Herken jij je hierin?

Je bent therapeut, coach, counselor, healer, of wat het ook is wat jij doet in transformatie en heling van mens en/of dier en hebt de uitdaging een goed of zelfs nog beter inkomen te creëren.

Je weet dat je iets waardevols hebt te bieden. Het is geen hobby voor je, je voelt je juist 'geroepen' te doen wat je doet. En je wilt hiermee minimaal € 50.000,- á € 100.000,- per jaar kunnen verdienen.

Je hebt een droom: je wilt graag een boek schrijven! Je boek is een geweldige springplank voor je business, want jouw boek is hét ultieme visitekaartje dat je kunt afgeven om je kennis, ervaring en visie te delen met diegenen met wie jij graag wilt werken.

Als ervaren auteur (inmiddels 7 boeken geschreven en uitgegeven, waarvan 1 vertaald in het Engels) kan ik je in elke stap van dit proces helpen: je boek schrijven, je boek uitgeven, je boek vermarkten én beter betalende cliënten aantrekken dankzij je boek.

 

Je voelt je wellicht overweldigd door alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van marketing, vooral online.

Je vindt het moeilijk, misschien niet leuk, je weet niet waar te beginnen, wat je doet werkt niet of je weet niet wat prioriteit is om je meest ideale cliënten aan te trekken.

Je hebt er behoefte aan om aan de hand van een duidelijk en effectief (bewezen) stappenplan resultaten te creëren.

Je worstelt met je tijd, er zijn veel dingen die je aandacht vragen, niet alleen voor je praktijk, maar ook in je persoonlijke leven.

Het lijkt je geweldig als je een business lifestyle kunt creëren waarbij je grip hebt op wat je moet doen en tijd – en geld – beschikbaar om te genieten van de waardevolle leuke dingen die het leven heeft te bieden.

Je wil graag leren hoe jij - net als ik - ook zo'n lifestyle kunt creëren.

Als een van bovenstaande voorbeelden op jou lijkt,
ben je bij mij in goede handen...

Heb je interesse om in een online gesprek te verkennen hoe ik je kan helpen een bloeiende praktijk te creëren?

Als je vanwege iets anders met mij in contact wilt komen, stuur mij hierover dan een mail (zie contact)

Wat enkele van mijn klanten hebben te zeggen

  • Hiring Sandra was like the best thing I ever did, because she is so knowledgeable on both the technical part as well as the mindset. In the last 10 months I went from 0 to 100.000 dollars and in January this year alone I made $ 23.000.
    Bethany Webster Bethany Webster
  • Ik had na één dag, waar ik al twee jaar mee aan het ploeteren was, [] met Sandra gewoon mijn programma staan met alle stappen die daarbij horen. En zelfs met een prijs die twee keer zo hoog was als ik eigenlijk voor mijzelf dacht ‘dat is het waard’. En dat je gewoon binnen vijf dagen nadat jij je nieuwe programma hebt opgesteld al de eerste klant binnen hebt!
    Karin Groot Jebbink Karin Groot Jebbink
  • Ik ben aan het programma bij Sandra begonnen tijdens mijn WW-periode. Doordat ik direct bij de start van mijn bedrijf de juiste acties kon nemen, had ik binnen 2 weken na START van mijn bedrijf al drie klanten voor mijn 8 weken programma!
    Ingrid Timmermans Ingrid Timmermans

Net als mijn blije klanten geïnteresseerd in resultaten? 

Copyright 2020 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden