Hoe je de nr. 1 fout van websites die je cliënten kost nu meteen oplost [INCL. GRATIS VIDEO]

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

De afgelopen weken heb ik de nodige gesprekken gevoerd met ondernemers die geïnteresseerd zijn in deelname in het programma van Jeanet Bathoorn en mij om high-end cliënten aan te trekken.

Tot drie keer toe kreeg ik tijdens het gesprek de vraag of ik de website van de betreffende ondernemer wilde bekijken en mijn reactie wilde geven. En tot drie keer toe signaleerde ik dezelfde fout…  één die continu wordt gemaakt.

Twee ondernemers gaven zelfs aan dat ze hun website hadden laten maken door een officiële websitebouwer, waarbij er aandacht was geweest voor SEO (Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie).

Maar websitebouwers zijn veelal meer gericht op onder andere design en vaak niet op het allerbelangrijkste: CONVERSIE. (Als jij als lezer toevallig websitebouwer bent, en dit geldt niet voor jou… chapeau!)

Oftewel… bezoekers op je site uiteindelijk klant laten worden. En dat doe je door minimaal ÉÉN VEREISTE op de website aanwezig te laten zijn.

Het gaat namelijk helemaal niet om een mooie site, die bij voorkeur ook nog eens hoog in de zoekmachines staat. Het gaat om een functionele geldgenererende site.

En een functionele cliënt(geld)genererende site is IN DE ALLEREERSTE PLAATS een goed converterende site. En als die ook nog eens mooi is en hoog in de zoekmachines staat is dat natuurlijk extra versterkend.

Maar ik kan je vertellen dat ik de nodige ‘lelijke’ super simpele sites heb gezien, die ongelofelijk goed converteren en waar professionals goud geld mee verdienen.

Ik ga je nu vertellen wat deze ene simpele vereiste is die je nu cliënten kost doordat je het niet hebt en ik ga je ook vertellen HOE JIJ deze ZELF DIRECT kunt oplossen.

Want niet alleen op deze drie websites, maar op heel veel websites van collega’s die ik zie, ontbreekt… een OPTIN.

Een wat?

Ja, een optin. Een optin is een aanmeldmogelijkheid voor je email lijst, waarbij degene die zich aanmeldt een gratis KLANTMAGNETISCHE weggever van jou ontvangt in ruil voor diens email adres.

De allerbelangrijkste kracht hiervan is dat je hierdoor een maillijst opbouwt van potentiële cliënten die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Listbuilding is dé nummer één (online) marketingstrategie en listbuilding is niet mogelijk zonder een optin.

Uiteraard gaat het niet alleen maar om het verzamelen van mensen op je lijst. Het gaat er ook om dat je een responsieve lijst hebt. Oftewel een lijst met mensen die zich uitgenodigd (gaan) voelen gebruik te maken van je (betaalde) diensten.

Beter een kleine lijst met de juiste mensen die je graag willen inhuren, dan een grote lijst met mensen die niet tot je ideale cliënten behoren en niet bereid zijn te investeren in jouw waarde. Dat doe je trouwens door regelmatig gratis waarde te bieden door mails (nieuwsbrieven) te sturen met tips.

Dit optin-proces kun je volledig automatiseren, zelfs als digibeet is dit te doen, en kan ook nog eens… gratis! Het enige wat het je kost, is een beetje tijd.

Enige voorwaarde is wel dat je zelf toegang hebt tot je website, oftewel tot het content management systeem, anders zul je dit moeten uitbesteden aan je websitebouwer.

Wil je weten hoe je dit doet? Ik heb een gratis online videotraining voor je gemaakt waarbij ik je met een gratis beschikbare laat zien hoe je zelf je optin kunt maken en op je website zet.

Ik werk zelf al jarenlang met veel plezier met YMLP (YourMailingListProvider). Sinds het voorjaar 2015 werk ik daarnaast ook met Mailchimp.

In deze gratis video laat ik je het zien met YMLP, omdat dit als starter een belangrijk voordeel heeft ten opzichte van Mailchimp… namelijk gratis gebruik van Autoresponder: het automatisch mailen van vooraf ingestelde mails op specifieke dagen.

Ga hier naar de videotraining ‘Hoe Je Snel En Gratis Met YMLP Een Opt-In Op Je Website Plaatst Inclusief Gebruik Autoresponder.

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

1 Comment

  • Dit was mijn missing link.

    I did it……. T is gelukt…..geweldig. dat ik dit nu pas mag ontdekken.
    Karin

Leave A Response

1 × 4 =

* Denotes Required Field