LEES GRATIS HOOFDSTUKKEN UIT MIJN BOEKEN

[KLIK OP DE AFBEELDING]

HIGH-END BUSINESS TRAINING EN MENTORING

Als het gaat om persoonlijke begeleiding en training bied ik twee hoofdtrajecten aan, te weten:

  • High-end Platina Programma Geheimen, waarin ik je leer high-end programmagericht te werken en hier zeer goed betalende cliënten voor aan te trekken.
  • Schrijf Je Boek Succes Formule, waarin ik je begeleid je boek te schrijven en zelf te publiceren, zodat je boek een ultiem visitekaartje kan zijn.

De meeste coachees starten met mijn bestseller programma 'High-End Platina Programma Geheimen' om vervolgens door te stromen naar 'Schrijf Je Boek Succes Formule'. Maar het is ook mogelijk het andersom te doen als je een boekidee hebt en je een dringende urgentie ervaart je boek te schrijven en op de markt te brengen. Een combinatietraject is ook mogelijk. Indien nodig kunnen we in een vrijblijvend gesprek verkennen wat voor jou de beste optie is.

LEES HIER VERDER

BLOEIENDE PRAKTIJK BUSINESS ACADEMY

Online zelfstudy academy met vele trainingen

.

Bloeiende Praktijk Business Academy is de online plek om de lifestyle business te creëren door de mindset, tools en technieken te gebruiken van een collega therapeut (en haar team) en tevens enthousiast fan van online marketing en business strategieën.

Dit is de plek om te leren hoe je praktijk te starten, uit te bouwen en op te schalen.

LEES HIER VERDER

SUCCESVOL JE ONLINE CURSUS CREËREN EN LANCEREN

SUCCESVOL JE ONLINE CURSUS CREËREN EN LANCEREN

Leer hoe je met jouw expertise meer waarde biedt en slim inkomsten op de automatische piloot creëert waarmee je een sprong in je inkomsten kunt realiseren.

In dit programma laat ik je zien hoe jij heel makkelijk zelf je online programma maakt tegen minimale (nauwelijks) kosten.

LEES HIER VERDER

Copyright 2019 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden