[VIDEO] De grootste misvatting over ‘gaan ze dat betalen?’

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Een van de opmerkingen die ik heel vaak hoor is een twijfelachtig ‘gaan ze dat wel betalen?’ Daarmee refererend naar potentiële cliënten en de bereidheid de de high-end (zeer royale financiële) investering te doen voor je programma. Kijk en luister naar mijn videoblog welke belangrijke misvatting men hierover heeft!

Fijn als je hieronder jouw reactie wilt delen…

Deel en inspireer anderen!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

5 Comments

 • Beste Sandra,

  ik begrijp dat je meer kan vragen aan een klant. Alleen begrijp ik niet hoe ik een programma kan aanbieden, wat niet per uur gaat.
  Ik werk dus ook met hypnose, en ook EMDR en dat moet je wel face to face doen.
  Dus hoe kan ik het beter combineren met een programma op afstand…en misschien ook privé consulten.

  Graag je reactie.

  Ps mijn website wil ik laten veranderen. Met 6 thema’s van klachten waar mensen op kunnen kiezen. Dus ik kan niet voor 1 klacht kiezen. dat vind ik te beperkend en saai en durf ik niet te doen.

  Graag je reactie,

  Met hartelijke groet
  Marianne

  • Hi Marianne,

   Ik snapte ook niet hoe je meer kon vragen, totdat ik het allemaal leerde 🙂 Ik kan niet kort een antwoord geven op je vraag, ik heb er een half (marketing hand)boek over geschreven om meer uit te leggen hierover 🙂 In het kort komt het er gewoon op neer dat je ‘moet’ leren WAT je moet doen en HOE je het moet doen. Eigenlijk gewoon net als je leert hypnose en emdr toe te passen. De antwoorden die je hebt over een programma worden duidelijk door stapsgewijs een aantal fasen te doorlopen, iets wat ik altijd met mijn coachklanten 1 op 1 op een VIP dag doe. Een programma is net een puzzel waar alle stukjes op de goede plek moeten liggen.

   Je kunt een programma uiteraard gewoon offline doen, of online of een combinatie. Ik doe 80/90% online en 10/20% offline.

   Wat betreft je website die kan zeker aangescherpt worden. Als je echter graag programmagericht wilt gaan werken, zou ik eerst zorgen dat jij je eigen programma leert te maken en te vermarkten, en daarna als jij je eerste cliënt(en) hebt en ruimte in je agenda, goed aan de slag gaan met je website. De veelgemaakte vergissing is dat menig ondernemer veel tijd in zijn website steekt, zonder een goed aanbod te hebben, iets van marketing weet en veel te weinig cliënten heeft. Kortom, verkeerde prioriteit op onjuiste moment.

   Hartelijke groet,
   Sandra

 • Inge van Erp

  Reply Reply 18/01/2018

  Dag Sandra, je video werkt helaas niet.
  Ik wil je bedanken voor je waardevolle boek over marketing en je goede info op deze site.
  Inge van Erp

 • pharmacy uk

  Reply Reply 29/11/2021

  Outstanding post but I was wondering if you could write a litte more on this
  subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more.
  Thank you!

  • administrator

   Reply Reply 29/11/2021

   Thank you. At this moment I am not writing (blogging) about this subject, but if you would like to know more, I happily refer you to my book: Claim Your Value, here available on Amazon: https://amzn.to/3cVblNT

Leave A Response

4 × 4 =

* Denotes Required Field