DANK JE WEL VOOR JE REGISTRATIE!

Lees / kijk hieronder wat de resultaten zijn van professionals die door mij zijn begeleid. Met goede hulp ben je in staat veel sneller betere resultaten te boeken. Niet alleen de ervaring van mijn coachees, maar ook mijn ervaring door zelf deel te nemen aan *zeer goede* trainingsprogramma's bij *zeer goede* businessmentors.

"Op de VIP-dag vielen gewoon alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik had na één dag, waar ik al twee jaar mee aan het ploeteren was, [] met Sandra gewoon mijn programma staan met alle stappen die daarbij horen. En zelfs met een prijs die twee keer zo hoog was als ik eigenlijk voor mijzelf dacht ‘dat is het waard’.
En dat je gewoon binnen vijf dagen nadat jij je nieuwe programma hebt opgesteld al de eerste klant binnen hebt!"

Vorden, 8 mei 2019

Hallo, ik ben Karin Groot Jebbink en ik heb een praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde en bewegingstherapie voor paarden en honden, Praktijk Paard en Hond.

Ik help eigenaren die een paard of een hond hebben met een chronisch gezondheidsprobleem om hun dier weer gezond te krijgen en gezond te houden.

Daarnaast heb ik voor professionals in de hondenbranche een nieuw 1 op 1 trainingsprogramma, het HondNatuurlijkGezond Programma ontwikkeld. Tijdens dit programma leer ik professionals om hun eigen hond en de hond van anderen door middel van de principes van de natuurgeneeskunde en natuurlijke middelen gezond te krijgen en te houden. Dit programma is mede tot stand gekomen door de begeleiding van Sandra.

In 2016 ben ik al Sandra gaan volgen en heb ik een van haar online programma’s aangeschaft. Ook heb ik haar enquête voor het boek Claim Je Waarde ingevuld en ook uit dit boek al heel  veel waardevolle tips gehaald.

Ik wilde heel graag van uurtje-factuurtje af en ik wilde graag naar programmagericht werken, maar ik kon gewoon de juiste draai niet vinden. Ik heb toen ook een strategiesessie met Sandra gehad, maar op dat moment voelde het voor mij nog een stapje te ver. Ik moest eerst nog andere dingen in mijn praktijk op poten zetten, voordat ik het idee had dat ik mijn praktijk kon gaan omzetten naar programmagericht gaan werken. Ik ben dus ook een marketingtraining gaan doen om wat meer in marketing te verdiepen, maar ook een stukje schrijfwerk, omdat dit toch ook een struikelblok voor mij was.

Toen dit af was, ben ik eigenlijk gerold in een programma van een andere businesscoach, die ook een programma had om naar high-end programma te gaan. Dus echt van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken.  Helaas pakte deze training helemaal niet uit zoals ik verwacht had. De interactie was gewoon een stuk minder en in plaats van dat ik dus verder met mijn praktijk kwam, kwam die eigenlijk eind vorig jaar (2018) tot stilstand.

Ik kwam niet verder met de ontwikkeling van mijn programma, het blokkeerde helemaal, ik had niet meer voor ogen wat ik eigenlijk wilde. Maar ik had ook geen idee hoe ik hier uit moest komen en hoe ik mijn programma weer vorm kon gaan geven en hoe ik met mijn praktijk verder kon gaan.

Toen kwam er een privéberichtje van Sandra waarin ze aangaf dat ze een programma had dat mogelijk voor mij interessant zou zijn en of ik daar met haar over in gesprek wilde gaan. Wat ze geschreven had sprak mij heel erg aan en ik heb een gesprek gepland met Sandra.

Nou, in dat gesprek voelde Sandra gelijk haarfijn aan waar het bij mij wrong, waar mijn blokkades zaten en gaf mij ook al een paar tips en inzichten om hier uit te komen. Dit gaf mij echt het gevoel dat Sandra toch de persoon was waar ik dus mee verder kon komen, waar ik mijn praktijk mee verder kon gaan ontwikkelen en waarmee ik ervoor kon zorgen dat ik echt een high-end programma kon gaan neerzetten. Ze gaf mij weer een opening, eigenlijk in dat gesprek al, zodat ik weer zag wat ik voor ogen had en waar ik een beetje van afgeweken was .

En ja, er bekroop mij toch het gevoel van ‘Ja, shit, weet je, ik had het toch drie jaar eerder moeten doen’. Ik had dus… dat was voor mij ook, dat ik dacht: ‘ja, weet je, ik heb toen getwijfeld, het heeft mij toen niet gebracht wat ik zocht, de stappen die ik daarna heb gezet.’

En ik moest gewoon ja zeggen. De financiering was nog wel een… moest ik nog wel rond zien te krijgen, maar ik had zoiets van ‘Sandra is nu echt op dit moment degene die mij hiermee kan helpen.’

En eigenlijk in aanloop naar de VIP-dag bleek het al echt een goede keus te zijn, maar zeker op de VIP-dag vielen gewoon alle puzzelstukjes op zijn plek.

Een van de blokkades die ik had, was dat ik dacht: ‘Wat maakt mij nou anders dan al mijn collega’s, want iedereen heeft wel een beetje hetzelfde?’ Maar Sandra wist in no time helder te krijgen van wat mij nou anders te maken dan mijn andere collega’s. Gewoon door de goede vragen te stellen en hierdoor ging ik gewoon al gelijk op die dag anders naar mijzelf kijken, ook anders naar mijn praktijk kijken.

En op die dag leek het ook allemaal in een stroomversnelling te gaan. Wat hadden mijn doelgroep wat meer verfijnd en daardoor kon mijn blauwdruk gewoon in één dag klaar staan.

Dus ik had na één dag, waar ik al twee jaar mee aan het ploeteren was, had ik eigenlijk met één dag met Sandra gewoon mijn programma staan met alle stappen die daarbij horen. En zelfs met een prijs die twee keer zo hoog was als ik eigenlijk voor mijzelf dacht ‘dat is het waard’. Maar ik kon nu zien hoeveel waarde erin zat en Sandra kon mij dat zo duidelijk, helder ook krijgen, dat ik echt dacht ‘dit is gewoon wat ik nu moet gaan doen!’

Ik had al een afspraak met een potentiële klant staan een paar dagen na de VIP-dag. Alleen had ik nog geen idee wat ik ging aanbieden, want het programma dat ik half en half gemaakt had, was voor mij nog, voelde niet goed. Maar door die VIP-dag en het nieuwe programma was het gewoon helemaal duidelijk wat ik wilde gaan aanbieden en kon ik er ook echt helemaal vol vertrouwen achter staan.

Dus ik heb ook een gesprek gehad met mijn potentiële klant en ik merkte ook in dat gesprek, ik had wel vaker gesprekken gehad, dat ik er gewoon echt achter kon staan en de klant kon laten voelen wat voor waardevols ik te bieden had.

En twee dagen later had ik weer met die klant een telefonisch gesprek staan en ze heeft gewoon volmondig ja gezegd! Ze had zoiets van ‘dít is wat ik moet doen, dít is wat ik bij jou moet volgen!’

Dat is natuurlijk helemaal te gek. Dat je gewoon binnen vijf dagen nadat jij je nieuwe programma hebt opgesteld al de eerste klant binnen hebt.

En we zijn nog geen maand onderweg met de training van Sandra, maar door de begeleiding die we nu al krijgen, die ik nu al heb gehad, heb ik al zo helder voor ogen waar ik dus eigenlijk naartoe wil en ook wat mijn doel gaat worden, welke stappen ik verder ook nog wil gaan maken. Dus dat ik merk dat het programma dat ik nu heb, dat dit een opbouw is voor wat ik verder wil gaan ontwikkelen.

Ik sta ook gewoon steviger in mijn schoenen, waardoor ik ook mijn potentiële klanten veel beter van dienst kan zijn.

Ik vind dus het programma van Sandra ook echt een aanrader als jij je praktijk wilt gaan uitbouwen, als jij met high-end klanten wilt gaan werken, goede programma’s wilt gaan neerzetten. Ja, dan is dit wel, dan is Sandra gewoon de businesscoach waar je naartoe moet. Want ze voelt ook haarfijn aan wat je nodig hebt, hoe je dat kunt realiseren, ze helpt je ook out of the box te denken en kijken waardoor je op nieuwe ideeën komt. En daarnaast krijg je dus ook alle informatie die je nodig hebt om zo’n programma echt goed in de markt neer te zetten, om je doelgroep goed te bepalen en te bereiken.

Dus ik ben al super blij met het resultaat dat we nu al in korte tijd bereikt hebben en ik kan niet wachten wat het komende jaar voor mij kan gaan brengen. Dus ja, Sandra is gewoon echt een goede businesscoach waar je echt met je praktijk als je high-end wilt gaan werken echt gewoon een heel stap verder kunt komen.

Ben je zelf een professional in de hondenbranche die zijn klanten van advies wilt voorzien als ze vragen hebben over de gezondheid van hun hond en die ook meer wilt weten over bijvoorbeeld de voeding, vaccineren, behandelmethodes tegen bijvoorbeeld parasieten en de meest voorkomende gezondheidsproblemen, dan zou ik het leuk vinden als je mij een mailtje stuurt naar praktijk@paardenhond.nl zodat ik jou ook kan vertellen wat ik voor jou kan betekenen.

 Karin Groot Jebbink | Praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde en bewegingstherapie voor paarden en honden
Karin Groot Jebbink | Praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde en bewegingstherapie voor paarden en honden

Rachel Dicks, holistisch bewustzijnscoach, website in  ontwikkeling

"Het samenwerken met Sandra heeft mij in 1 jaar tijd heel veel nieuwe inzichten gegeven en nieuwe mindsets geleerd. Ik ben heel blij met de wijze waarop ik van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken ben gegaan."

Bekijk de video (Rachel is een video natuurtalent!) of lees hieronder wat ze zegt in de video.

"Verderop in de training mocht ik gaan samenwerken met mijn eerste cliënt en zag ik direct de diepgang en de kracht van wat mijn online programma te bieden had... Wat voor mij nog wel het meest belangrijke aspect in dit hele jaartraject met Sandra is dat ik mijzelf en mijn werk nu op veel hogere waarde schat. Mijn zelfvertrouwen in mijn werk is enorm opgewaardeerd. "

Het samenwerken met Sandra heeft mij in 1 jaar tijd heel veel nieuwe inzichten gegeven en nieuwe mindsets geleerd. Ik ben heel blij met de wijze waarop ik van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken ben gegaan. Mijn naam is Rachel. Ik werk als holistisch bewustzijnscoach en het is mijn passie en missie om balans, rust en levenslust te brengen in de levens van diegenen die daarnaar op zoek zijn. De afgelopen jaren deed ik dat voornamelijk door het verzorgen van yogalessen voor groepen in Nederland en Duitsland. En door het geven van ayurvedische massages.

Ik deed voornamelijk volgens het uurtje-factuurtje principe, en ik had ook al een aardig klantenbestand opgebouwd, dat ik echt wel moest opgeven op het moment dat ik met mijn gezin ging emigreren naar Amerika. Gelukkig had ik twee fijne opvolgsters die mijn groepen overnamen, maar ik stond op dat moment weer voor de keus hoe ik mijn passie en mijn missie wilde gaan voortzetten in ons nieuwe thuisland.

Tijdens een soort van sabbatical jaar kwam ik erachter dat ik niet weer op dezelfde wijze mijn klantenbestand wilde opbouwen. Maar hoe dat dan wel moest, dat wist ik op dat moment niet.

Ik besloot mijzelf wat ruimte te geven en een andere passie op te pakken, en ik ging schrijven. Het was altijd al een wens van mij om een boek uit te brengen, dus ik dacht: uitgelezen kans, daar ga ik mee aan de slag. Dat was ook het moment waarop ik Sandra tegenkwam en Sandra die vroeg mij naar mijn werk, naar waar ik mee bezig was. En ik gaf haar aan dat het een zelfwerkboek moest worden voor diegenen die balans in hun leven zoeken. Een zelfwerkboek compleet met geleide meditaties en andere oefeningen. Sandra reageerde heel enthousiast en zei tegen mij dat ze eigenlijk een programma zag ontstaan in de wijze waarop ik mijn boek aan het opbouwen was.

Een programma waarmee ik mensen op afstand online zou kunnen begeleiden en dat vele malen krachtiger zou kunnen werken, dan wanneer iemand mijn boek zou kopen en daar zelfstandig mee aan de slag zou gaan. Toen Sandra dit zei, voelde ik een groot sprankelend gevoel van binnen omdat er puzzelstukjes op hun plaats begonnen te vallen.

Ik besloot mij voor haar training op te geven, en ik vond het heel spannend. Maar aan het begin van de training merkte ik al direct hoe makkelijk het was om mijn idee om te vormen  naar een programma via een uniek stappenplan dat Sandra heeft ontworpen. Verderop in de training mocht ik gaan samenwerken met mijn eerste cliënt en zag ik direct de diepgang en de kracht van wat mijn online programma te bieden had. Sandra’s training heeft mij niet alleen het prachtige online programma, dat ik ‘De Reis Naar Jezelf’ heb genoemd, opgeleverd. Wat het mij ook heeft gebracht, is dat ik hier in Amerika individuele yogaprogramma’s of coachingsprogramma’s creëer, waarbij ik mensen fysiek zie.

Wat voor mij nog wel het meest belangrijke aspect in dit hele jaartraject met Sandra is dat ik mijzelf en mijn werk nu op veel hogere waarde schat. Mijn zelfvertrouwen in mijn werk is enorm opgewaardeerd. Gewoon omdat ik nu weet hoe ik alle tools die ik afgelopen jaren geleerd heb, kan samenvoegen in één programma. Ik had nooit gedacht dat ik in mijn werk als yoga- en meditatiedocent online zou gaan presenteren via een krachtig programma. Maar met behulp van Sandra is dat gelukt. En ik raad het ook jou aan. Als je ook maar enigszins twijfelt over de manier waarop jij  nu met je klanten werkt.  Uiteindelijk brengt dit programma met Sandra jou ook veel meer rust en balans, omdat je minder klanten nodig hebt om meer inkomen te kunnen genereren.

Maar wellicht nog belangrijker, althans voor mij, is dat ik met minder klanten meer diepgang kan creëren, en daardoor blijvende resultaten kan halen. Daarbij is Sandra ook nog eens een topcoach, dus ik ben heel dankbaar voor de shift die ik heb kunnen maken in het afgelopen jaar.

Rachel Dicks - Holistisch Bewustzijnscoach
Rachel Dicks - Holistisch Bewustzijnscoach

Daniëlle Besseling - Bakker, Engelentherapeut, daniellehealing.nl

Luister hier hoe Daniëlle met haar Engelen Healing Programma Bij Burnout binnen 4 weken na onze VIP dag haar eerste twee high-end cliënten had aangetrokken.

When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. In the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark.

Hi there, I am Bethany Webster. Working with Sandra Derksen has been an amazing journey for me. When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. Sandra helped me make that transition. At the time I met her, I was focusing on all the wrong things, putting things in the wrong order and making things much more complicated than they needed to be. Sandra helped me put the pieces of my business together in the perfect way so that in the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark. Sandra has an incredible amount of knowledge and she is wonderful to work with. The content that she provides in her Destiny programme is excellent. There is a whole library of content available. My favourite part was working with Sandra both in the VIP days also in the coaching sessions. Sandra has an amazing mind and I have learnt so much about how to think strategically about my business. These are skills I am going to carry forward with me throughout my journey of entrepreneurship. Sandra was a joy to work with. So between the content and also working with her, I was able to get the concrete technical parts together as well as that empowered mindset that is so necessary to bring our work out into the world. So if you're considering working with Sandra, I highly highly recommend it. She is amazing and I'm so grateful for all that she's taught me. Thank you Sandra!

 

Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and live coach
Bethany Webster | Healing The Mother Wound | International speaker and live coach

Ik ben aan het programma bij Sandra begonnen tijdens mijn WW-periode. Doordat ik direct bij de start van mijn bedrijf de juiste acties kon nemen, had ik binnen 2 weken na START van mijn bedrijf al drie klanten voor mijn 8 weken programma!

Ik ben aan het programma van Sandra begonnen tijdens mijn ww-periode. Ik had nog nooit eerder als zelfstandig ondernemer gewerkt en de stap om voor mezelf te beginnen was erg groot.

De beloning kwam eigenlijk erg snel: ten eerste werd mijn ondernemersplan goedgekeurd door het UWV, en doordat ik direct bij de start van mijn bedrijf de juiste acties kon nemen, had ik binnen 2 weken na START van mijn bedrijf al drie klanten voor mijn 8 weken programma!

Voor mij is het meest waardevolle dat ik geleerd heb hoe ik alle kennis en ervaring die ik heb kan neerzetten in een aantrekkelijk programma, waarmee ik hondeneigenaren gericht kan helpen via de bewust leiderschap techniek om vanuit vertrouwen, begrip en inzicht de juiste begeleiding te kunnen geven aan hun hond.

Ik raad dit programma absoluut iedereen aan. Je krijgt enorm veel concrete informatie, praktijkgerichte voorbeelden en erg professionele en fijne coaching, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Voor mij was ook erg belangrijk om te leren hoe je makkelijk overzicht kunt houden en goed kunt plannen. Maar mijn belangrijkste inzicht was om vanuit waarde te werken!

Ingrid Timmermans | iTTom.nl | Hond en Baas Begeleiding
Ingrid Timmermans | iTTom.nl | Hond en Baas Begeleiding

Tijdens het traject met Sandra heb ik drie klanten aangetrokken voor mijn programma. Ik werk minder uren en heb daarmee een hogere omzet, het werk is leuker en interessanter en mijn klanten behalen betere resultaten.   

Voordat ik het coachprogramma bij Sandra startte, had ik moeite met het creëren van een doelgroep waar ik mij 'happy' bij voelde. Daarnaast liep ik tegen het opzetten en maken van een eigen coachprogramma aan en hoe daarvoor mijn eerste klanten aan te trekken. Dit resulteerde erin dat ik niet in beweging kwam en het uurtje-factuurtjemodel bleef aanhouden. Ik kon zo niet de progressie maken die ik wel voor ogen had voor mijn bedrijf.

Wat ik vooral heel leuk vond in het programma was de VIP dag, omdat ik met Sandra's begeleiding heel intensief aan de slag was met mijn onderneming en omdat we die dag een doelgroep en een blauwdruk hebben gekozen en ontwikkeld. Ik was daar heel blij mee (en nog steeds). Met name bij het kiezen van mijn doelgroep gebeurde er iets: alles viel op z'n plek. Mijn studie, de trainingen die ik al die jaren heb gevolgd, de banen die ik heb gehad en natuurlijk daar waar mijn interesse naartoe gaat. Ineens viel het samen en ik voelde: dit is HET, dit is NU de bedoeling!

Tijdens het traject met Sandra heb ik drie klanten aangetrokken voor mijn programma. Door programmagericht te werken kan ik met mij cliënten naar een diepe transformatie gaan. Zij kunnen dus veel bereiken voor zichzelf. Dat is wat ik altijd heb gewild en wat ik altijd voor ogen had, maar wat ik met het uurtje-factuurtjemodel niet kon bereiken. Door de oneindigheid aan mogelijkheden kan ik binnen mijn onderneming veel meer de ruimte geven aan mijn creativiteit (bijv. het schrijven van blogs, het maken van video's, het maken van content voor mijn programma). Ik werk minder uren en heb daarmee een hogere omzet, het werk is leuker en interessanter en mijn klanten behalen betere resultaten. Ik heb altijd ergens geweten dat dit mogelijk was en nu is het voor mij werkelijkheid geworden!

Ik heb het als heel prettig ervaren dat Sandra uit ervaring spreekt. Ze weet wat het is om een eigen praktijk te hebben en om de grote verandering van uurtje-factuurtje naar programmagericht werken te ondergaan. Dit heeft op mij ondersteunend gewerkt. Sandra heeft veel kennis van zaken, en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.
Ik raad dit programma aan anderen aan door de transformatie die ik heb ondergaan, maar ook het niveau van het programma. Hierdoor wordt er een beroep gedaan op je potentie. Dus slimme en gemotiveerde ondernemers kunnen hier zo veel uithalen.

Katrien van Overbeek | Hoogsensitieveonderneemster.nl |  Life & Business Coach
Katrien van Overbeek | Hoogsensitieveonderneemster.nl | Life & Business Coach

"Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend."

Voordat ik aan dit programma meedeed deed ik individuele begeleiding van kinderen met leerproblemen. Ik stuurde facturen per uur begeleiding. Nieuwe klanten kreeg ik via mond op mond reclame. De grootste verandering dankzij het volgen van een coachprogramma bij Sandra is dat ik nu voor mezelf in kaart heb gebracht welke kennis ik allemaal in huis heb. Ik heb nu van alle kennis die ik heb, alle opleidingen die ik heb gevolgd een eigen programma gemaakt. Met dit programma bied ik een totaalpakket aan voor ouders van kinderen met leerproblemen.

Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Daardoor is het ook niet moeilijk om voor je programma een prijs te bepalen die voorheen ver buiten je comfortzone zou liggen. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend. Voor mij was de coaching een essentieel onderdeel van het hele traject. De coaching hield mij in beweging en ik vond het ontzettend fijn om te kunnen bespreken wat er allemaal met mijzelf gebeurde tijdens het proces.

Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om het programma te gaan volgen en hoop nog veel vervolgtrainingen te kunnen gaan volgen Het traject heeft me een enorme boost gegeven in mijn zelfvertrouwen. Niet alleen door het programma te maken en daardoor te zien wat ik eigenlijk allemaal aan kennis had maar ook doordat mensen het van je gaan afnemen en er enthousiast over zijn.

Sandra Kruitbosch | Breinkr8 | Kindercoach
Sandra Kruitbosch | Breinkr8 | Kindercoach

Door [Sandra] haar voel ik hoe ik ontzettend gegroeid ben en op weg ben mijn volledig potentieel te leven, mijn missie te leven en hierbij anderen te kunnen helpen.

Wat ik geweldig vind aan de samenwerking met Sandra is dat zij altijd wel een oplossing kan aanreiken als je ergens op vastloopt. Ze denkt met je mee, en laat je aan zelfreflectie doen waardoor je net zo gaat handelen in je business en enkel die dingen doet die bij je passen.

Op elk technisch probleem waar ik op vastloop weet zij het anwoord. Ze heeft zoveel tips en tricks om zowel op marketing als technisch gebied alles in goede banen te leiden. Doordat zij mij inhoudelijk aanstuurt leer ik de zaken op de juiste manier te formuleren en leer ik nu hoe ik de dingen mooi kan presenteren.

Sandra is een coach die je niet enkel technisch en op marketing gebied helpt maar door haar voel ik hoe ik ontzettend gegroeid ben en op weg ben mijn volledig potentieel te leven, mijn missie te leven en hierbij anderen te kunnen helpen.

Sandra kan zich zo inleven in jou business waardoor zij op dezelfde wijze denk als jij en daardoor een ongelooflijke inspiratiebron. Ik hou van haar directe maar milde aanpak.
Het programma heeft mij veel geleerd om een business neer te zetten en vooral te ontdekken welke rijkdom ik bezit die ik kan uitdragen naar anderen.

Na ieder coachsessie weet ik precies wat ik moet doen, en kom ik steeds gemotiveerder eruit om door te groeien. Het traject met Sandra heeft mij geleerd veel productiever te zijn en de focus te leggen op dat wat belangrijk is in mijn business.

Maar de grootste verandering die ik door haar heb leren maken is de groei die ondergaan heb bij mezelf, de ontdekkingsreis die ik nu nog steeds aan het maken ben en die ongelooflijk mooi is.

Valerie Nkale | Stralend Leven Yoga Coach
Valerie Nkale | Stralend Leven Yoga Coach

"Ik ben heel goed door Sandra begeleid in de coaching en heb daar dan ook enorme stappen in gezet in mijn praktijk. Mijn omzet is in een half jaar verdubbeld."

Maar nog veel leuker is mijn blijdschap over het programma dat ik ontwikkeld heb, waarmee ik nu heel gecommitteerde mensen aantrek in mijn praktijk. En commitment betekent vooral dat de mensen veel baat hebben aan het traject dat zij bij mij doorlopen. En dat werkt zo fijn! Ik heb mijn expertise en kennis van het lichaam en Body-Mind practises vergaard in de afgelopen 25 jaar binnen de kortste tijd op papier kunnen zetten en in een bruikbaar programma getransformeerd, waarmee ik mijn cliënten nu heel concreet en efficiënt kan helpen.

Het heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Mij losmaken van de afhankelijkheid van ziektekostenverzekeraars is een absolute verademing en was mijn grootste drijfsfeer voor het investeren in coaching door Sandra. Dat dit zo snel uit zal komen overtrof al mijn verwachtingen.

Ik kan dit programma absoluut en van harte aan bevelen: Sandra is expert op het gebied van het creëren van een high end cliënten business. Je krijgt meer dan je verwacht. Het programma zit boordevol waardevolle informatie met een methode die echt werkt. Het betaalt zich binnen de kortste keren dubbel en dwars terug als jij het geleerde om durft te zetten in actie.

Jordis Jakubszick | Yin-Temple.com| Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut
Jordis Jakubszick | Yin-Temple.com| Natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut

Het concreetste resultaat was dat mijn eerste klant binnen anderhalve week na de VIP dag ingestapt is in mijn Help Je Kind Programma: voor ouders met vragen over probleemgedrag bij hun kind!

Het meest waardevolle aan het VIP programma vond ik de persoonlijke aandacht. Zowel tijdens de VIP dag als in de online sessies. De vragen waarmee ik zat werden persoonlijk, en dus op maat, beantwoord. Vooral op het moment dat ik bij Sandra terecht kon voor feedback toen ik een aantal gesprekken had met mijn eerste potentiële klanten, heeft me erg gesteund.

Het concreetste resultaat was dat mijn eerste klant binnen anderhalve week na de VIP dag ingestapt is in mijn Help Je Kind Programma: voor ouders met vragen over probleemgedrag bij hun kind! Dit gaf me nog meer vertrouwen in het programma gericht en high-end werken. Ik geloof in deze manier van werken, maar omdat het allemaal nog nieuw is, is het extra spannend.

Het was voor mij een eye-opener dat ik gewoon kon vertrekken van mijn huidige website, zonder al te grote veranderingen. Dat maakte de stap om mijn programma online te zetten kleiner en haalbaarder. Ik kon dus onmiddellijk iets met mijn high-end programma doen! Waarschijnlijk ga ik dat in de toekomst nog aanpassen, maar dat moet zichzelf nog uitwijzen.

Het stretchen van mijn mind heeft mij telkens opnieuw geholpen, dankzij de vragen die Sandra me stelde. Het high-end werken vraagt echt een andere mindset om te kijken naar je praktijk en het aantrekken van en werken met cliënten. De vele kleinere tips die ik in het VIP programma heb gekregen, hebben het echt praktisch en concreet gemaakt voor mij.

Karin Francken - Psychotherapeute - hetlevenswiel.be
Karin Francken - Psychotherapeute - hetlevenswiel.be

In de eerste drie maanden van het programma heb ik twee klanten gekregen die samen ongeveer 12.000 euro opleveren.

Ik heb inzicht gekregen hoe ik mijn praktijk een goede boost kan geven om klanten (en financiën) te winnen. Een eerste wens om geld te ontvangen in dit jaar was heel voorzichtig maar in de eerste drie maanden van het programma heb ik twee klanten gekregen die samen ongeveer 12.000 euro opleveren.

Ik was wat voorzichtig mijzelf te laten zien, maar een doorbraak was dat ik mijn waarde moet uitdragen en dat ik deze juist 'moet' laten zien om gezien te worden. Sandra's grootste kracht vond ik het luisteren en meedenken; zij heeft mij inzicht gegeven door middel van voorbeelden vanuit haar eigen praktijk. Ik had het gevoel dat de hele praktijk op zijn gat lag, maar nu zie ik veel kansen om de praktijk te laten groeien.

Gonda Landman - Kinder/gezinscoach - Gripopjedenken.nl
Gonda Landman - Kinder/gezinscoach - Gripopjedenken.nl

Het lesmateriaal is heel toegankelijk en alles wat je leert, kun je meteen in de praktijk toepassen. Ik heb er destijds veel van geleerd en nog steeds gebruik ik de tips die Sandra heeft gegeven.

Jaren geleden kocht ik het online programma “Moeiteloos Cliënten in 28 Dagen” (red. oude naam van High-End Platina Programma Geheimen) van Sandra Derksen. Zij legt op een no-nonsense manier uit hoe je jouw droom handen en voeten kunt geven en hoe je van daaruit een bloeiende praktijk kunt opbouwen.

Het lesmateriaal is heel toegankelijk en alles wat je leert, kun je meteen in de praktijk toepassen. Ik heb er destijds veel van geleerd en nog steeds gebruik ik de tips die Sandra heeft gegeven.

Onlangs heeft mijn dochter aangegeven dat zij ook graag coach wil worden. Zij is bij mij in de leer gegaan en profiteert nu ook weer van de tips & tricks die Sandra in haar online cursus geeft. Eén aankoop, dubbel plezier!

Anita Mattheij, Kindertherapeute en coach voor vrouwen die hun droom willen leven
Anita Mattheij, Kindertherapeute en coach voor vrouwen die hun droom willen leven

Wat voor mij het meest waardevolle is geweest, is dat ik heb geleerd om “out of the box” te denken. Niet meer “uurtje-factuurtje”. Mijn waarde durven claimen! Ik durf nu meer te vragen voor mijn diensten. Ik heb niet alleen mijn programma gestretcht maar ook mijn uurtarieven.

Aanvankelijk wist ik niet zeker of dit hetgeen was waarnaar ik op zoek was. Maar achteraf was dit precies wat ik zocht! Vooral het maken van een programma dat gedegen resultaat biedt aan mijn cliënten vond ik het leukst uit dit programma.

Ik had een hekel aan “mezelf verkopen” maar met dit systeem bied ik de cliënt een bepaald resultaat aan en niet mijzelf. Ik vind het heerlijk om mijn programma te promoten en verkopen! Door het script kan ik de mensen beter coachen naar een “ja” zonder het gevoel te hebben dat ik iets “aansmeer”.

Door dit programma krijg je enorm veel tools in handen om je omzet te laten stijgen zonder dat je er veel meer voor moet doen. Eenmaal een goede opzet en de rest gaat automatisch zonder verdere inspanning. Gewoon telkens weer opnieuw de stappen volgen en de rest gaat (bijna) vanzelf!

Maud Paulussen | Sunshinecoaching.nl
Maud Paulussen | Sunshinecoaching.nl

Ik heb al heel veel programma’s gedaan, maar wat in dit programma anders is, is dat ik stap voor stap begeleid ben in het ook daadwerkelijk nemen van de acties die nodig zijn. Tijdens de uitvoering daarvan ben ik optimaal ondersteund . Dat is ook de reden waarom ik het vervolgprogramma ga doen.

Misschien is het leukste wel dat ik dankzij dit programma het hele verkoopproces veel meer als een spel ben gaan zien. Ik zie het ook niet meer als ‘verkopen van mezelf’, maar als een mogelijkheid voor de ander om te investeren in zichzelf.

Het was allemaal waardevol, maar wat ik daarnaast echt fijn vond was de waardevolle input van Sandra en de medecursisten, het in actie zijn, zichtbaar zijn en het daadwerkelijk maken van een high end blauwdruk.

Inmiddels heb ik dankzij dit programma al 3 strategie gesprekken in mijn agenda staan waarin ik, naast het bieden van waarde, over mijn high end product kan vertellen.

Ik raad iedereen die verder wil groeien met haar (of zijn) internet business dit programma aan. Waarom? Omdat het je hele concrete handvatten biedt om daadwerkelijk in actie te komen en aan de slag te gaan. Je kunt er een systeem van maken, en dat is super waardevol!

Veron Goemans | MagicMarketingOnline.nl
Veron Goemans | MagicMarketingOnline.nl

Voor mij was de belangrijkste reden om dit te gaan doen, dat ik niet meer aan de zorgverzekeraars wilden vastzitten. Door Sandra durfde ik stappen te zetten, die ik anders nooit gezet had.

Sandra is een hele fijne coach met een warme persoonlijkheid. Je kunt alles vragen als er iets is.  Ze geeft altijd hele goede antwoorden, waar je echt weer mee vooruit kunt. Ook voelt ze precies aan wat je nodig hebt, op het juiste moment.

In het programma leer je echt wat je zelf allemaal in huis hebt, wat goed voor je zelfvertrouwen is. En je leert de waarde van tijd. Andere aspecten van je leven worden hier ook positief door beïnvloed, omdat je er nu veel bewuster van bent. En met behulp van Sandra zet je je eigen programma in elkaar, wat natuurlijk heel waardevol is.

En wat betreft marketing leer je ook heel veel. Stap voor stap staat alles heel goed en duidelijk beschreven in haar programma. Het lag allemaal ver buiten mijn comfortzone, maar alleen zo kun je groeien en ik had het met geen andere coach zo kunnen doen als met Sandra.

Wat ik ook heel prettig vindt, is dat er een besloten Facebookgroep met Sandra en de andere coaches is. Zo kun je met elkaar meedenken en van elkaar leren.

Viola Jonkman | healing-colours.nl | natuurgeneeskundig therapeut
Viola Jonkman | healing-colours.nl | natuurgeneeskundig therapeut

Dankzij dit programma durf ik weer te dromen en mijn grenzen te verleggen, hierdoor is een eindeloze stroom positieve energie is vrijgekomen.

Waar ik echt tegen aanliep was het niet rond kunnen komen van het inkomen wat mijn klanten genereren. Dat ik te weinig kennis van marketing had en hoe ik mijn praktijk weer in de juiste stroming kon brengen. Daarom was voor mij het meest waardevolle aan dit programma dat ik inzicht heb gekregen in de diverse redenen waarom ik als ondernemer niet doorpakte, hoe ik dat wel moet doen en hoe ik een verkoopbaar programma op kan zetten.

Het leukst vond ik het opzetten van het programma zelf en de weg bepalen naar het succes. Ik heb geleerd opnieuw doelen te stellen, mij weer buiten mijn comfortzone te durven begeven en een hele hoop kennis van de nieuwe marketing.

Ik zou dit programma zeker aanraden aan derden, want het is helder verwoord, je krijgt een hoop tools mee en door de groepsvorming heb je een berg met kennis en motivatie tot je beschikking waar je uit kunt putten als het even nodig is.

Janine de Wolf | PraktijkManitou.nl | Body en Mind coach
Janine de Wolf | PraktijkManitou.nl | Body en Mind coach

Voor mij was dit echt het laatste wat ik wilde proberen. Als ik hierna nog geen cliënten zou hebben, dan zou ik stoppen met het coachen, want dan was het waarschijnlijk niet voor mij weggelegd. Dus deze programma was echt mijn laatste strohalm. En wat ben ik blij dat ik het ben gaan volgen! Ik heb inmiddels mijn eerste, betalende!, cliënt voor mijn programma.

Een paar jaar geleden heb ik een coach opleiding gevolgd in de veronderstelling dat ik daarna meteen aan de slag kon met mijn eigen praktijk ‘Olivijn Alive’. Maar zo liep het niet. Ik heb verschillende trainingen voor het op de markt zetten van je bedrijf gevolgd en ben er achter gekomen dat het heel belangrijk is om je doelgroep heel duidelijk te gaan specificeren. Veel coaches zeggen dat ze iedereen kunnen helpen (ik deed dat ook), maar uiteindelijk komt er niemand. Daar liep ik tegen aan.

Ik heb inmiddels mijn eerste, betalende!, cliënt voor mijn programma: ‘Hoe Jij In 7 Stappen Je Financiële Zekerheid Vergroot Voor Een Zorgenvrij En Rijker Leven’ Een 100-dagen programma voor vrouwen met de VRIJHEID-methode. Het ontwikkelen en werken aan mijn programma heeft me zoveel vreugde en energie gegeven, ik kan het iedereen aanraden die worstelt met het vinden van cliënten.

Agnes Hoogendoorn | Olivijn-Alive.nl
Agnes Hoogendoorn | Olivijn-Alive.nl

Ik heb na deze dag een heel sterk gevoel dat ik met wat ik wil doen succesvol kan zijn.

Ik weet nu wat ik ervoor moet doen en ik kan mijn succes helemaal voorstellen. Dit geeft een heel zeker, vreugdig en rustig gevoel. Ik heb ontzettend veel zin erin, want ik heb nu goede wegwijzers gekregen hoe ik naar buiten kan brengen wat ik al heel lang in mij heb. Deuren van mogelijkheden hebben zich voor mij geopend.

Ik weet nu wat ik allemaal kan doen en heb zoveel tips om mijn bedrijf succesvol te laten zijn en te laten bloeien, dat ik niet bang ben dat dit niet gebeurt. Doen van wat ik heb geleerd is daarvoor belangrijk. Deze dag was in één woord: geweldig!

 

Andrea Gatzki | GesundLebenGeniessen.nl
Andrea Gatzki | GesundLebenGeniessen.nl

Het materiaal dat je aanbiedt is super: duidelijk, mooie opbouw, goed doordacht, veel informatie, heel praktisch.

Je ondersteuning en coaching was voor mij heel waardevol. Je kennis, je praktische ‘geest’ en tips, je hartelijkheid, je feedback, het mee zoeken naar oplossingen.
Ik ben je heel dankbaar voor wat je me hebt willen leren, voor je kennis, je waardevolle ondersteuning. Je inspireert mensen vanuit je bezieling en dat is zo mooi.

Ik ben enerzijds een cliënt die een programma volgt. Ik ervaar dus zelf hoe het loopt. Ik leer ook hoe en wat ik als therapeut kan doen. Jij bent het levende voorbeeld daarvan. Heel mooi. Dank je wel.

Hildegarde De Meulenaere | Stainjekracht.be | Therapeut
Hildegarde De Meulenaere | Stainjekracht.be | Therapeut

Voor mij was het meest waardevolle aan het programma dat je beseft dat je eerste klantencontact niet gaat over het verkopen van je programma, maar dat het gaat over het afspreken van een strategiesessie. En dat je pas tijdens dat gesprek gaat vertellen over je programma.

En natuurlijk ook dat je een High End programma gaat aanbieden in plaats van uurtje factuurtje te werken. Ik ben me bewust geworden van hoe waardevol ik ben en dat ik kinderen en hun ouders een heel mooi programma te bieden heb, waarin ik ze kan helpen met de sociaal emotionele problemen waarmee ze worstelen!

Dit programma heeft me veel opgeleverd. Ik heb een betere controle over mijn tijd gekregen en weet effectief om te gaan met mijn kostbare tijd. Ik durf nu uit mijn comfortzone te stappen en daadwerkelijk actie te ondernemen, hoe eng deze nieuwe stap ook is, het gaat om: doen, doen, doen!

Niet alleen de inhoud van het programma van Sandra heeft me veel opgeleverd, maar ook de feedback voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling was erg waardevol. Haar kennis als transformatie coach heeft zij op een prettige manier aan me overgedragen. Door haar warme steun en adviezen heeft zij mij goede stappen laten zetten op mijn pad, zodat ik mij beter kan profileren als CreatiefKinderCoach. En tegen mezelf kan zeggen: “Ik ben een waardevol persoon en ik heb de kinderen en hun ouders iets prachtigs te bieden!”

Ik heb vele mooie tools en trics geleerd van Sandra en ben zekerder geworden wat betreft de marketing en sales van mijn product: de Ik Voel Me Vrij-Methode. Ik ben trots op mezelf!"

Chiara de Kroon | Zintuigeluk.nl | Kindercoach
Chiara de Kroon | Zintuigeluk.nl | Kindercoach

ONLINE PROGRAMMA'S DOOR SANDRA DERKSEN

Deze cursus is het geld dubbel en dwars waard!

Al enkele jaren zie ik buitenlandse trainers hun eigen E-boeken, programma’s en cursussen online verkopen. Na diverse malen informatie gedownload te hebben van internet marketeers, die je in een mum van tijd vertellen, hoe je miljonair kunt worden, kom je er achter dat nooit alles verteld wordt.

Maar toen kwam ik in contact met Sandra Derksen, een gedreven en gepassioneerde vrouw, die haar cursus : “Je eigen online cursus creëren” aanbood. In twee dagen liet zij mij alle benodigde ins en outs zien hoe je nu, stap voor stap, je eigen online cursus kunt maken. Zelfs zo’n digibeet als ik ben. Daarnaast wordt ook uit de doeken gedaan hoe je slim geld kunt verdienen zonder dat je daar extra veel voor hoeft te doen. Deze cursus is het geld dubbel en dwars waard!

** Rob heeft o.a. deelgenomen aan Succesvol Je Online Cursus Creëren en Lanceren **

Rob Floris | Functional-Fitness.nl | Beweegspecialist en Vitaliteitstherapeut
Rob Floris | Functional-Fitness.nl | Beweegspecialist en Vitaliteitstherapeut

Ik zag altijd tegen het maken van een online cursus op, met name alles wat er bij komt kijken. Met de kennis van de cursus heb ik nu mijn eerste eigen online cursus gecreëerd.

Ik had de cursus al een aantal keren voorbij zien komen en omdat ik al een tijdje met de gedachte speelde om een online cursus te maken trok het mijn aandacht steeds weer. De prijs was aanvankelijk de reden voor mij om het niet te doen. Want wie zegt mij dat ik er echt iets aan heb. ‘Straks geef ik zoveel geld weg en heb ik er niets aan’, was de achterliggende gedachte hierbij.

Wat mij overtuigde was dat je ook de ins en outs van het technische gedeelte aangereikt krijgt in de cursus. Dat was namelijk hetgeen dat ik, meer nog dan hoe ik de inhoud moest maken, zocht. Erg waardevol in de cursus vond ik de technische tips, maar wat een hele grote eye opener was was dat het niet perfect hoeft te zijn! Dat de vrouwen die mijn cursus nodig hebben en kopen minder van het onderwerp weten als ik.

Het belangrijkste dat het me heeft opgeleverd: De structuur om een cursus te plannen voor je hem daadwerkelijk gaat schrijven en maken. Het inzicht dat je je niet te veel informatie moet geven: één onderwerp per cursus. Ik ben me nu bewust dat ik soms te veel uitweid en hoe ik dat weer terug breng naar mijn onderwerp. De rust om een periode te plannen waarin ik alleen met de ontwikkeling van de cursus bezig kan zijn.

Ik zou het anderen zeker aanraden. De kennis die ik via het programma heb gekregen kan ik op elk moment en bij elk nieuw programma toepassen. Het heeft mijn benadering van het maken van een online cursus veranderd. Ik zag altijd tegen het maken van een online cursus op, met name alles wat er bij komt kijken. Met de kennis van de cursus heb ik nu mijn eerste eigen online cursus gecreëerd: “Creëer Meer Tijd, Rust En Structuur In Je Leven”. Een cursus waarin vrouwen die worstelen met tijdgebrek kunnen leren hoe ze door anders te denken en handig plannen meer tijd voor zichzelf kunnen creëren.

** Diana heeft o.a. deelgenomen aan Succesvol Je Online Cursus Creëren en Lanceren **

Diana Tins | HeelDeMens.net
Diana Tins | HeelDeMens.net

Nog niet eerder zo’n complete cursus over dit onderwerp tegengekomen. Aanrader!

Dank je wel, Sandra, voor deze geweldige cursus. Een complete cursus waarin ik alles heb gevonden wat ik nodig had om mijn eigen online cursus te ontwikkelen. Zowel de vragen over welke inhoud, voor wie, en hoe mijn cursus eruit moet gaan zien, als heel veel tips en tools om de cursus daadwerkelijk online te zetten. Met videotutorials die je helemaal bij de hand nemen in het technische gedeelte. Nog niet eerder zo’n complete cursus over dit onderwerp tegengekomen. Aanrader! “

 ** Willemijn heeft deelgenomen aan Succesvol Je Online Cursus Creëren en Lanceren **

Willemijn Lau | LauLoopbaanAdvies.nl | E-coach
Willemijn Lau | LauLoopbaanAdvies.nl | E-coach

VAN SANDRA'S MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en meer willen verdienen door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd.

"Dit grensverleggende boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors met een eigen praktijk.
Dit revolutionaire boek rekent af met het principe dat veel geld verdienen niet zou mogen. Hun stelregel is dat veel geld verdienen mag en kan.
Dit boek biedt de lezer goede functionele oefeningen en een leerzame uitleg van de marketing, vele reflecties op haar denkpatronen en haar actuele handwijze in haar wijze van werken in de Praktijk.
De beide schrijfsters Jeanet Bathoorn & Sandra Derksen van dit revolutionaire boek zijn erin geslaagd aan de hand van het top of mind probleem van hun doelgroep (waaronder ik behoor) en de geboden oplossingen, het nut van marketing en online werken in mijn mindset volledig te transformeren."

Willeke Oskam
MEER INFO EN BOEK KOPEN
Mireille de Roo – Harteman | LivLevenscoaching.nl

"Ik heb zojuist m’n eerste cliënt mogen contracteren. Was al een poosje op het uurtje factuurtje pad en ‘liep te leuren’. N.a.v. jullie videotraining was mijn interesse volledig gewekt, heb ik het boek besteld, begonnen en al snel gekozen (niet de training af of het boek uit), dat ik (alleen nog) op high-end basis wil werken. En hup, 2 weken verder dient de eerste cliënt zich aan en ervaar ik het al. Bescheiden gestart, maar hey, o.k. om zo te starten, begreep ik ook uit jullie voorbeeld. Geeft de burger/ de levenscoach moed! Ik vervolg het boek en volg jullie inspiratie."

Mireille de Roo – Harteman | LivLevenscoaching.nl
BESTEL HIER HET (E)BOEK

Copyright 2018 Sandra Derksen | BeVision | PrivacyverklaringDisclaimer | Algemene Voorwaarden