1 OP 1 BUSINESSMENTORING EN TRAINING

Je bent startende of bent misschien al jarenlang actief. Misschien heb je al van alles gedaan en geprobeerd. Wellicht ben je verleid door de hype van 'goedkopere' online programma's, die helaas voor slechts zeer weinigen goed resultaat geven.

Hoe dan ook... wat je wel of niet hebt gedaan: je bent niet tevreden over de resultaten en je bent op het punt aangekomen (nog) serieus(er) AAN je business te werken. Je neemt geen genoegen meer met: proberen, maar wat doen, het niet goed weten, worstelen en ploeteren.

Dat betekent dat je een goede businesscoach in de arm wilt nemen, zodat je maximale persoonlijke support krijgt. Dus niet langer versnipperde en gelimiteerde aandacht via een groepsprogramma of het zelf proberen, eventueel via een zelfstudieprogramma.

Je wilt voor maximale kwaliteit en impact gaan, een sparring partner met ALLE AANDACHT EXCLUSIEF VOOR JOU.

Je zoekt daarbij een professional die zelf bewezen resultaten heeft gehaald, anderen heeft geholpen resultaten te halen... én niet onbelangrijk: zelf ook een praktijk heeft en helemaal begrijpt uit ervaring hoe dit 'praktijkgebeuren' met cliënten werkt.

Dus ben je er klaar voor de 'koe serieus bij de horens te vatten'...

Weet dan dit over mij (en wat je krijgt)...

Ik ben de auteur van inmiddels 4 businessboeken, te weten: Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk (geschreven met Jeanet Bathoorn), Claim Je Waarde, Bloeiende Online Praktijk Lancering en Je Boek Als Ultiem Visitekaartje.

Daarnaast heb ik twee boeken geschreven vanuit mijn therapeutschap: Afvallen als Spirituele Oefening en Food For Thought. Mijn specialisatie is vrouwen die worstelen met hun gewicht en eetgedrag via mijn Licht Op Je Zelf programma's helpen de liefdevolle uitnodiging hierin te ontdekken van zelfbevrijding.

Ik ben niet zomaar een van de honderden businesscoaches in Nederland of België - ik behoor tot de top van deze groep en werk met professionals over de hele wereld.

En zelf nog steeds therapeut zijnde met een praktijk sinds 1998 ben ik binnen deze top de go to businessmentor voor therapeuten, coaches, counselors, healers enz.

Ik ben niet slechts goed in wat ik doe - volgens mijn klanten ben ik een topper. Als je mijn advies dus ter harte neemt en adequaat actie onderneemt, zul je goede resultaten halen.

Coachees ervaren onze coachgesprekken als inspirerend, verdiepend, verhelderend, heb ik antwoord op elke vraag en zijn sessies soms zelfs compleet mind blowing. Hoe dan ook, de sessies worden altijd geëindigd met duidelijkheid over de volgende te zetten stap.

Wat meer persoonlijk...

Ik ben zeker niet altijd lief en aardig - ik ben recht voor zijn raap en respectvol confronterend waar nodig. Want ik heb maar een doel voor ogen: jou laten slagen in dat wat jij graag wilt en dat betekent dat ik door jouw B.S. prik als dat nodig is.

Ik ben geen chaoot - ik ben zeer doelgericht, gefocust, gestructureerd en erg goed in time management en prioriteiten bepalen, waardoor ik deze kwaliteiten kan inzetten om jou te helpen een optimaal balans te creëren tussen alle levensgebieden die jouw aandacht vragen.  

Ik weet niet een beetje over alles in de marketing - ik ben een expert op het gebied van waardegericht (high-end) én online werken en wat daarbij komt kijken, en kan niet alleen goed mijn kennis overbrengen, ik houd ervan om mijn kennis en ervaring met je te delen.

Ik ben geen hokjesdenker - ik denk out of the box en ben op intellectueel niveau uiterst creatief in het met je meedenken en aandragen van oplossingen die voor jóu het beste kunnen werken.

Als collega-professional kan ik je niet alleen helpen met je praktijk bloeiend(er) te maken dankzij adequate marketing- en businesskennis. Het komt regelmatig voor dat gesprekken in het teken staan van intervisie en supervisie met betrekking tot cliëntcontact, waarbij mijn inmiddels 2 decennia lange ervaring als therapeut van grote ondersteunende waarde blijkt.

Ik ben van nature een introvert persoon, maar ik heb geen last van mijzelf zichtbaar maken en van valse bescheidenheid of zelftwijfel - zoals je wellicht al uit het voorgaande hebt kunnen lezen claim ik mijn waarde: ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan, en waar nodig help ik jou met eenzelfde standvastig zelfvertrouwen jouw waarde te claimen.

En wellicht tot slot niet onbelangrijk - ik heb een zeer analytische, rationele en pragmatische kant, maar mijn Zijn is diepgaand spiritueel georiënteerd met een krachtig helder voelen en weten. Deze spiritualiteit is het fundament van mijn bestaan en functioneren.

Welke 1 op 1 mentor- en trainingsprogramma's zijn er met mij?

Ik bied twee hoofdtrajecten aan, te weten:

  • High-end Platina Programma Geheimen, waarin ik je leer high-end programmagericht te werken en hier goed betalende cliënten voor aan te trekken
  • Schrijf Je Boek Succes Formule, waarin ik je begeleid je boek te schrijven en zelf te publiceren, zodat je boek een ultiem visitekaartje kan zijn om makkelijker meer en beter betalende klanten aan te trekken

De meeste coachees starten met mijn bestseller programma 'High-End Platina Programma Geheimen' om vervolgens door te stromen naar 'Schrijf Je Boek Succes Formule'. Maar het is ook mogelijk het andersom te doen als je een boekidee hebt en je een dringende urgentie ervaart je boek te schrijven en op de markt te brengen. Indien nodig kunnen we in een vrijblijvend gesprek verkennen wat voor jou de beste optie is.

=> Lees hier alles over High-End Platina Programma Geheimen (inclusief mogelijkheid aanmelden gesprek)

=> Lees hier alles over Schrijf Je Boek Succes Formule (inclusief mogelijkheid aanmelden gesprek)

Je kunt je op de hierboven genoemde pagina's aanmelden voor een vrijblijvend en verkennend interessegesprek. Je kunt het ook hieronder doen. 

Aanmelding verkennend interessegesprek

Copyright 2019 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden