Waarom Jij Nooit Meer Anders Dan Met High End Cliënten Wilt Werken?

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Ik heb het altijd fascinerend gevonden als ik anderen hoorde (of las) vertellen dat ze zeer goed betaald werden door met high end cliënten te werken. 

Ik dacht dan: ‘Zou het echt zo werken? Dat zou toch gaaf zijn! Veel waarde bieden, doen waar je goed in bent en ook nog eens heel erg leuk verdienen!’ 

Binnen spirituele kringen heersen er nog wel eens verhalen rondom ‘goed geld verdienen’ (vooral niet spiritueel). Iets waar ik zelf geen last van heb en ik geld zie als een energie die in overvloed of tekort aanwezig kan zijn afhankelijk van hoe jij erin staat.

Mijn mindset was heel lang: ik heb niet veel geld nodig om gelukkig te zijn (wat nog steeds waar is), dus ik had ook nooit meer geld dan dat ik écht nodig had.

Toch bleef ik nieuwsgierig, en ik besloot om in Amerika te leren hoe je dit nou moest doen. En ontdekte dat als je het geleerde toepast, er inderdaad ongekende mogelijkheden zijn.

Zo verdiende ik begin dit jaar binnen een aantal weken een heel jaaromzet en in de afgelopen twee weken wist ik een aantal high end cliënten voor diverse programma’s van mij aan te trekken tegen een omzet van € 11.500,-

Graag wil ik jou uit eigen ervaring een aantal redenen aandragen waarom je nooit meer anders dan met high end cliënten wilt werken.

1. Aanbodgericht werken

Veel collega professionals werken vanuit hun expertise vraaggericht. Daarmee bedoel ik dat ze niet zozeer een specifiek probleem behandelen maar met hun specifieke methode nagenoeg elke hulpvraag ter wille zijn. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar ik heb het hier over het gros van therapeuten, healers en coaches die ik tegenkom én begeleid.

Op het moment dat je met high end cliënten wilt gaan werken, ga je op een hele andere manier te werk. Je neemt één specifieke cliënt voor ogen met één specifiek probleem die opgelost dient te worden. Natuurlijk een cliënt en probleem waar jij heel enthousiast van wordt om wat mee te doen. Passie is een enorme drive! Voor deze doelgroep, zonder dat dit direct je niche hoeft te zijn, ga je dan een oplossing creëren in de vorm van een high end programma. In plaats van vraaggericht ga je dus heel pro-actief aanbodgericht werken.

2. Grote financiële groei en zekerheid

Voor high end programma’s kun je high end prijzen vragen variërend van € 1.000,00 tot € 10.000,00 en zelfs meer. En ik kan je vertellen dat als je aanbod maar waardevol genoeg is voor de juiste klant… het wordt betaald! Maar niets is ook zo comfortabel als dat je gebruik maakt van waardevolle prijsstrategieën vanuit een win-win gedachte, waardoor de meeste high end cliënten bereid zijn vooraf het gehele bedrag te betalen.

Dus voordat je nog maar je eerste sessie / afspraak hebt, heeft de cliënt al betaald voor het hele programma. Dit geeft een enorme financiële zekerheid. Zo leerde mijn man Peter en ik recentelijk een natuurgeneeskundige hoe zij met high end cliënten moest werken, en verdiende ze door de principese toe te passen in anderhalve week € 2.500,00… vooruitbetaald!

3. Veel betere resultaten (successen)

Eigenlijk is het logisch. Op het moment dat een high end cliënt bereid is in een high end programma – en daarmee in zichzelf – te investeren, is er per definitie een grote commitment aanwezig. Hoe vaak hoorde ik vroeger niet in mijn praktijk als hypnotherapeut: ‘Laten we maar eens een paar sessies doen dan kan ik PROBEREN of het wat voor mij is.’

Ik kan je verzekeren dat bij high end cliënten er geen mentaliteit meer is van proberen of snel afhaken om allerlei redenen (zo niet excuses). High end cliënten, zelfs die heel diep in de ‘shit’ zitten, zijn zéér gemotiveerd en bereid om in actie te komen. Zij zijn dan ook in de regel veel succesvoller dan cliënten die geen high end mindset hebben. DIt maakt het werken met hen ook zo ontzettend dankbaar en waardevol om de transformatie die er plaatsvindt waar te nemen.

Wil jij ook leren hoe je met high end cliënten kunt werken. Ik heb hiervoor een speciale telefonische training georganiseerd op donderdag 27 maart:  Excelleren met High End Cliënten

Je leert in deze telefonische training een makkelijk systeem hoe jij snel je eerste drie high end cliënten aantrekt, waarmee je direct € 2.000 tot € 5.000,00 (of meer) aan je bankrekening toevoegt en dit elke keer kunt doen, ook als je startend bent! Lees hier alles over Excelleren Met High End Cliënten en meld je aan.

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Comments are closed.