Gratis Bloeiende Praktijk Scan

Normale waarde € 297,00

Voor ambitieuze ondernemende therapeuten, coaches, counselors, healers etc. die klaar zijn voor een serieuze sprong met hun praktijk en snel willen groeien naar een omzet van 50 á 100.000 euro per jaar en helderheid willen krijgen over wat ze willen en hoe dit te realiseren.

Wil je graag je praktijk tot volle bloei laten komen, maar gaat dit niet zo snel en soepel als je graag zou willen? Voel jij je overweldigd door alle mogelijkheden? Zou je (nog meer) online willen werken in je praktijk? Wil je graag professionele hulp van een collega therapeut en coach die het vak kent én weet hoe je succesvol een bloeiende praktijk creëert?

Graag bied ik je daarvoor de telefonische Bloeiende Praktijk Scan aan van maximaal 60 minuten met mij of mijn Bloeiende Praktijk coachteam. In deze scan ontdek wat jij nodig hebt zodat je praktijk sneller kan groeien.

Daar er geen kosten zijn verbonden aan deze scan is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Ik reserveer deze dan ook uitsluitend voor professionals die weten dat het belangrijk is om in jezelf en je praktijk te investeren om je de kennis, kunde en mindset eigen te maken om te groeien. Tijdens de scan kijken we tevens of ik je daar verder bij kan helpen.

Meld je via onderstaand vragenformulier aan en je ontvangt binnen een aantal dagen bericht. Als wij menen je te kunnen helpen dan nodigen wij je graag uit!

Aanvraagformulier gratis Bloeiende Praktijk Scan

@ 2015 Sandra Derksen - BeVision - Alle Rechten Voorbehouden