Het Geheim Hoe Je Binnen 4 Uur Vanuit Het Niets Je Online Cursus In de Markt Zet

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Waarschijnlijk denk jij zoals de meesten dat het in creëren en lanceren van een online cursus heel wat werk is.

Nu kan dat inderdaad zo zijn… maar ik ga je hier een geheim verklappen hoe je vanuit het niets een online cursus binnen 4 uur op de markt zet. Klaar om te worden gekocht!

Iemand heeft mij eens verontwaardigd gemaild dat hij zich niet kon voorstellen dat ik zo snel een nieuw product in de markt kon zetten. Dit ging om een product dat ik vorig jaar december heb gepromoot, de vroege avond daarvoor had bedacht (had ik laten weten in de promotiemail) en later op de avond klaar had voor verkoop op de website.

Maar deze persoon vergistte zich. Als je bekend bent met de principes en je weet hoe een en ander werkt, kun je heel snel heel veel doen. Zeker als je erg enthousiast bent (wat ik was). En dit product heeft overigens goed verkocht!

Een belangrijk mindset principe is de wet van Parkinson: als je veel tijd neemt voor iets, zul je er ook lang over doen en zal het werk zich al naar gelang van de tijd zelfs uitbreiden.

Oftewel andersom in je voordeel: als je weinig tijd neemt om iets te doen, word je uitermate effectief en gefocust en produceer je 9 van 10 keer een topklus omdat jij je richt tot de hoofdzaken en niet verzandt in details!

Deze snelle lancering geldt alleen voor een specifiek soort online cursussen dat aan een belangrijke voorwaarde dient te voldoen. Mijn nieuwe online cursus ‘Succesvol je Online Cursus Creëren en Lanceren’ leent zich hier bijvoorbeeld NIET voor.

Een voorbeeld van zo’n specifiek soort cursus is een online cursus die op een bepaalde datum start (bijvoorbeeld over één á twee weken) en waar men gefaseerd (verspreid over een periode) de cursusinformatie krijgt aangeboden.

De 4 stappen waarmee jij een online cursus binnen vier uur op de markt zet

Enne.. denk aan de Wet van Parkinson !

Stap 1 – ideefase (0,5 uur)

Een onderwerp bedenken waar jouw online cursus over gaat (eventueel kun je hier natuurlijk al eerder een poosje op ‘broeden’)

Stap 2 – blauwdrukfase (1,5 uur)

Je vertaal je onderwerp naar een blauwdruk waarin precies staat wanneer je wat gaat aanbieden. Zo reik ik de deelnemers in mijn online cursus de door mij gecreëerde 7 stappen ultieme blauwdruksysteem aan waarmee je effectief binnen ‘no time’ je blauwdruk – en daarmee de basis van je online cursus – creëert. Het is als het ware de inhoudsopgave van een boek of een bouwtekening van een huis. Inclusief goed verkopende titel van je cursus. Super belangrijk dus!

Stap 3 – promotiefase (1,5 uur)

Je maakt een wervende promotietekst voor je online cursus die je op je website plaatst met een aanmeldlink en natuurlijk wel zo handig en professioneel als dit meteen gekoppeld is aan een betaaloptie. Niets geen gedoe met achteraan mailen en checken of de betaling binnen is.

Stap 4 – lanceringsfase (0,5 uur)

Je maakt een korte wervende promotiemail waarin je uiteraard de betreffende webpaginalink een paar keer toevoegt en deze mail je naar je mailinglijst c.q. iedereen die je kent. Als je actief bent op social media plaats je berichten van de beschikbaar met een link naar de webpagina.

Voila! Binnen 4 uur je online cursus op de markt. Laten de deelnemers zich maar aanmelden!

En de content? Die creëer je pas als er daadwerkelijk (betalende!) mensen zich aanmelden voor je online cursus.

Hoe je ook dit verder slim dit doet en nog meer waardevolle tips over het creëren en lanceren van jouw online cursus vertel ik je dus allemaal in mijn nieuwe online programma: www.onlinecursuscreeren.nl

En… tot en met 28 juni geldt hier voor de beste prijs van € 347,-. Hierna gaat de prijs omhoog!

Overigens krijg ik hier en daar verzoeken van geïnteresseerden dat zij zich aanbevolen houden voor een zomeraanbieding. Ik word erg blij van deze belangstelling, echter de online cursus kent in de maand dat het nu is gelanceerd een overweldigende belangstelling en op dit moment hanteer ik al een speciale lanceringsprijs. Ik zal dus helaas voor deze geïnteresseerden niet met een zomeraanbieding komen.

De beste prijs is de prijs die er nu is en geldt tot en met 28 juni . Dus mis hem niet: www.onlinecursuscreeren.nl

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Leave A Response

zestien − dertien =

* Denotes Required Field