VERZENDINFORMATIE

Verzending fysieke producten

Wij streven ernaar om bestellingen die voor 12:00 uur zijn besteld en betaald, nog dezelfde dag te verzenden. Bestellingen die na 12.00 uur zijn geplaatst, worden uiterlijk de volgende dag verstuurd. 

Houd er rekening mee dat leveringen binnen Nederland 2 á 3 werkdagen kan duren (echter in veel gevallen als het al de volgende dag in huis). Voor leveringen binnen Europa gaan we, afhankelijk van het land, uit van 1 á 2 weken. Buiten Europa doen wij geen leveringen van fysieke producten, echter wel van ebooks, die direct beschikbaar zijn na de betaling.

Door omstandigheden, zoals feestdagen, kan de levertijd vanwege drukte iets langer duren.

De kosten voor de verzending van het aan te kopen product staan altijd op de bestelpagina en zijn afhankelijk van acties en het land waar de aankoop naartoe moet worden gestuurd. 

Onjuiste adresgegevens

De bestellingen zullen naar exact hetzelfde adres verstuurd worden als opgegeven op de bestelpagina. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het invullen van onjuiste adresgegevens bij de bestelling. 

Verzending ebooks

Na de betaling te hebben voldaan, kun je deze direct downloaden.

Online zelfstudieprogramma's

Bij het voldoen van de betaling van het aan te kopen programma staat vermeld op welke wijze je toegang krijgt tot het programma. Dit kan onmiddellijk zijn of via een e-mail die je binnen uiterlijk 1 werkdag (vaak al binnen een paar uur) na je betaling ontvangt met daarin de gegevens om toegang te krijgen tot het online zelfstudieprogramma.

Coachprogramma's

Toegang tot de coachprogramma's is alleen mogelijk tijdens een persoonlijk gesprek. De praktische details, zoals toegang tot de online trainingsmaterialen, worden besproken en ter bevestiging gemaild zodra een klant een overeenkomst voor coaching wenst af te sluiten.