren van high-end programma's en het opzetten van een (online) high-end geori√ęnteerde business.

Ook mijn¬†coachklanten behalen revolutionaire resultaten door vanuit deze high-end werkwijze hun diensten aan te bieden. Haar grootste succes is een coachee die binnen 9¬†maanden van 0 dollar omzet met haar online praktijk groeide naar 100.000 dollar omzet met cli√ęnten vanuit de hele wereld.

Ik ben één van de voorlopers in Nederland op het gebied van high-end en online praktijkvoeren. Mijn activiteiten als therapeut en coach vinden voor het grootste deel online plaats. Dit houdt in dat ik locatie-ongebonden kan werken vanuit elke plek van de wereld op voorwaarde dat er internet is. Ik bewees dit in de praktijk door in de periode van april 2014 tot februari 2015 twaalf weken in het buitenland te verblijven (waaronder acht weken in Bali). In deze periode liepen mijn Licht Op Je Zelf en Bloeiende Praktijk activiteiten en sessies gewoon door.

Copyright 2011 - 2021 Sandra Derksen | BeVision | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden