LEES GRATIS HOOFDSTUKKEN UIT MIJN BOEKEN

[KLIK OP DE AFBEELDING]

NIEUW: januari 2019

september 2018

mei 2017

februari 2015

BLOEIENDE PRAKTIJK BUSINESS ACADEMY

Online zelfstudy academy met vele trainingen

.

Bloeiende Praktijk Business Academy is de online plek om de lifestyle business te creëren door de mindset, tools en technieken te gebruiken van een collega therapeut (en haar team) en tevens enthousiast fan van online marketing en business strategieën.

Dit is de plek om te leren hoe je praktijk te starten, uit te bouwen en op te schalen.

LEES HIER VERDER

HIGH-END PLATINA PROGRAMMA GEHEIMEN

Persoonlijke coaching met Sandra

HIGH-END PLATINA PROGRAMMA GEHEIMEN

High-End Platina Programma Geheimen is een bewezen stap-voor-stap programma waarbij ik jou aan de hand meeneem en gedetailleerd laat zien hoe jij de transformatie en heling die je hebt te bieden, vertaalt naar een cliëntmagnetisch high-end programma waar men graag 'Ja!' tegen zegt en bereid is je zéér goed voor te betalen. Aan de hand van waardevolle trainingmodules begeleid ik je persoonlijk naar een hele andere - veel leukere en lucratievere - manier van waarde bieden aan jouw cliënten.

LEES HIER VERDER

SUCCESVOL JE ONLINE CURSUS CREËREN EN LANCEREN

SUCCESVOL JE ONLINE CURSUS CREËREN EN LANCEREN

Leer hoe je met jouw expertise meer waarde biedt en slim inkomsten op de automatische piloot creëert waarmee je een sprong in je inkomsten kunt realiseren.

In dit programma laat ik je zien hoe jij heel makkelijk zelf je online programma maakt tegen minimale (nauwelijks) kosten.

LEES HIER VERDER

Copyright 2018 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden