Dé Nummer 1 Oplossing Om Het Uurtje-Factuurtje Werken Los Te Laten

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Het grootste deel van mijn collega therapeuten werkt nog steeds volgens het uurtje-factuurtje businessmodel, oftewel ze worden betaald per sessie.

Zelf heb ik ook meer dan 10 jaar gewerkt vanuit het uurtje-factuurtje principe. En eerlijk gezegd kan ik er als ondernemer die waarde wil bieden en een goede boterham ermee wil verdienen, geen enkel echt voordeel ervan noemen.  Nadelen zijn er des te meer, zelfs voor de cliënt!

Eén van de nadelen is bijvoorbeeld het grotere risico dat cliënten tussentijds stoppen met het behandeltraject, terwijl jij als professional weet dat de hulpvraag waar ze mee kwamen nog niet is opgelost.

Frustrerend voor de professional die graag een betekenisvol resultaat wilt behalen met zijn cliënten. Niet dienend voor de cliënt, en niet dienend voor jou!

Frustrerend omdat dit ook betekent dat je van die cliënt nu geen inkomsten meer hebt, wat een van de grootste nadelen van het uurtje-factuurtje bloot legt: een zeer grote financiële instabiliteit.

Het was een sprong in het diepe toen ik op aanraden van mijn toenmalige business coach het uurtje-factuurtje werken losliet. Maar een sprong met revolutionaire gevolgen!

Ben je geïntrigeerd? Lees hieronder dan wat de nummer 1 oplossing is om het uurtje-factuurtje werken los te laten.

Nummer 1 Oplossing – Vervang Uurtje-Factuurtje Sessies Door Programma’s

Stop met het aanbieden van losse sessies en biedt alleen nog maar programma’s aan. Een programma houdt eenvoudig gezegd in dat de cliënt voor een bepaalde vooraf vastgestelde periode een traject bij jou volgt.

Dit traject bestaat onder andere uit sessies, maar kan uit veel meer dan alleen sessies bestaan. Je programma uit meer dan alleen maar de gebruikelijke sessies laten bestaan is zelfs essentieel als je met high end programma’s wilt gaan werken; programma’s waarvoor men bereid is goed tot zeer goed te betalen… zelfs vooraf!

80 á 90% van mijn cliënten betaalt het hele programma vóórdat onze eerste sessie plaats vindt! Je kunt je voorstellen dat dit grote financiële rust geeft, plus veel betere resultaten omdat cliënten zich committeren voor een langer traject. Dat wil jij toch ook?

De kunst is jouw programma zo te presenteren dat het voor jouw potentiële cliënt zeer aantrekkelijk wordt om hier ‘Ja!’ tegen te zeggen.

Bonustip: Om je cliënten ‘Ja!’ te laten zeggen tegen je programma is het allereerst belangrijk dat het programma aansluit op de urgente hulpvraag van de cliënt en concrete oplossingen aanreikt die tot het gewenste resultaat leidt. En… communiceer over deze resultaten!

Ben je goed in wat je doet? Halen de cliënten waar je mee hebt gewerkt prachtige resultaten en wil je af van financiële onzekerheid en nog (veel) meer waarde bieden en inkomsten realiseren? Laat het uurtje-factuurtje werken dan los en start met het aanbieden van programma’s. Echt! Het kan zelfs als je beginnend therapeut bent.

Je opent een deur naar een heel nieuw en waardevol niveau van professioneel praktijk voeren waar jij jezelf en je cliënten een groot plezier mee doet.

Ontvang hier de gratis High End Cliënten MP3 serie met 6 korte audiotrainingen van maximaal 10 minuten waarin ik je een 28 dagen actieplan, mindset en tips aanreik hoe jij je praktijk binnen 28 dagen vult met high end cliënten.

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Leave A Response

vijftien + 7 =

* Denotes Required Field